2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım birde benim bölüm el sanatları öyle özel okul şansımda yok halk eğitim veya belediye de çalışma imkanı var onuda ben istemedim hemde torpil gerekiyor oda bana ters geliyor. İstanbulda ücretli çalışıyordum devlette ankara'da o bile torpille yazık ki..

Allah yardımcımız olsun canım bende Türkçe öğretmeniyim doğu geliyordu bana ama eşim yazdırmadı çocuk olunca nasip artık... İnş 1.5 yıla kadar kreş açmayı düşünüyorum ekmeğimi ordan arayacam

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim.
white_chocolate_mocha white_chocolate_mocha canım gerçekten çöl tatlı bi doktordu bay eğlendik ultrasonda tekrar teşekkür ederim
Bebek çok sağlıklı gözüküyor çok şükür sıkıntılı hiç bir durum da yok 1 hafta önde gidiyor 441 gram 25 cm. Biraz kilosu fazla gibi ama kemik Haftası da önde olduğundan sıkıntı yok şükür.
canım gözün aydın çok sevindim sorun olmadığına. Memnun kalmanda çok iyi olmuş başka yerlerde dünyanın parasını vermektense. Artık başka ciddi bi test kalmadı sanırım.

kızlar günaydııın!!!! allahım bugun cuma nasıl mutluyum anlatamam. insallah yazrın da tatile çıkıyoruuuz!!!!
C candy1907 naısl oldun? hersey ıyıdır umarım. bir haber et.
@melina19900 senın durumunu bilemiyorum tabi ama normalde hareket bılıyorsun dogum için çok iyi. benim de kalca kemiğimde bir ağrı var. ayakta hareketsiz durmak en çok zarar vereni. ben ayakta durmak zorunda oldugum durumlarda bile yürümeye çalışıyorum. çünkü ağırlık bel kemiğine değil bacaklara daha cok biniyor. ve evet hızlı yurumek hıc iyi degil.
@Sabirsiz61 canım şu an içind ebulundugun hafta yavas yavas hisetmeye baslayacagın zaman. bazen diycen bagırsak hareketi heralde ama
@cordeliac, canım allah kolaylık versin o kadar da istemem misafir. sizde 1 ay kalabilir miyim ne ya :) bana fenalık gelir.
bir de bolum sonu canavarının en esaslısı çocuk 30 küsürunca haftada dondu mu donmedi, kordon boynunda mı değil mi ve kakasını yaptı mı yapmadı mı olacak. ben sana diyim bu bebek işi beklediğimizden daha buyuk cıktı :)

Selam kizlar evet gece 30 dk fln uzandim soda fln içtim bas ağrısı gitti tansiyonda normallle dondu:)
Suan tek sorun uyku düzeni yeni kalktim :)) gece uyuyamiyorum bizim kız gececi sabaha kadar horon tepio

@cordeliac @bugza Yememek konusunda doğru bir tercih yapıyorum ozaman ben :) Hayır bir an yemem gerekiyor da yemiyor muyum diye üzüldüm. Hamileler için bir günlük beslenme listelerinde yazıyor akşam yemeklerinde. Şaşırdım.
@Sabirsiz61 Söylediğiniz gibi yapacağım inş hissederim ben de. Teşekkkürler.
Peki bayanlar hiç mi fast food kaçamağı yapılmıyor? Ben arada bi Burger ya da Mc kaçamağı yapıyorum :KK43: Ama et :KK43:

Ben sadece patates kizartmasini yiyorum normalde de diğerlerini yiyemem ztn

Dennismasal Dennismasal SevCan_Bzkrt SevCan_Bzkrt kizlar ben hamile kalmadan önce kedim oldugundan dolayi kanda toksoplazma gecirmis miyim gecirmemis miyim ona baktrdm. Gecirmedigim icin riske atmadık ve kedileri yolladik. Yapacak bisi yok. Baya bunalima girdim ama hamilelik ilerledikce alistim. Toksoplazma her kedide olmaz. Yani ince dusunmeye gerek yok sinekler bile taşıyabilir. Biz gerektgi kdr dikkat edelim. Dışkı falan temizlemiosunuzdur insallah.

Tmm kiyaslamicam çocuğumu :) zaten nerdeyse ayniymisiz ailecek. Bi senle aramızda 20 kilocuk var. O da herkeste olur canım yaaaa :) dert etcek bsey mi yahuuu :))))
O da seneye denizin pesınde koşarken gıdıcek zaten :KK53:

Kızlar göğüs ucu kremi olarak ne önerirsiniz? Özellikle şöyle bitkisel falan bi krem var mı bildiğiniz? Doğumdan en az 1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş sanırım, bu süre yeterli olur?

Hanımlar günaydın.
Artık uyumak bir zulüm haline geldi bende de. Sağa dönsem olmuyor, sola dönsem olmuyor. Sırt üstü yatsam sanki nefes alamıyorum. Eskiden hep yüzüstü uyurdum. O zaten artık mümkün değil.
Bir de dün akşam göbek deliğimin 3 parmak solunda bi ağrı vardı. Ağrı gibi biraz, biraz acı gibi. Ama çok ürküttü beni. Geçen ctesi doktora gittiğimde her şey normaldi ama yine de tedirgin oldum. Haftaya çarş detaylı ultrasonum var, ona kadar bekleyeceğim. Umarım tekrarlamaz.
Yavruyu da hala hissedemiyorum. Ya da anlayamıyorum bilmiyorum. Buna da üzülüyorum. 18+5 deyim bugün. Zamanı geldi sanki :s
Kramplarım için doktorun verdiği magnezyum kesinlikle iyi geldi. İçmeye başladığım günden beri o alt bacağıma giren kramp hiç olmadı.
Bir de benim aklıma takılan bir şey daha var. Hamile kaldığım ve ilk kontrole gittiğimde doktorum bana tavuk yememeye çalış. Piyasadaki tavuklar iyi değil demişti. O günden beri belki sadece 3 kere tavuk yedim. Ama hamileler için beslenme tablolarına sizlerin yazdıklarına bakınca tavuk öneriliyor ki, tavuk da iyi bir protein kaynağı sonuçta. Yemeli miyim bilemiyorum.
Sevgiler :)
Canım aynı şekilde sabahlıyorum ama benım şu gecelerı gelen ateş basmasında geçmedı o da uyutmuyo,elim Ayağım yanıyo
Bende ılk senın gunlerınde hıssetmıştım yakındır hıssedersın
Tavuğa gelınce benım Dr da market tavugu yeme organık köy tavuğu bulursan ye dedi
Yumurtayı kargoyla bı cıftlıkten getırtıyorum
Tavuğu bı kere koy tavuğu 1 kere normal piyasa tavuğu olarak yedım
Zaten çok sevmem ama çorbasını bıle yapmaya cekınıyorum

@cordeliac @bugza Yememek konusunda doğru bir tercih yapıyorum ozaman ben :) Hayır bir an yemem gerekiyor da yemiyor muyum diye üzüldüm. Hamileler için bir günlük beslenme listelerinde yazıyor akşam yemeklerinde. Şaşırdım.
@Sabirsiz61 Söylediğiniz gibi yapacağım inş hissederim ben de. Teşekkkürler.
Peki bayanlar hiç mi fast food kaçamağı yapılmıyor? Ben arada bi Burger ya da Mc kaçamağı yapıyorum :KK43: Ama et :KK43:

ben arada yapiyorum burger/mc kacamagı :))
herseye bulanan midem onlara bulanmiyor, gerci tavuklu menulerini tirtikliyorum, etini yiyemiyorum.. bizim kizlar fast food sevcek galiba :)))

slm kızlar öğretmen arkadaşlara bir sorum olacaktı kaçıncı haftadan sonra nöbet tutmuyoruz?

Kızlar göğüs ucu kremi olarak ne önerirsiniz? Özellikle şöyle bitkisel falan bi krem var mı bildiğiniz? Doğumdan en az 1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş sanırım, bu süre yeterli olur?

benim aldiklarim gumrukte takildi hala gidip alamadim :(
1 ay once yeterli oluyor diye biliyorum canim

Back
X