2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de yazayım :) tam okuyamadim telefondan anlayamadim ama :))) 26 yasindayim istanbulda yaşıyorum. Içmimarim,ilk bebegimiz cinsiyeti kız, sat 18 nisan 2016.
tahmini doğum 23 ocak 2017.başlangıç kilom 55 simdiki kilom 57 bebeğim 20 haftalik:*

merhaba ,maşallah 2 kılocuk almışşsınız ben de 56 ile başladım 64 oldum :/
B bugza ne çok öğretmen varmıs ben de yarın semınercılerdenım ıyıydım evde kapri tshirt:işsiz:

Bu tatil Nasıl geçti anlamadım bile ya
Dogum izni için ne düşünüyorsunuz öğretmen anneler ? Ben dogum öncesi beş haftayı dogum sonrasına atayım diyorum inş kendimi iyi hissedersem tabi
ben de oyle düşünüyorum nasip olursa yılbasından sonra zorunlu ızne ayrılacagım aktarabılırsem ıznım mayısa kadar suruyor mayısın yarısı ve hazıran için de bir ay ucretsız ızın alabılırım dıye dusunuyrm ya da yarım gun gıder sut ıznı kullanırım bır ay :KK51:

Bu tatil Nasıl geçti anlamadım bile ya
Dogum izni için ne düşünüyorsunuz öğretmen anneler ? Ben dogum öncesi beş haftayı dogum sonrasına atayım diyorum inş kendimi iyi hissedersem tabi

Ben de boyle istiyorum. Ztn sonrasinda insallah 2 yil ucretsiz istiyorum her sey yolunda giderse. Ama partnerim(ozel egitimciyim) cok pinpirik beni her konuda strese sokabilio onun yuzunden okula gitmek istemiorm. Okuldan baska dunyasi yok hers eyi buyutuo. O yuzden 5 haftayi atar miyim sorasina bilemiorm:)

B bugza canim iste ben 1000 sen 1001, cok acik degil aramiz :KK70: senin ilk sayfadaki listeye bakarken belli bir noktadan sonra yas kismini gecmeye karar verdim zaten. ayiptir soylemesi anneannem ben dogdugumda 38 yasindaymis. tek tesellim onu anne sanip "hanim hanim sen niye ortalarda geziyorsun" diye azarlamalari. darisi bize diyelim 75-80 yasinda hastane kapisinda bana bunu soyleseler baska ne isterim :)

cordeliac cordeliac canim ben de anlamadim surekli bir haftanin pesinden kosuyoruz. hani 12 bitince rahata erecektik, hani ikili test okayse tamamdi, hani detayli okayse bitmisti. surekli yeni uzak hedefler. 28 demek 1,5 ay daha var demek benim icin. deliriciiim:KK53:
kızlar üzgünüm ama üçüncüye hamile bir anne olarak artık rahat yok unutun o rahat günleri diyorum.doğurana kadar endişe doğurduktan sonra başka bir endişe aman acıktı mı aman üşüdü mü aman hasta mı oluyor yok terledi yok ateşi mi var bu çocuğun? oooooooooooo :ukala::ukala:

merhaba ,maşallah 2 kılocuk almışşsınız ben de 56 ile başladım 64 oldum :/
B bugza ne çok öğretmen varmıs ben de yarın semınercılerdenım ıyıydım evde kapri tshirt:işsiz:

ben de oyle düşünüyorum nasip olursa yılbasından sonra zorunlu ızne ayrılacagım aktarabılırsem ıznım mayısa kadar suruyor mayısın yarısı ve hazıran için de bir ay ucretsız ızın alabılırım dıye dusunuyrm ya da yarım gun gıder sut ıznı kullanırım bır ay :KK51:
son bir iki hafta için rapor da ayarlayabilirsin bence

B bugza canim iste ben 1000 sen 1001, cok acik degil aramiz :KK70: senin ilk sayfadaki listeye bakarken belli bir noktadan sonra yas kismini gecmeye karar verdim zaten. ayiptir soylemesi anneannem ben dogdugumda 38 yasindaymis. tek tesellim onu anne sanip "hanim hanim sen niye ortalarda geziyorsun" diye azarlamalari. darisi bize diyelim 75-80 yasinda hastane kapisinda bana bunu soyleseler baska ne isterim :)

cordeliac cordeliac canim ben de anlamadim surekli bir haftanin pesinden kosuyoruz. hani 12 bitince rahata erecektik, hani ikili test okayse tamamdi, hani detayli okayse bitmisti. surekli yeni uzak hedefler. 28 demek 1,5 ay daha var demek benim icin. deliriciiim:KK53:
990 la peşinizdeyim bende o zaman :KK66:

B bugza sen basak filan misin canim? bu tertip duzen, sorumluluk bilinci :) karsilastima yapiyor kadin...
cordeliac cordeliac canim inan hic istemezsin bu yaslarla bir tutulmayi. sen takil daha "2"lilerdesin ustelik. bosveeer gencim guzelim diye takil. 3ler pek icacisi degil ama geri gidis yolu yok :) tarlayi bende burda arayim kiz, belki olay odur :KK70:

Ya benim yasımda 3 tane çocuğu olanlar var insaf. :anne:
Ha 35 ha 29. Altı üstü birkaç sene. :KK53:
Birde şu açıdan bak ben 29da evlendim. Benim liseden arkadaşımın 15 yaşında kızı var boyu benden uzun :KK66: ama neyseki yaşımı göstermediğim söylenir her ne kadar gerçekler değişmese de hoş oluyor duymak..
He bu arada bir arkadaşımın 12 yaşlarında bir kızı var biz onlara gidecektik anne teyze mi diyip abla mı demiş annesi de teyze de kızım demiş anlattılar koptum yok güzelim sen abla de hatta onada gerek yok adımı de dedim koptuk.

kızlar üzgünüm ama üçüncüye hamile bir anne olarak artık rahat yok unutun o rahat günleri diyorum.doğurana kadar endişe doğurduktan sonra başka bir endişe aman acıktı mı aman üşüdü mü aman hasta mı oluyor yok terledi yok ateşi mi var bu çocuğun? oooooooooooo :ukala::ukala:

O zaman bizi niye kandırıyorlar Aslı? Dusuk riski bitecek, bekle. Regl periyodlari agrisi bitecek bekle. İkiliyi bekle. Detaylıyı bekle. Tamam bunlar bitiyor da yerine büyüme agrisi gelecek, bebeğin götü başı nerede belli olmayacak diye niye söylemiyorlar bize? Niye ha? Ayaklı endişe kumkumasına döndük hepimiz. :/

aaay deme oyle asliiii deme oyle. bana su anki sorumlulugu yetti bunun. dogru mu yattim, dogru mu yedim, su ictim mi tuvalete gittim mi. primitif bir yasam firmuna donustum.

O zaman bizi niye kandırıyorlar Aslı? Dusuk riski bitecek, bekle. Regl periyodlari agrisi bitecek bekle. İkiliyi bekle. Detaylıyı bekle. Tamam bunlar bitiyor da yerine büyüme agrisi gelecek, bebeğin götü başı nerede belli olmayacak diye niye söylemiyorlar bize? Niye ha? Ayaklı endişe kumkumasına döndük hepimiz. :/
sanırım içinizi karartmamak için:;) sen yinede umutla bak geleceğe umudunu yitirme ne diyim :lülülü:

Birde şu açıdan bak ben 29da evlendim. Benim liseden arkadaşımın 15 yaşında kızı var boyu benden uzun :KK66: ama neyseki yaşımı göstermediğim söylenir her ne kadar gerçekler değişmese de hoş oluyor duymak..
He bu arada bir arkadaşımın 12 yaşlarında bir kızı var biz onlara gidecektik anne teyze mi diyip abla mı demiş annesi de teyze de kızım demiş anlattılar koptum yok güzelim sen abla de hatta onada gerek yok adımı de dedim koptuk.

Arkadaşın da öldürmüş resmen. Yuh. Teyze ne be. 50 yaş bile benim gözümde ortayaş. Ben annemin arkadaşlarına dahi ismiyle hitap ediyorum. Hoşlarına gidiyor. Anama da öyle ortamlarda Sevim hanım diye diye geziyorum. :KK70:
Benim kuzenler de, arkadaşlar da okul biter bitmez kocayı buldular. Hep çocukları kocaman şimdi. Benimle yaşıt 7-8 yasında çocukları olanlar var. Ben biraz sürtüp sonra evlendim. :KK70:

Arkadaşın da öldürmüş resmen. Yuh. Teyze ne be. 50 yaş bile benim gözümde ortayaş. Ben annemin arkadaşlarına dahi ismiyle hitap ediyorum. Hoşlarına gidiyor. Anama da öyle ortamlarda Sevim hanım diye diye geziyorum. :KK70:
Benim kuzenler de, arkadaşlar da okul biter bitmez kocaya buldular. Hep çocukları kocaman şimdi. Benimle yaşıt 7-8 yasında çocukları olanlar var. Ben biraz sürtüp sonra evlendim. :KK70:
Arkadaşımın mantığına göre anan yaşında kızım tabi ki teyzen o senin. Komşunun 2 yaşında ki kızı bile balkondan bağırıyor deyze deyze... ne yaparsın kader :KK48:

Arkadaşımın mantığına göre anan yaşında kızım tabi ki teyzen o senin. Komşunun 2 yaşında ki kızı bile balkondan bağırıyor deyze deyze... ne yaparsın kader :KK48:

Ya benim annem hep bi kadına abla, teyze denmez ayıp bilmemnehanim diyeceksin zihniyetini kakaladigi icin bize.

30'lu yaslarda bunlar teyze dedirtiyorsa 40'a gelince nine diye seslendirirler sana. Burada da abla fenomeni var. Herkes birbirine abla diyor. Annem yaşındaki kadınlar bana abla diyor. İlk basta garip gelmişti ama sonradan alışıyor insan. Kader. :KK70:

Back
X