2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım seninkiler ikiz ve kızlar, bu haftalarda kilolarının tek gebeliklere göre biraz az olması normaldir bence. Hele Cihan'ın maşallahı var ona hiç sorma bizimkiler hint fakiri mi dersin :KK70:

:)))
hem de ne fakir.. gariban yavrularim benim, afrikali gibi kemikleri sayiliyor :)
bu hatun ne yiyo ne iciyor, masallah tosuncuk olmus :))

kızlaaaarrr size bi sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum.şeker yüklemesi yaptıracak mısınız? ben az önce doktorumla konuştum.ben de cihaz var dedim ki yüklemeyi yapmasak olur mu? doktor da o Zaman 26. haftaya kadar her hafta bir gün sabah açlık ve kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüm yap birde akşam yemeğinden bir saat önce ve bir saat sonra ölçüm yap sonuçlarla bana gel dedi.yükleme yapmayalım dedi.ben öyle yapmayı düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?

Canım ben yaptıracam zaten içirdikleri 1 baklava dilimi kadar anca en azından tedbir amaçlı...

Patlıcan burunlu, zenci dudaklı oğlum Cihan'la tanışın. Biz renklide biraz daha net gördük. Hiçbirimize benzemiyor bu çocuk. :olamaz:

Bu görüntüyü almak için altıma iseyecektim. Ciğerim çıkacaktı pozisyon değiştirsin diye oksurmekten. Hani nerede diyeni gebertürün. :/

Eki Görüntüle 1882727

Corde çok tatlı bu o dudakları sıkıştırıp duracan...

bak bu da bizim Kerem'imiz.benim ki de aynı baba tarafı valla
Maşallah Kereme cordenin dediği adam oldum ben diyor bu

Kizlar merhaba. Ben bebek arabasi chicco urban a baktim da cazip geldi bana. Siz hic göz gezdirdiniz mi? Ne dersiniz chicco nasil bir marka ?

Dr dün paşamın bu resmini verdi kızıma iki gündür evin içinde geziyor aynı bana benziyor diye :halay::halay:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 76
Canım seninkiler ikiz ve kızlar, bu haftalarda kilolarının tek gebeliklere göre biraz az olması normaldir bence. Hele Cihan'ın maşallahı var ona hiç sorma bizimkiler hint fakiri mi dersin :KK70:

Benimki Cihana göre kuru kemik:KK70: yavrum 154 gramcıktı en son :63:

maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

ben de konustum canim doktorumla, gerek yok her sabah açlik ve tokluk ölç dedi, bi de insulin direnci baktircam labratuvarda..
yukleme testi sende sikinti var mi yok mu ona bakiyor, tedaviye bi etkisi yokki..

İnşallah :)
Çok zor geldik bugünlere. Doktorun kapısında panik atak gibi bi şey geçirdim 10. haftada. Şu an biraz daha iyiyim hareketlerini hissedebildiğim için ama kabus görüyorum sürekli. Herhalde doğurana kadar görürüm böyle
Burda kabuslar panık ataklar çok tam yerındesın :super: artık oyalanarak vakti gecırmekten başka çare yok

bak bu da bizim Kerem'imiz.benim ki de aynı baba tarafı valla
Oyy maşallah Kerem'e artist gibi yan profilden poz da vermiş :21:
foto ne kadar net çıkmış bizimkinin 20.hafta renklisi hiç net değil eliyle de suratını kapatmıştı iri iri iki tane gözden başka birşey göremedik :( yarın kontrolüm var inş şöyle net bi fotosu benim kızımın da olur

Benim ev dubleks kızım alt katta ben üst katta yattım 6 aydan 1 1.5 yaşa kadar hiç bi sorun yaşamadım. Şu anda benden tamamen bağımsız uyuyor çok rahat. Bazen gece korkmuşsa kalkar gelir yanımız yatar

İşte istediğim şey bu,çocuk kendi kendine kalabilsin özgürleşsin

Back
X