2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canim doktor normal bu haftalarda dedi 28. haftaya kadar bu bu indikator degil dedi. 1 Ekimde doktor kontrolum var, tekrar konusucam. su an internetten gordugum semptomlari takip etmeye calisiyorum. el ayak siskinligi, tansiyon gibi. tuzu azaltip (ki zaten cok tuketmezdim normalde) suyu arttiriyorum. arkadas millet nasil catir catir sikintisiz cocuk yapiyor. ben tabi 1000 yasinda oldugumdan olabilir :) her adimda birsey, ama buna da cok sukur valla.

sende bu donemde bol bol oku arastir ozet halinda bize gec :) biz armut pis agzima dus yapalim sen de detayci ruhunu teskin et. ay super cozum valla :KK53:
1000 yaş olunca bi dur şekerim. Senden önce ben varım dinozor :)))

canim doktor normal bu haftalarda dedi 28. haftaya kadar bu bu indikator degil dedi. 1 Ekimde doktor kontrolum var, tekrar konusucam. su an internetten gordugum semptomlari takip etmeye calisiyorum. el ayak siskinligi, tansiyon gibi. tuzu azaltip (ki zaten cok tuketmezdim normalde) suyu arttiriyorum. arkadas millet nasil catir catir sikintisiz cocuk yapiyor. ben tabi 1000 yasinda oldugumdan olabilir :) her adimda birsey, ama buna da cok sukur valla.

sende bu donemde bol bol oku arastir ozet halinda bize gec :) biz armut pis agzima dus yapalim sen de detayci ruhunu teskin et. ay super cozum valla :KK53:

Zaten bu 28'e kadar hiçbir şey problem degil ama 28'den önce söyleyip anneleri delirtmek problem galiba. :/

Az önce elle bebeğin pozisyonunu keşfetmek üzerine bi' makale okuyordum. O da 28'den sonra mümkünmüş. 28'e cok güzel laflar hazırladım, bir gelsin...

Sen dijital bir tansiyon cihazı edin. Nabız da ölçen cinsinden. Gerçi gebelikte nabız yükseliyor ama gebelik aralığında olup olmadığını görürsün en azından. Nabiz yükselince de tansiyonun çıkmasa bile çıkmış gibi belirtiler yaşıyorsun.

Ben de tuzu sevmem zaten rafine tuz kullanmıyoruz epeydir. Bildigin işlenmemiş plato tuzu. O da zaten iyotlu rafineler gibi keskin bi tada sahip değil.

@BRBB @SweetNovember30 @Anneoldumben Esra Esra @sewallll @ismimmelek @nesbay masmaviyim masmaviyim @swl_swl @ecrinny @meraklo daffodilays daffodilays @aysesudoga @Sare13 mrs_aysel mrs_aysel @Hepgurbet @eftalyaaaa @haseki @Asumanpansuman @teachercnn @vera2017 @Setenay_90 @rabbit35 @zehrakif @zep20

Kızlar seminerlerimiz başlıyor. Kolay gelsin hepimize. Oturarak para kazanacagimiz ama onu da kahvaltı çay olarak harcayacagimiz bir 9 gün var önümüzde. Heyoooo
Hayirli ugurlu sıkıntısız bir donem olsun insallah

@BRBB @SweetNovember30 @Anneoldumben Esra Esra @sewallll @ismimmelek @nesbay masmaviyim masmaviyim @swl_swl @ecrinny @meraklo daffodilays daffodilays @aysesudoga @Sare13 mrs_aysel mrs_aysel @Hepgurbet @eftalyaaaa @haseki @Asumanpansuman @teachercnn @vera2017 @Setenay_90 @rabbit35 @zehrakif @zep20

Kızlar seminerlerimiz başlıyor. Kolay gelsin hepimize. Oturarak para kazanacagimiz ama onu da kahvaltı çay olarak harcayacagimiz bir 9 gün var önümüzde. Heyoooo
Okul seminerleri mi canım hadi kolay gelsin ben çalışmadığım için yatışa ve eş parası yemeye devam:KK48:

aayyyy telefon kendi kendine Nil yazmış onu ben yazmadım.:KK70:benim ki erkek ismi de kerem olacak inşallah
Hahahaaa :KK70: bak bu bir işaret olabilir yoksa size sürpriz mi yapacak bebiş. Arkadaşım doğum yaparken bir bayan doğum yapmış doğuma kadar erkek demişler ama kız doğmuş mavileri giydirmişler mecburen:KK48:

1000 yaş olunca bi dur şekerim. Senden önce ben varım dinozor :)))

Ben de varım. Ben de. Ben de. 29 yasında anne olacağım. Siz de dinozorsanız.

fantasktik-fabi fantasktik-fabi Tarlada doğurup çalısmaya devam eden babysling'lerin atası anneler varmış ya. Kimse onlar kadar çatır çatır doğuramaz şu devirde. Doğum zamanı gelince doktor yerine tarla arayacağım yemin ediyorum. :KK70:

Hahahaaa :KK70: bak bu bir işaret olabilir yoksa size sürpriz mi yapacak bebiş. Arkadaşım doğum yaparken bir bayan doğum yapmış doğuma kadar erkek demişler ama kız doğmuş mavileri giydirmişler mecburen:KK48:
amaaaaannnnn yoksa:duduk: kızları üçlüycem mi?ama yok bugün doktor bunun pipisi uzaydan görünür dedi.artık Nasıl bir pipiyse:KK70:

Ben de varım. Ben de. Ben de. 29 yasında anne olacağım. Siz de dinozorsanız.

fantasktik-fabi fantasktik-fabi Tarlada doğurup çalısmaya devam eden babysling'lerin atası anneler varmış ya. Kimse onlar kadar çatır çatır doğuramaz şu devirde. Doğum zamanı gelince doktor yerine tarla arayacağım yemin ediyorum. :KK70:

B bugza yetiş bu bizle kafa buluyor 29 diyor yaaaa:skandal:

Bu tatil Nasıl geçti anlamadım bile ya
Dogum izni için ne düşünüyorsunuz öğretmen anneler ? Ben dogum öncesi beş haftayı dogum sonrasına atayım diyorum inş kendimi iyi hissedersem tabi

B bugza canim iste ben 1000 sen 1001, cok acik degil aramiz :KK70: senin ilk sayfadaki listeye bakarken belli bir noktadan sonra yas kismini gecmeye karar verdim zaten. ayiptir soylemesi anneannem ben dogdugumda 38 yasindaymis. tek tesellim onu anne sanip "hanim hanim sen niye ortalarda geziyorsun" diye azarlamalari. darisi bize diyelim 75-80 yasinda hastane kapisinda bana bunu soyleseler baska ne isterim :)

cordeliac cordeliac canim ben de anlamadim surekli bir haftanin pesinden kosuyoruz. hani 12 bitince rahata erecektik, hani ikili test okayse tamamdi, hani detayli okayse bitmisti. surekli yeni uzak hedefler. 28 demek 1,5 ay daha var demek benim icin. deliriciiim:KK53:

Uhh ne cok ogretmen varmiss:)) ay ben hic gitmek istemiyorum ya :( evde olmak coook güzelll. Hayırlısıyla ocak gelse de saglikli saglikli takilsak evimizde:))

Back
X