• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben canlisini gormedim. Annem almis görünce. Nasil diye size sorayim dedim.
bizim burdaki a101 de gordum gayet iyiydi. bildigimiz biberon kalin cam.
ama basligindan emin olamadim hani bilmiyorum hangi baslik hangisi saglikli vs diye.
biraz da 0-6 yi buyuk gibiydi. bebenin agzina:)

ama basligindan emin olamadim hani bilmiyorum hangi baslik hangisi saglikli vs diye.
Kiz yenidogana verilmez o zaten kafasini gözünü kirariz agir ve buyuk :) ama 6 aydan sonra olabilir kiliflari oluyor camlarin kirilmasininda onune gecilebilir o sekilde.

Ben aldim bir tane :) nuk dan bahsediyorsun degil mi ? Aventin kucuk olan camindan almistim zaten bunuda ilerleryen donemde kullanirim artik
Evet nuk markasi. Iki boy varmis ikinden de almis annem. Biri pembe bulabilmis ama :) olsun dedim. Insallah ihtiyacimiz olmaz. Memeden emsinler hepsi de bunlar ilerde lazim olur insallah

Kızlar eziyet etmeyin kendinize.malesef ki Türkiye nin hali bu.allah belasını versin can yakanların.

Ama izlemeyin de dinlemeyin de dinlemeyelim daha doğrusu. Zaten çok hassasiz.bebelerimiz etkilenmesin.

Allah darda kalanların yardımcısı olsun
Ayni fikirdeyim. Ben etkileniyorum yine hormonlar degismeye basladi galiba. Hicbir haberi seyretniyorum.

Evet nuk markasi. Iki boy varmis ikinden de almis annem. Biri pembe bulabilmis ama :) olsun dedim. Insallah ihtiyacimiz olmaz. Memeden emsinler hepsi de bunlar ilerde lazim olur insallah
Bana renk muhabbetti yapma :))) ya memeden emsede emmesede ilerleyen zamanda lazim olacak zaten ilk etapta kullanima uygun degil buyugu zaten cok agir ve kaba ama gayet guzel. Benimkide pembe buyugunden. Aventin 120ligini almistim zaten o epey goturur diye dusunuyorum.

Kiz yenidogana verilmez o zaten kafasini gözünü kirariz agir ve buyuk :) ama 6 aydan sonra olabilir kiliflari oluyor camlarin kirilmasininda onune gecilebilir o sekilde.
kız zaten bız tutacaz biberonu nıye kafasını gözünü kıralım yavrunun ben kullanım talımatını okudum yetıskın gözetımınde kullanılır yazıyordu

Ben de anlamıyorum hic. Ihtiyacimiz olmasin inşallah emzirebilelim de ilerde kullabiriz buyuduklerinde

kız zaten bız tutacaz biberonu nıye kafasını gözünü kıralım yavrunun ben kullanım talımatını okudum yetıskın gözetımınde kullanılır yazıyordu
Orasi oylede ben korkarim yinede :) kucugu tamamda 230 lugu kullanamam sanmiyorum :)

kızlar aranızda dr borwns un kolık onleyıcı bıberonunu alan var mı ben aldım ama ıcınde aparat çok teferruatlı geldı ıyı temızlenmezmı dıye düşünüyorum yarın aldığım yere gıdıcem acaba phılısp aventle degıstırsem mı dıye düşünüyorum ne dersınız

kızlar aranızda dr borwns un kolık onleyıcı bıberonunu alan var mı ben aldım ama ıcınde aparat çok teferruatlı geldı ıyı temızlenmezmı dıye düşünüyorum yarın aldığım yere gıdıcem acaba phılısp aventle degıstırsem mı dıye düşünüyorum ne dersınız
Onu bilmiyorum ama aventin 120 ligini aldim sekli durusu ucu anne gogsu gibi ve kolay tutuluyor ben cok begendim icinde tereddut varsa degis

Ben de anlamıyorum hic. Ihtiyacimiz olmasin inşallah emzirebilelim de ilerde kullabiriz buyuduklerinde
insallah. kizimda hic kullanmadim bilgim yok ama aralari az oldugu icin daha yeni emmeyi birakti. sutun olmaz biberon al dedi tiyziler kafam bozuldu:KK70:

Ben aldım canım, içinde temizleme fırçası da var. Seninkinin de fırçası vardır içinde. Birde bende steril makinesi de var pek zorlanmam diye düşünüyorum. Bi arkadaşım nerdeyse bütün biberonları denedi ve hepsinde akış hızı bebeğine fazla geldi. Birtek bunu boğulmadan kullanabildiler. Bence değiştirme dursun ama yine de sen bilirsin.

A101de ben de dün bi biberon gördüm ama şu ince ve zor kırılan camlardan değil de bildiğin şişe camı gibi hem kalın hem çok ağırdı. Tek o vardı benim gittiğimde, belki farklısı da vardır ama içine sütü de koyunca iyice ağır olur ki ben bile korkarım tutup verirken. Çok kaba bi biberondu
Evet camı ağır ama kendi elimizde tutacaz. Benim birde avent var teyzemiz Almanyadan yoomi alıp yollayacak.

Evet ben de baktım magnezyum takviyesi gerekir diyor ama ben sabah akşam içiyorum bir de. Bugün gidemedim artık ilk fırsatta gidip

Evet ben de baktım magnezyum takviyesi gerekir diyor ama ben sabah akşam içiyorum bir de. Bugün gidemedim artık ilk fırsatta gidip öğrenicem başka ne gerektiğini

Canım doğum sonrası devam edersr gecikmeden fizik tedaviye gidin aklınızda olsun. Benim kızımda oldu ben çok geç kaldım ve ameliyat oldum 2013 te

bence de kendi icmicek ki, biz iciricez :))
kendi icmeye basladigi zaman plastiklerden veririz..

Doktordan daha gelen olmadı mı 4-5 kişi vardı sanki bebeğini görecek :)
Ben geldim şimdiiiiii :) benim tosun olmuş mu 1700 gr 38 cm :) normalde 28+0 ultrasonda 29+6 çıkıyo 13 gün önde gidiyor tosun :) bugün gösterdi biraz kendini doktor bana benzetti :)

Ben geldim şimdiiiiii :) benim tosun olmuş mu 1700 gr 38 cm :) normalde 28+0 ultrasonda 29+6 çıkıyo 13 gün önde gidiyor tosun :) bugün gösterdi biraz kendini doktor bana benzetti :)
Şuan zılgıt çekiyorum sana ve bebişine canım tü tüüü maşallah :nazar::halay:
Biz seninle bu gidişle Ocak ayını göremeyiz Aralık'a hazırla kendini :)

Back
X