2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
IMG-20160901-WA0026.webp IMG-20160831-WA0005.webp 1472907852500-1.webp IMG-20160812-WA0005.webp

Bunlar da bizim.ciciler genelde 6-9aylik aldim,pijama havlu ve panco citcitliyi anneannesi almis ben henuz bir zibin.bir mont bir de sapka aldim.ortaya karışık: ) zibin ve 0 3 ay citcitli ablam da verdi baya yedek yaparsın diye bi hastane cikisi uc dort de yeni.zibin alirim yeter sanirim

ninocin ninocin derinn83 derinn83 calimero17 calimero17

ne biliym nerden cikti bu simdi..
sebebi yok, bisey demedi..
ben biraz uyicam cok kotuyum :KK43:
canım geçmiş olsun üzülme sakın düzelecek inş zamanla bebişlerin iyi ya önemli olan o görümcemin de suyu çok fazlaydı doktor erken doğum olur demiş ve şu an 38. haftasında bişey olmicak inş böyle düşün ve sakın üzme kendini canım

uyuyamadim ki :KK43:
her seferinde ayri bi stres, ayri bi korku..
hersey olacagina varir napiym..
ensesine baksana teyzesi zillinin, arkalari donuktu :)
Oyyyy oyyyy yerim ben o enseyi kulakı omur iliğiniiii kemiğinii :KK36: benimki de minnak eliyle kapatmıştı yüzünü güzel bi fotosu yok henüz inş 8 eylüldeki kontrole

su disinda bi sikintilari yok, ama 1 ayda 3 kilo aldim diye bissuru soylendi, napiym corba ekmek makarna beslenirsen boyle oluyo.. bebege bi sikinti olur mu dedim, yok sonra vermesi zor olur dedi.. ona sonra bakariz dedim.. sanki keyfimden kebap ustune kebap yedim de.. ekmek bastiriyo bulantiyi bitek napiym :KK43:
Amaaan kıloyu takma bıle bu kadar mücadele vermişiz biz kiloda alırız kımse karışamaz:sinirli:
Sen zaten ıkı tanenın pesınde ıgne ıplık olucan
Çok şükür bak vücutları organları sağlıkları ıyı

uyuyamadim ki :KK43:
her seferinde ayri bi stres, ayri bi korku..
hersey olacagina varir napiym..
ensesine baksana teyzesi zillinin, arkalari donuktu :)
Maasallah çok tatlı annesi :) çok net çıkmış ne güzel. Bizim plesanta önüne gectiğinden bu kadar net foto alamıyoruz. Bakalım belki detaylıda alırız :)

Merhaba anneler yine ben ya çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annemi hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek gelse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu
nub yorumu diye bir forum var burada SLVESTER konu sahibi ve ult resimden bakıyor &90 tutuyor benimkini erkek olduğunu 14.cü haftadan bildi bir bak istersen link :http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-2298

I ikizcan2016 bu guvenılır bı Dr mu canım öyle ınsanı panık eden tiplerden mı
Kendı Dr Una da bı sor bakalım

kendi doktorum canim bu.. detayliya da bakiyormus, baya bi inceledi bebekleri.. bi sikinti yok bebekler gayet iyi dedi, kurbanda istedigin yere gidebilirsin ama 15 gun sonra gel dedi iste, sivi fazla fln onu anlatti..
genel olarak korkutmamaya calisti, belki gerek kalmaz kendi duzelir dedi ama iste insan korkuyor..

canım geçmiş olsun üzülme sakın düzelecek inş zamanla bebişlerin iyi ya önemli olan o görümcemin de suyu çok fazlaydı doktor erken doğum olur demiş ve şu an 38. haftasında bişey olmicak inş böyle düşün ve sakın üzme kendini canım

yaaa :)
su aldilar mi keseden canim? yoksa sulu sulu mu geldi 38. haftaya?

Kızlar ne güzel ciciler alınmış öyle güzel günlerde kullansın bebişler inşallah :KK200::nazar: ben daha pek bir şey almadım sayenizde başlıcam hemen Hoppa

I ikizcan2016 geçmiş olsun canım ama üzme kendini belki kendiliğinden düzelir hem tedavisi varmış çok şükür

kendi doktorum canim bu.. detayliya da bakiyormus, baya bi inceledi bebekleri.. bi sikinti yok bebekler gayet iyi dedi, kurbanda istedigin yere gidebilirsin ama 15 gun sonra gel dedi iste, sivi fazla fln onu anlatti..
genel olarak korkutmamaya calisti, belki gerek kalmaz kendi duzelir dedi ama iste insan korkuyor..
Sen dert etme bak iyi olucak hersey hepimize bışey dıyolar bana parıltıyı dedıler bılıyosun detaylıyı beklıyorum
Aklıma geldıkce ıcın sıkısıyo ama dusunme

Eki Görüntüle 1880743 Eki Görüntüle 1880744 Eki Görüntüle 1880746 Eki Görüntüle 1880748

Bunlar da bizim.ciciler genelde 6-9aylik aldim,pijama havlu ve panco citcitliyi anneannesi almis ben henuz bir zibin.bir mont bir de sapka aldim.ortaya karışık: ) zibin ve 0 3 ay citcitli ablam da verdi baya yedek yaparsın diye bi hastane cikisi uc dort de yeni.zibin alirim yeter sanirim
Rabbim guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin.Ne guzel seyler var insan gordukce imrenip hepsinden almak istiyor ama ilk 6 ay zaten bir giydigini bir daha zor yani :) bende kardesime soyledim onun veledlerin kucuklerinden bakacak yine 2 kere giymeyle eskimiyorlar zaten cocuktan cocuga gezerler is gorur :)

Kızlar hamilelikte boy uzaması görülen bir şeymiş.

Çok kalsiyum aldığımız için mi acaba?

Back
X