2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben sadece bunlari aldim. Benim kiz ciplak kalacak sizinkiler yaninda :) Senin tam tersini yapicam alinanlara bakip eksikleri tamamlicam artik bende :) yalniz ilk bastaki tulumuna bayildim gule gule giysin :)
Cnm cok guzeller kiz kiyafetleri bi baska oluyor zaten ciplaklkk iyidir bizim bura cok soguk oluyor ondan hep kadifelere boğulduk;)

Ya sorma bende kilo almaya başladım artık dur demem lazım. Sadece o olsa neyse ne kadar kilo aldırıcı gereksiz sey varsa yiyorum dondurmalar ıvır cıvırlar
Yeme yeme sonra uzuleceksin bir bakmissin is isten gecmis ben hamile degilkende ekmek yemiyordum o biraz avantajima. Ve sunuda soyleyeyim aksam yatinca saga sola donemiyordum karnimdan gobegim kasiliyordu 7~8 aylik hamile gibiydim yemegi azaltinca normal ebatina dondu cok rahatladim.

zep20 zep20 zibinlari instagram'da @harmanli'ya yaptırdım. Kalan tüm oda tekstili, kazak, tulum ıvır zıvırı da @liliitown'a.

Bugun Internet'ten bışey almadım dıye sevınırken yarım saatlıgıne avm ye gırıyım dedım setleri tek kalem sayarsak 25 Parça almışım:oha:
Off artık söz verdım kendıme almıycam :işsiz:
Yada 1-2 güne şoku atlatıp verdıgım sözü baştan dusuneyım:KK45:

Gule gule kullanin insalla (: ay diyorum cocugum iyiki kiz degil (: dunyati alirdim heralde, dun de kendime biseler bakayim dedim ben de gittim hastane cikis takimi aldim bi tane. Alacagim bi banyo takimlari, biberon vs ivir zivir seyler kaldi bakalim. Tasinna durumu belli olmadan buyuk esyalar alamiyorum maalesef. ):

Eklentiler

• IMG-20160902-WA0003.webp
    IMG-20160902-WA0003.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 80
masallahhhh, ohh iyi ki almissin, bosver, gule gule kullan canim..
insan gaza geliyor :)))
gecen bakiym yeni sezon gelmis mi diye mothercare e girdim, sadece bakicaktim, gerisini soylemiym :) bi de midem bulana bulana yani dusun..
bugun detaylimiz var, bakalim bizim kizlar ne alemde, buyuduler mi :))
Bekliyoruz guzel haberlerini (:

Gule gule kullanin insalla :-) ay diyorum cocugum iyiki kiz degil :-) dunyati alirdim heralde, dun de kendime biseler bakayim dedim ben de gittim hastane cikis takimi aldim bi tane. Alacagim bi banyo takimlari, biberon vs ivir zivir seyler kaldi bakalim. Tasinna durumu belli olmadan buyuk esyalar alamiyorum maalesef. ):
Bi hastane çıkışı da benden gelsin o zaman :21: sadece tulum eldiven şapka bu ama diğer parçalarından yapmamış hainler foto çekimlerinde giydircem inş :KK36:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar maasallah ne güzel şeyler almışsınız bebişlerinize. Güle güle kullansınlar inşallah. Biz de dünden itibaren alışverişe başladık. Yavaş yavaş tamamlamak istiyorum kısmetse.

Bebişe henüz beşik almadık. Siz aldınız mı ya da hangisinden almayı düşünüyosunuz? Biz resimdeki baby tech vezir doğal 70×130 olan yatağı beğendik. Bu yatak hakkında fikri olan var mı?

Eklentiler

• IMG-20160903-WA0000.webp
    IMG-20160903-WA0000.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 68
Bir de bu varmış çift kademeli. Kral doğal diye geçiyor. Çift kademeli olanı daha kullanışlı gibi. Bugün gidip mağazda görmeyi düşünüyoruz.

Eklentiler

• IMG-20160903-WA0002.webp
    IMG-20160903-WA0002.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 77
Bir de bu varmış çift kademeli. Kral doğal diye geçiyor. Çift kademeli olanı daha kullanışlı gibi. Bugün gidip mağazda görmeyi düşünüyoruz.
Guzelmis bu daha kullanisli gibi. Ben ilk etapta bambu besik sonrasi icin park yatak kullanacagim nasipse. Park yataklar daha mantikli geliyor bana saga solada gittigimiz icin en azindan onuda pesimize cekeriz :)

Back
X