• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba nasılsınız :) hastane çıkışını alan var mı acaba ben hala karar veremedim. Farklı güzel birşey olsun istiyorum sonuçta ilk giyeceği kıyafet olacak inşallah. Nerelerden alabilirim.

Bide beşik konusu var tabi hala karar verebilmis değilim. Bu gidişle bebekle birlikte gelecek eve sanırım :işsiz:
Hastane çıkışı ben almadım ama hediyeler gelmişti onları giydirmeyeceğim hastanede. yine de fikir olsun dersen İdil babyden gelen takım güzel aslında ama ben figürsüz istiyorum sade olsun. kendim alayım özel olsun istiyorum bakalım daha bulmadım :) internette çok gezindim göremedim henüz mağazaları da gezmedim
sen bulursan bizimle de paylaş :)

Bir doğursaydım hayırlısıyla vallahi dertlerimin biri bitiyor biri başlıyor çok sıkıldım artık ya :KK43:(
Az kaldı az sabret canım İnan herkesin bi sürü çeşit çeşit derdi var.evlerin içinde neler yaşanıyor diye düşünüyorum bazen haberlerde gördüğümüz şeyleri düşünüyorum belki çok yakınımızda da oluyor ama ruhumuz duymuyor sadece bizim derdimiz var sanıyoruz kendi hayatımızla ilgileniyoruz ama şükredecek çok şey var bence bazı olayları düşününce..
Eşinle aranız düzeldi mi ?

Of kızlar ya çok fena sırt ağrım var nefes alırken bile batıyor resmen. Tombul Bebek sıkıntısı mı bu. Pufff sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor

Yok benim ki duramıyor kurtlu kendisi
Tam bugün kıpırdamadı diyorum akşama tekme yağmuruna tutuyor :))
Ben sadece çok tekmeleyince bir de sürünerek kıpırdandı sanki hareket ettiğini hissettim pozisyon değiştirmiş olabilir mi diye merak ettim.
Sende değiştirmiş miydi?
yok bende pozisyon değişmemişti canım daha erken benimki o zaman 22 haftalık filandı

S SweetNovember30
Ne zaman çıkacaksın Doğum iznine 32 den sonraysa az kaldı belki yapılmaz o zamana ama 37 yi bekleyeceksen yapılmış olur sanırım hem belki daha güzel bi okul çıkar.
beni de norm fazlası gösterseler de tayin hakkım olsa diyorum bazen okulum ve çevresi çok kötü çünkü :/

Bir doğursaydım hayırlısıyla vallahi dertlerimin biri bitiyor biri başlıyor çok sıkıldım artık ya :KK43:(
geçen yıl 20 lik çektirdim 3 tane dolgu yaptırdım 1 tane kanal tedavisi oldu hamile kalmadan tedavi olayım diye ama hamilelik başında yine kanal tedavisi olduğum diş ağrı yaptı ve bekliyorum öylece:KK51:

Of kızlar ya çok fena sırt ağrım var nefes alırken bile batıyor resmen. Tombul Bebek sıkıntısı mı bu. Pufff sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor
Geçen hafta benim de öyleydi benimki tombul da degil normal sınırlarda ama çok ayakta kaldıysan yorulduysan daha beter oluyor
Dikkat et kendine inşallah çabuk geçer

Az kaldı az sabret canım İnan herkesin bi sürü çeşit çeşit derdi var.evlerin içinde neler yaşanıyor diye düşünüyorum bazen haberlerde gördüğümüz şeyleri düşünüyorum belki çok yakınımızda da oluyor ama ruhumuz duymuyor sadece bizim derdimiz var sanıyoruz kendi hayatımızla ilgileniyoruz ama şükredecek çok şey var bence bazı olayları düşününce..
Eşinle aranız düzeldi mi ?
Düzeldi çok şükür canım iş durumu hâlâ belirsiz açıktayım halen kontrole de çalıştığım hastaneye gidiyorum herkes acıyarak tiksinerek bakıyor sanki ya da bana öyle geliyor hiç alışveriş de yapmadım evin temizliği yapılacak o bekliyor iyice saldım kendimi...

Son düzenleme:
akıntılar da gayet normalmiş yawf, bende de en baştan beri var. bende suyum mu sızıyor acaba diye paranoyaklaşmıştım her zamanki gibi. sonradan herkeste olduğunu öğrenince rahatladım. :)

@ikizcan2016 sevindim güzel haberlerine şekerim. :)

ninocin ninocin aynen benim de doktor bulmam lazım avrupa yakasında :) daha hiç bakmadım nerede kim varmış, aşırı fikirsizim.
Ccanım sen nerde oturuyordun.

Düzeldi çok şükür canım iş durumu hâlâ belirsiz açıktayım halen kontrole de çalıştığım hastaneye gidiyorum herkes acıyarak tiksinerek bakıyor sanki ya da bana öyle geliyor hiç alışveriş de yapmadım evin temizliği yağılacak o bekliyor iyice saldım kendimi...
Bazen salmak iyidir boşver temizliği kafanı dinle ama bak alışveriş iyi geliyor bebeklere bi şey alınca yada aldıklarına bakınca mutlu oluyor insan
Sevindim eşinle düzelmenize İş durumunda düzelir inş ne derler Bebek kısmetiyle gelirmiş :)

Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorum:KK16: heralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin :KK48: :kızgın:warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi

Eklentiler

• 1477170567579-2092349617.webp
    1477170567579-2092349617.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 70
Bazen salmak iyidir boşver temizliği kafanı dinle ama bak alışveriş iyi geliyor bebeklere bi şey alınca yada aldıklarına bakınca mutlu oluyor insan
Sevindim eşinle düzelmenize İş durumunda düzelir inş ne derler Bebek kısmetiyle gelirmiş :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok sağol aman umrumda değil atacaklarsa atsınlar artık umrumda değil soğudum zaten işten de gidesim gelmiyor açıkçası 3 ay bitecek 27 sinde... belki böylesi daha hayırlıdır diye düşünüyorum artık...

saol canim :)
nobetci birileri vardir mutlaka korkma :)
kesin gidicek misin?
Ben Türk Dr ayarlama peşındeyim olursa :/
En son kendı Dr um suan için gıdebılırsın dedı ama bı daha kı kontrolde netleşir sanırsam
Benım eşimde vatandaş aslında, burda dogsada vatandaş olabılır ama bız bı sure sonra oraya yerleşmeyı düşünüyoruz eğer bu gerçek olursa orda doğuştan vatandaş olanların hakları daha farklı unıversıteden aldıkları bursları bıle etkılıyo sonradan vatandaş olmak yada doğuştan vatandaş olmak
Gerçi saglıklı olsunda kısmet olursa gıderım burda olsada olur ama gıdersemde Earth mama larda orda :))))

Alisveris yordu bugun beni iyi ki couggu seyi hallettim bi iki saat bile fazla geliyor artik banyo setini aldim sonunda :) int alacaktim sonrs stokta varmis magzanin attim arabaya ben gri olani aldim

Eklentiler

• Screenshot_20161022-231549.webp
    Screenshot_20161022-231549.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20161022-231556.webp
    Screenshot_20161022-231556.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar merhaba cok giremiyorum instagramdan alisveris sitelerinden bende firsat bulamiyorum okudugum kadariyla hersey yolunda herkesde sewindim... neyse dun basima gelene bakin dikkat edin diye yaziyorum:KK16: heralde milyonda biridr o sakarda benim gobegimi yaktim manti haslarken nasil karistirdiysam derisi soyuldu aninda silverdin surdum hemen dr aradim dr sil hamilelikte yasak demezmi sabaha kadar buz koydum bugunde karnim dawul gibi sert gaz war buzdan usuttum galiba birde bisi degince aciyor gobegim acikta geziyorum ... boyle yani siz dikkat edin benim gibi sakar olmayin :KK48: :kızgın:warmi bir oneriniz acisini alicak opuyorum hepinizi
Çok çok geçmiş olsun ya bi de göbek olunca daha bi korkar insan benim bi önerim Yok pek anlamıyorum böyle şeylerden ama inşalalh çabuk düzelir

Canım kökü tutuyor sadece araya yiyecek girerse iltihaplanmaz mı yani görünen kısım sola doğru yatıyor öyle kalıyor
Ozaman görün bı Dr a basına iş açma canım sonra :/ benım durum okadar kötü degıl
Ama ıyı bı Dr sa ve dişte umut varsa kurtarabılır belkı dolgu ıle
Ben sadece Kökü kalmış bı Dişimi acaba neresınden tutup cekebılıcek dıye korkuyla gıttıgımde
İğnesiz Dolgu olup çıktım cok dayanmaz gerçı demıştı 7 sene oldu:nazar::nazar:

İnşallah canım çok teşekkür ederim çok sağol aman umrumda değil atacaklarsa atsınlar artık umrumda değil soğudum zaten işten de gidesim gelmiyor açıkçası 3 ay bitecek 27 sinde... belki böylesi daha hayırlıdır diye düşünüyorum artık...
Baya da olmuş ya hakkında hayırlısı olsun

Alisveris yordu bugun beni iyi ki couggu seyi hallettim bi iki saat bile fazla geliyor artik banyo setini aldim sonunda :) int alacaktim sonrs stokta varmis magzanin attim arabaya ben gri olani aldim
Çok güzel görünüyor hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullansın :)

Back
X