Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geldim doktordan, canim cok sikildi
amniyon sivisi cok fazlaymis, o yuzden hareketlerini hissedemiyormusum, 2 hafta sonra tekrar gel, azaltamazsak suyu alicaz biraz dedi..
oturamayisimin nedeni de buymus, kaburgama baski yapiyormus uterus cok ustteymis..
İnternette gördüm ya bir kaç santim uzamışlar.
Düşününce niçin diye kalsiyum mu fazla alıyoruz diye düşündüm. 2-3 santim uzamışlar 5-10 değil maalesef :))
Düşününce niçin diye kalsiyum mu fazla alıyoruz diye düşündüm. 2-3 santim uzamışlar 5-10 değil maalesef :)) bi 5 cm uzasaydım
Canım ben bu beşiği kafama koymuştum özellikleri tam aradığım gibiydi ama mağazada baktım kalite olarak güzel gelmedi bana o parmaklık gibi olan yer plastik sanki ve tahtaları da oynuyordu ben vazgeçtim açıkcası
Düşününce niçin diye kalsiyum mu fazla alıyoruz diye düşündüm. 2-3 santim uzamışlar 5-10 değil maalesef :))
Kizlarrrrrrrrrrr bişey sorucam ben 20. Hafta ikiz gebeyim yemekten sonra kendimi şiş hissediyorum nefes alamıyorum çok da yemiyorum ama çok yemisim gibi hissediyor
Kizlarrrrrrrrrrr bişey sorucam ben 20. Hafta ikiz gebeyim yemekten sonra kendimi şiş hissediyorum nefes alamıyorum çok da yemiyorum ama çok yemisim gibi hissediyor
Merhaba günaydin,
Bende ayni seyi soracaktim sizlere? Pek düzenli takip edemiyorum ufak Ikizlerim var. Kilo aliminiz ne durumda? Mesela ayda ne kadar Kilo aliyorsunuz? KahvLti yapmazsam benimde cok basim dönüyor. Demir eksikligide var tabi.. Ne kadar su tuketiyorsjnuz??
Ya senin isin daha zor Allah yardimcin olsun ama bende son 1 aydir karnim catlayacak gibi oluyordu aksam yatana kadar simdi asla bir ogunde 2 tabak yemek yemiyorum ne yiyecegm az cok belli nasilsa ilk yiyecegim seyi yarim saat 40dk once yiyince rahatsiz olmuyorum seni sisirecek seylerde yeme mumkunse yemek sirasinda su ayran tuketmeki direkt sisme ara ogunlerde al siviyi.
Çok geçmiş olsun ama en önemlisi senin moralin şimdi ,güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun bebekler iyi olsun, saglıkla büyüsünler inş
Benim kanamam olduğu zamanlar kesesi bebeğe göre küçükmüş ben de çok korkmuştum suyu az kese de ufak nolcak böyle giderse diye