- 11 Haziran 2016
- 1.950
- 3.066
- 83
- 39
magnezyum diasporal direk diye bir granül var çok etkili tavsiye ediyorumBana demir ilacı ve vitamin verdiler.
Gyneferon ve elevit pronatal kullanıyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
magnezyum diasporal direk diye bir granül var çok etkili tavsiye ediyorumBana demir ilacı ve vitamin verdiler.
Gyneferon ve elevit pronatal kullanıyorum canım
Canım birde benim bölüm el sanatları öyle özel okul şansımda yok halk eğitim veya belediye de çalışma imkanı var onuda ben istemedim hemde torpil gerekiyor oda bana ters geliyor. İstanbulda ücretli çalışıyordum devlette ankara'da o bile torpille yazık ki..
canım gözün aydın çok sevindim sorun olmadığına. Memnun kalmanda çok iyi olmuş başka yerlerde dünyanın parasını vermektense. Artık başka ciddi bi test kalmadı sanırım.Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim.
white_chocolate_mocha canım gerçekten çöl tatlı bi doktordu bay eğlendik ultrasonda tekrar teşekkür ederim
Bebek çok sağlıklı gözüküyor çok şükür sıkıntılı hiç bir durum da yok 1 hafta önde gidiyor 441 gram 25 cm. Biraz kilosu fazla gibi ama kemik Haftası da önde olduğundan sıkıntı yok şükür.
kızlar günaydııın!!!! allahım bugun cuma nasıl mutluyum anlatamam. insallah yazrın da tatile çıkıyoruuuz!!!!
C candy1907 naısl oldun? hersey ıyıdır umarım. bir haber et.
@melina19900 senın durumunu bilemiyorum tabi ama normalde hareket bılıyorsun dogum için çok iyi. benim de kalca kemiğimde bir ağrı var. ayakta hareketsiz durmak en çok zarar vereni. ben ayakta durmak zorunda oldugum durumlarda bile yürümeye çalışıyorum. çünkü ağırlık bel kemiğine değil bacaklara daha cok biniyor. ve evet hızlı yurumek hıc iyi degil.
@Sabirsiz61 canım şu an içind ebulundugun hafta yavas yavas hisetmeye baslayacagın zaman. bazen diycen bagırsak hareketi heralde ama
@cordeliac, canım allah kolaylık versin o kadar da istemem misafir. sizde 1 ay kalabilir miyim ne ya :) bana fenalık gelir.
bir de bolum sonu canavarının en esaslısı çocuk 30 küsürunca haftada dondu mu donmedi, kordon boynunda mı değil mi ve kakasını yaptı mı yapmadı mı olacak. ben sana diyim bu bebek işi beklediğimizden daha buyuk cıktı :)
@cordeliac @bugza Yememek konusunda doğru bir tercih yapıyorum ozaman ben :) Hayır bir an yemem gerekiyor da yemiyor muyum diye üzüldüm. Hamileler için bir günlük beslenme listelerinde yazıyor akşam yemeklerinde. Şaşırdım.
@Sabirsiz61 Söylediğiniz gibi yapacağım inş hissederim ben de. Teşekkkürler.
Peki bayanlar hiç mi fast food kaçamağı yapılmıyor? Ben arada bi Burger ya da Mc kaçamağı yapıyorumAma et
![]()
Benim bi arkadaşım da doğurana kadar ayran içti, bebeğim mis gibi süt kokardı hep diyor zararı olmaz faydası olur canım :)Benim gibi ayran delisi olan var mi gunde 1 sürahi ayran içiyorum zararı olur mu acaba![]()
Bi ara ben de çok içiyordum ama şimdi hiç aramıyorum ya çok şişkinlik yapıyor ayran bi de yemek yerken içmeyin Demir emilimini azaltıyor diyorlarBenim gibi ayran delisi olan var mi gunde 1 sürahi ayran içiyorum zararı olur mu acaba![]()
Tmm kiyaslamicam çocuğumu :) zaten nerdeyse ayniymisiz ailecek. Bi senle aramızda 20 kilocuk var. O da herkeste olur canım yaaaa :) dert etcek bsey mi yahuuu :))))
Canım aynı şekilde sabahlıyorum ama benım şu gecelerı gelen ateş basmasında geçmedı o da uyutmuyo,elim Ayağım yanıyoHanımlar günaydın.
Artık uyumak bir zulüm haline geldi bende de. Sağa dönsem olmuyor, sola dönsem olmuyor. Sırt üstü yatsam sanki nefes alamıyorum. Eskiden hep yüzüstü uyurdum. O zaten artık mümkün değil.
Bir de dün akşam göbek deliğimin 3 parmak solunda bi ağrı vardı. Ağrı gibi biraz, biraz acı gibi. Ama çok ürküttü beni. Geçen ctesi doktora gittiğimde her şey normaldi ama yine de tedirgin oldum. Haftaya çarş detaylı ultrasonum var, ona kadar bekleyeceğim. Umarım tekrarlamaz.
Yavruyu da hala hissedemiyorum. Ya da anlayamıyorum bilmiyorum. Buna da üzülüyorum. 18+5 deyim bugün. Zamanı geldi sanki :s
Kramplarım için doktorun verdiği magnezyum kesinlikle iyi geldi. İçmeye başladığım günden beri o alt bacağıma giren kramp hiç olmadı.
Bir de benim aklıma takılan bir şey daha var. Hamile kaldığım ve ilk kontrole gittiğimde doktorum bana tavuk yememeye çalış. Piyasadaki tavuklar iyi değil demişti. O günden beri belki sadece 3 kere tavuk yedim. Ama hamileler için beslenme tablolarına sizlerin yazdıklarına bakınca tavuk öneriliyor ki, tavuk da iyi bir protein kaynağı sonuçta. Yemeli miyim bilemiyorum.
Sevgiler :)
Keşke ben de içebilsem. Faydası var.Benim gibi ayran delisi olan var mi gunde 1 sürahi ayran içiyorum zararı olur mu acaba![]()
@cordeliac @bugza Yememek konusunda doğru bir tercih yapıyorum ozaman ben :) Hayır bir an yemem gerekiyor da yemiyor muyum diye üzüldüm. Hamileler için bir günlük beslenme listelerinde yazıyor akşam yemeklerinde. Şaşırdım.
@Sabirsiz61 Söylediğiniz gibi yapacağım inş hissederim ben de. Teşekkkürler.
Peki bayanlar hiç mi fast food kaçamağı yapılmıyor? Ben arada bi Burger ya da Mc kaçamağı yapıyorumAma et
![]()
Kızlar göğüs ucu kremi olarak ne önerirsiniz? Özellikle şöyle bitkisel falan bi krem var mı bildiğiniz? Doğumdan en az 1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş sanırım, bu süre yeterli olur?
evet bunu bende merak ediyorum bilen biri cevaplarsa sevinirimslm kızlar öğretmen arkadaşlara bir sorum olacaktı kaçıncı haftadan sonra nöbet tutmuyoruz?
Canım aç karna sabah bir kaşık pekmez yemekte bebeğe kilo yaparmış burada üçüz hamilelerin topiğinde okumuştum onlarda baya ise yaramıştı.Yulaf,müsli falan bebeğe kilo aldırıyor diye okudum doğru mu acaba denesem mi
Markası neydi canim?benim aldiklarim gumrukte takildi hala gidip alamadim
1 ay once yeterli oluyor diye biliyorum canim