2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Anladım canım peki senin baktığın beyaz olanı mı yoksa ahsap olanı mı? Beyaz olanı ahsap değil dediğin gibi değişik bi malzeme. Diğeri doğal ahsapmış. O yüDen onu düşündük. Biz bugün gidip mağazada görmeyi düşündük de fırsat olmadı. Videolarını filan izledik görmeden internetten alacaktık. Gidip baksak mı acaba?
Canım benim baktığım baby tech beyaz kelebekler modeli hatta önce görür görmez çok güzel kocaman demiştim ben montessori yatağı olarak kullanacağım için sevinmiştim en çok ama beğenmedim malzemesini teşhir olduğu için mi öyle bilmiyorum ama sallanıyordu tahtaları sanki o parmaklık kısmı da ahşap değildi bence bakmadan almayın gene de.

Ya dün aşırı tekmeledi bebek,eşim ben niye hissedemiyorum diye gidip bugün steteskopla,tansiyon aleti almış medikalcilerde var canım.

Elini koyduğunda hissetti. Ama steteskopla dinledi baya,uyutmaz bu bizi çok hareketli diye steteskopla geziyor:KK70::KK70:
Stetoskop fikri çok iyiymiş ya :KK70::KK70:
Benimki de acayip hareketli ama benim haftamda normalmiş bu hareketler güçlendi galiba artık :KK6:

Stetoskop fikri çok iyiymiş ya :KK70::KK70:
Benimki de acayip hareketli ama benim haftamda normalmiş bu hareketler güçlendi galiba artık :KK6:

Valla yarın yeni haftamıza giriyoruz biz de.
Ama sen bizden öndesin baya senin haftadayken çok daha kuvvetlidir kesin :KK66: biz şimdiden o kadar hissediyoruz ki şu iki gündür hiç durmuyor resmen,senin haftadayken göbeğimi delip çıkmasa bari:KK70::KK70:

Seninki tombiş olmuştur artık uzandıkça çok hissettiriyorlar.

Stetoskopla iyi duyuluyor herhalde artık göbeğimde geziyoruz biz,görmemişin çocuğu olmuş moduna girdik iyice:KK48:

Canım benim baktığım baby tech beyaz kelebekler modeli hatta önce görür görmez çok güzel kocaman demiştim ben montessori yatağı olarak kullanacağım için sevinmiştim en çok ama beğenmedim malzemesini teşhir olduğu için mi öyle bilmiyorum ama sallanıyordu tahtaları sanki o parmaklık kısmı da ahşap değildi bence bakmadan almayın gene de.
Evet canım ben de ilk zamanlar üst katını kullanıp bebek büyüyünce montessori yatak olarak kullanırım diye düşündüm. Beyaz kelebekler modeli için mdf profiller ve pvc dolgu korkuluklarla oluşturulmuştur yazıyor. Bizim düşündüğümüz kral doğal modelinde lamine kayın ağacından üretilmiştir yazıyor. Bir gidip görmek en iyisi. Peki başka modele baktınız mı ya da aldınız mı beşik?

Valla yarın yeni haftamıza giriyoruz biz de.
Ama sen bizden öndesin baya senin haftadayken çok daha kuvvetlidir kesin :KK66: biz şimdiden o kadar hissediyoruz ki şu iki gündür hiç durmuyor resmen,senin haftadayken göbeğimi delip çıkmasa bari:KK70::KK70:

Seninki tombiş olmuştur artık uzandıkça çok hissettiriyorlar.

Stetoskopla iyi duyuluyor herhalde artık göbeğimde geziyoruz biz,görmemişin çocuğu olmuş moduna girdik iyice:KK48:
Olsun ya ilerde anlatırsınız biz sen gelceksin diye kafayı bozduk dersiniz :KK70:
Evet geceleri hiç durmuyor göbeğimden belli oluyor bazen vurduğu dışardan dokunmadan görülüyor :confused: benimki ilk zamanlar çok hareketsizdi hatta doktor da ne kadar sakin bi Bebek fln diyordu cinsiyetini bile kesinleştiremedik kımıldamadığını için. meğer güç topluyormuş :KK71:

10 gun once baska dr gitmistim, o da kafalari asagida erken dogum riski diye canimi sikmisti..
ama hic suyun fazla dememisti.. 10 gunde mi oldu bu anlamadim ki...
Can'ım ben ayrıntıya girdim ve kafası aşağıdaydı sordum doktor güldü ve dediki bebeklerin %95 inin başı aşağıda olur annemlere öğret dedi

Evet canım ben de ilk zamanlar üst katını kullanıp bebek büyüyünce montessori yatak olarak kullanırım diye düşündüm. Beyaz kelebekler modeli için mdf profiller ve pvc dolgu korkuluklarla oluşturulmuştur yazıyor. Bizim düşündüğümüz kral doğal modelinde lamine kayın ağacından üretilmiştir yazıyor. Bir gidip görmek en iyisi. Peki başka modele baktınız mı ya da aldınız mı beşik?
Yok canım başka bi sürü baktım aslında ama magazadakileri beğenemedim internette bi model gördüm tahterevalli otto bebek beşiği yazınca çıkıyor montesorri olmuyor ama güzel bi beşik gene avantajları çok.kayın ağacı diyorsa bence onu bi görün belki daha sağlamdır o

Can'ım ben ayrıntıya girdim ve kafası aşağıdaydı sordum doktor güldü ve dediki bebeklerin %95 inin başı aşağıda olur annemlere öğret dedi
Aynen bana da baş geliş pozisyonunda demişti ama bunu sorun olarak söylemedi o an öyleydi bence

Uyku setı uyku tulumu halı perde bıttı mı hepsiii:KK57:

bugun boyaci vardi evde, alci cekti duvarlara, cocuk odasina kagit yapilacak pazartesi, diger odalar boyanacak, kizlarin yuzunden butun ev tadilata girdi :))
duvar kagidi ve badana bitince oda takimi gelecek, ona gore perde hali alcam :)
suan ufak alisveris bitti gibi, buyuk başlar var, bi de 4moms, bi de stokke :))

Bızım gıbı tedavıyle hamıle kalan bı arkadasım bıkac sene önce böyle 5-6 aylık gıbıyken
Nasıl artık rahatsındır dedıgımde
Sureklı bi asama var biri gectı derken bırı çıkıyo demişti
Çok bı anlam ıfade etmemıstı ama hakkaten öyleymiş
Annem de bana ne şanslısınız sımdı gıdıp gıdıp Görüyorsunuz dıyodu
Bı kere usg ye geldı kadının şansına da Dr bu Parıltı işinı dedi
Baygınlık gecırıyodu çıktık yok bız sanslıymışız bışey bılmeden habersız Korkusuz yaşıyormuşuz dedı

evet, buna cok katiliyorum ben..
tabiki teknoloji cok guzel, bicok hastaligi daha anne karninda tespit edip tedaviye baslaniyor fln ama ne biliym cehalet de mutlulukmus yaa :))

bizim bi aile dostumuz da 5-6 kez denemeden sonra hamile kalmisti, o diyor ki, tup bebekte kucagina alip eve getirene kadar rahat yok..
gerci butun gebeliklerde oyle ama tupte daha bi evhamli olunuyor :)

Olsun ya ilerde anlatırsınız biz sen gelceksin diye kafayı bozduk dersiniz :KK70:
Evet geceleri hiç durmuyor göbeğimden belli oluyor bazen vurduğu dışardan dokunmadan görülüyor :confused: benimki ilk zamanlar çok hareketsizdi hatta doktor da ne kadar sakin bi Bebek fln diyordu cinsiyetini bile kesinleştiremedik kımıldamadığını için. meğer güç topluyormuş :KK71:

Bende daha geçen gün benim oğlan kıpırdamıyor diye dolanıyordum burda,kolayını bulsa dışarı fırlayacak kıpır kıpır durmuyor hiç bende çok net hissediyorum :KK53:

Kafayı ben değil ama babası bozdu galşba,Stetoskopla dinlemeler,ağzını karnıma yaklaştırıp oğlum ben baban beni tanı tamam mı deyip sevmeler:KK70::KK70:

Yalnız o dokunmadan dışardan belli olma olayı ürkütüyor beni,eli ayağı iyice belli olsa bayılırım ben çok ilginç geliyor hala

bugun boyaci vardi evde, alci cekti duvarlara, cocuk odasina kagit yapilacak pazartesi, diger odalar boyanacak, kizlarin yuzunden butun ev tadilata girdi :))
duvar kagidi ve badana bitince oda takimi gelecek, ona gore perde hali alcam :)
suan ufak alisveris bitti gibi, buyuk başlar var, bi de 4moms, bi de stokke :))

Ben bir şey yapmamışım resmen senin yanında,çok önden bitirmişsin az zamana yaysaydın ileriki aylar boş boş kalcan:KK53:

Göğüs uçlarınız böyle karıncalanıyor gibi oluyor mu sizinde?

Aynen ya ben zaten şüpheci bi insanım bu doktorlar neden böyle sen bi de eczacısın ben hiç anlamıyorum ki sağlık işlerinden benimki bi kere de "senin Rahmin arkada demiş miydim hiç ? " dedi yooo dedim ama hiç üstünde durmadı kapandı gitti konu aylar geçti şimdi hala düşünüyorum ama doktora gidince aklımdan her şey uçtuğu için unutuyorum sormayı :)))

o ne demekmis :)) neyin arkasinda diye sormadin mi :)
ya doktorlari allah basimizdan eksik etmesin ama, onlarin eline de dusurmesin..
birinin dedigini digeri begenmez, hep benim dedigim dogrudur havalari, hepsi ayri telde caliyor.. eczaci da olsan, doktor da olsan, dogrusunu bilsen de "niye boyle dedi ki" diye kafana takiliyor..

:)) normalde son haftalarda başı asagi donuyor ve dogum pozisyonuna geciyor ya, kafasi sert oldugundan iterek rahim agzini aciyor..
bizimkilerin ikisi de asagi dogruydu 10gun once, simdi donmusler yukari.. bu haftalarda cok pozisyon degistirirlermis..

Ben bir şey yapmamışım resmen senin yanında,çok önden bitirmişsin az zamana yaysaydın ileriki aylar boş boş kalcan:KK53:

5 yildir badana yapilmadi zamani gelmisti canim, sonlara dogru agirlasirim halim olmaz diye aradan ciksin dedik..
yok kiz yine var alacaklar biter mi :)
ama baya kolaylicam su boya bitip halilar perdeler fln yikaninca.. bayramdan sonra mobilya gelip de yerlesince, ne eksik ne fazla ortaya cikar..
telsiz, biberon sterilizator, sut sagma makinesi, bebek tartisi, sut saklama poseti, oooo daha neler var neler :)

:)) normalde son haftalarda başı asagi donuyor ve dogum pozisyonuna geciyor ya, kafasi sert oldugundan iterek rahim agzini aciyor..
bizimkilerin ikisi de asagi dogruydu 10gun once, simdi donmusler yukari.. bu haftalarda cok pozisyon degistirirlermis..
Biliyorum elinde degil ama 10 gun once de asagida kafalari diye uzuyodun o tatli canini. Cozumu olan dert olsun , stres yapma ikizcanim. Eminim hormonlar da iki kat fazladir bizden, anliyorum seni tabiki. (:

Doktora gittikce morali bozuo geliyorsun. :( Bugun neler aldin onlari anlat, odayi haxirliyormussun. Eminim cok guzel olacagina. Var mi bi resim falan?

Kizlar muhtesem acemi bi soru daha sorucam, heeseyi tek basima halletmeye calisiyorum da, tecrubesiz olunca iste komik oluyo (:
Tasinma durumumuz yuzunden mobilya alamiyorum. Bugun aklima geldi de yataklarin icerisine cocuk carpmasin diye bisiler almak gerek di mi yastik gibi? Adi be bu zimbirtilarin, ne diye aramam gerek? Bi de standart midir olculeri? Oda takimini aldiktan sonra mi bakmam daha mantikli?

Back
X