- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
Ya benim yasımda 3 tane çocuğu olanlar var insaf.

Ha 35 ha 29. Altı üstü birkaç sene.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yazayım :) tam okuyamadim telefondan anlayamadim ama :))) 26 yasindayim istanbulda yaşıyorum. Içmimarim,ilk bebegimiz cinsiyeti kız, sat 18 nisan 2016.
tahmini doğum 23 ocak 2017.başlangıç kilom 55 simdiki kilom 57 bebeğim 20 haftalik:*
ben de oyle düşünüyorum nasip olursa yılbasından sonra zorunlu ızne ayrılacagım aktarabılırsem ıznım mayısa kadar suruyor mayısın yarısı ve hazıran için de bir ay ucretsız ızın alabılırım dıye dusunuyrm ya da yarım gun gıder sut ıznı kullanırım bır ayBu tatil Nasıl geçti anlamadım bile ya
Dogum izni için ne düşünüyorsunuz öğretmen anneler ? Ben dogum öncesi beş haftayı dogum sonrasına atayım diyorum inş kendimi iyi hissedersem tabi
Bu tatil Nasıl geçti anlamadım bile ya
Dogum izni için ne düşünüyorsunuz öğretmen anneler ? Ben dogum öncesi beş haftayı dogum sonrasına atayım diyorum inş kendimi iyi hissedersem tabi
kızlar üzgünüm ama üçüncüye hamile bir anne olarak artık rahat yok unutun o rahat günleri diyorum.doğurana kadar endişe doğurduktan sonra başka bir endişe aman acıktı mı aman üşüdü mü aman hasta mı oluyor yok terledi yok ateşi mi var bu çocuğun? ooooooooooooB bugza canim iste ben 1000 sen 1001, cok acik degil aramizsenin ilk sayfadaki listeye bakarken belli bir noktadan sonra yas kismini gecmeye karar verdim zaten. ayiptir soylemesi anneannem ben dogdugumda 38 yasindaymis. tek tesellim onu anne sanip "hanim hanim sen niye ortalarda geziyorsun" diye azarlamalari. darisi bize diyelim 75-80 yasinda hastane kapisinda bana bunu soyleseler baska ne isterim :)
cordeliac canim ben de anlamadim surekli bir haftanin pesinden kosuyoruz. hani 12 bitince rahata erecektik, hani ikili test okayse tamamdi, hani detayli okayse bitmisti. surekli yeni uzak hedefler. 28 demek 1,5 ay daha var demek benim icin. deliriciiim
![]()
son bir iki hafta için rapor da ayarlayabilirsin bencemerhaba ,maşallah 2 kılocuk almışşsınız ben de 56 ile başladım 64 oldum :/
B bugza ne çok öğretmen varmıs ben de yarın semınercılerdenım ıyıydım evde kapri tshirt
ben de oyle düşünüyorum nasip olursa yılbasından sonra zorunlu ızne ayrılacagım aktarabılırsem ıznım mayısa kadar suruyor mayısın yarısı ve hazıran için de bir ay ucretsız ızın alabılırım dıye dusunuyrm ya da yarım gun gıder sut ıznı kullanırım bır ay![]()
990 la peşinizdeyim bende o zamanB bugza canim iste ben 1000 sen 1001, cok acik degil aramizsenin ilk sayfadaki listeye bakarken belli bir noktadan sonra yas kismini gecmeye karar verdim zaten. ayiptir soylemesi anneannem ben dogdugumda 38 yasindaymis. tek tesellim onu anne sanip "hanim hanim sen niye ortalarda geziyorsun" diye azarlamalari. darisi bize diyelim 75-80 yasinda hastane kapisinda bana bunu soyleseler baska ne isterim :)
cordeliac canim ben de anlamadim surekli bir haftanin pesinden kosuyoruz. hani 12 bitince rahata erecektik, hani ikili test okayse tamamdi, hani detayli okayse bitmisti. surekli yeni uzak hedefler. 28 demek 1,5 ay daha var demek benim icin. deliriciiim
![]()
canim 990 ise ben senle hic konusmayim malum25 oluyooor :) ama dersen ki 999 inci gibi siralaniriz arkadasim :)990 la peşinizdeyim bende o zaman![]()
Birde şu açıdan bak ben 29da evlendim. Benim liseden arkadaşımın 15 yaşında kızı var boyu benden uzunYa benim yasımda 3 tane çocuğu olanlar var insaf.
Ha 35 ha 29. Altı üstü birkaç sene.![]()
kızlar üzgünüm ama üçüncüye hamile bir anne olarak artık rahat yok unutun o rahat günleri diyorum.doğurana kadar endişe doğurduktan sonra başka bir endişe aman acıktı mı aman üşüdü mü aman hasta mı oluyor yok terledi yok ateşi mi var bu çocuğun? oooooooooooo![]()
Yok kız 34 üm nisana kadarcanim 990 ise ben senle hic konusmayim malum25 oluyooor :) ama dersen ki 999 inci gibi siralaniriz arkadasim :)
kızlar üzgünüm ama üçüncüye hamile bir anne olarak artık rahat yok unutun o rahat günleri diyorum.doğurana kadar endişe doğurduktan sonra başka bir endişe aman acıktı mı aman üşüdü mü aman hasta mı oluyor yok terledi yok ateşi mi var bu çocuğun? oooooooooooo![]()
rahat ol 998 sin :)Yok kız 34 üm nisana kadar999 a mı denk geliyor?
sanırım içinizi karartmamak için:O zaman bizi niye kandırıyorlar Aslı? Dusuk riski bitecek, bekle. Regl periyodlari agrisi bitecek bekle. İkiliyi bekle. Detaylıyı bekle. Tamam bunlar bitiyor da yerine büyüme agrisi gelecek, bebeğin götü başı nerede belli olmayacak diye niye söylemiyorlar bize? Niye ha? Ayaklı endişe kumkumasına döndük hepimiz. :/
Birde şu açıdan bak ben 29da evlendim. Benim liseden arkadaşımın 15 yaşında kızı var boyu benden uzunama neyseki yaşımı göstermediğim söylenir her ne kadar gerçekler değişmese de hoş oluyor duymak..
He bu arada bir arkadaşımın 12 yaşlarında bir kızı var biz onlara gidecektik anne teyze mi diyip abla mı demiş annesi de teyze de kızım demiş anlattılar koptum yok güzelim sen abla de hatta onada gerek yok adımı de dedim koptuk.
Arkadaşımın mantığına göre anan yaşında kızım tabi ki teyzen o senin. Komşunun 2 yaşında ki kızı bile balkondan bağırıyor deyze deyze... ne yaparsın kaderArkadaşın da öldürmüş resmen. Yuh. Teyze ne be. 50 yaş bile benim gözümde ortayaş. Ben annemin arkadaşlarına dahi ismiyle hitap ediyorum. Hoşlarına gidiyor. Anama da öyle ortamlarda Sevim hanım diye diye geziyorum.
Benim kuzenler de, arkadaşlar da okul biter bitmez kocaya buldular. Hep çocukları kocaman şimdi. Benimle yaşıt 7-8 yasında çocukları olanlar var. Ben biraz sürtüp sonra evlendim.![]()
Arkadaşımın mantığına göre anan yaşında kızım tabi ki teyzen o senin. Komşunun 2 yaşında ki kızı bile balkondan bağırıyor deyze deyze... ne yaparsın kader![]()
Ben o yasta evlı degıldım