• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gunaydin kizlar herkese.
Hamilelikte hastalik ne zormus.
Kac gun cektim, tam atlattim derken iki gundur daha beter haliyle tekrar basladi.
Ustelik bogazim falan da agriyor.
Birkac tane parol icebildim sadece, onun disind bitkisel takviyeyle idare etmeye calisiyorum.
Aksilik misafir ustune misafir geliyor gunlerdir. Normalde hic olmaz.
Ise gidiyorum bir yandan.
Yoruldum yani...gecer insallah.

gecmis olsun :(
bogaz icin gargara yapabilirsin, bi de istirahat sart.. misafir neymis hasta hasta yaa :(

yani tam bilmiyorum ama benim dr 5000 alacak kafadan..
ustune hastanenin alacagi var, yatis fln..
liv 1900 alsa zaten 6900 oluyo..
guven ve tobb 3un uzerinde aliyor.. etti 8bin..
hrs daha ucuz ama bizim dr orda yaptirmiyor..
kordon kani da aldirirsak yaklasik 15i bulacak..
bilemedim dogurmasak mi :mad:
Hrs yı hıc tavsıye etmem önceden gitmiş biri olarak

:))) tamam gelelim ya, burda dogurulcak gibi degil :))
oyle tabi yogunluktan da oluyodur, ama artik eskisi gibi degil ki, devlet hastanelerinin cogu randevulu bakiyor..
bicok ozel hastane sgk anlasmali ve gercekten cok uygun fiyatlarla ozelde muayene olabiliyorsun..

bence yogunlugu bahane ediyolar :)
Ben gazı unıversıtesı hastanesinde çalışıyorum hem oraya hem akropole gidiyorum ıkısınden de çok memnunum

Kızlar bu arada o gün yazmayı unuttum. Doktorun hastane değiştirme durumu varmış yönetimle sıkıntı yaşıyormuş.Benim tosunun böbreğinin birinde genişleme varmış. Sınır 5 mm bizim de 4.7 ymiş. Doktor " ben Zaten bu durumu sürekli takip ediyorum şu an korkulacak bir şey Yok,kız bebeklerde 1 görülüyorsa erkek bebeklerde 4 görülen bir durum vE çoğunlukla Doğumda geçen,yda Doğumdan sonra katedral takılarak halledilen bir durumdur. Panik yada stres yapılacak bi durum değil su an,sadece hastaneden ayrılma ihtimalimden dolayı söylüyorum senin de aklımda olsun" dedi. Hastaneden ayrılırsa gittiği hastane sigortamın kapsamındaysa gidebilirim tekrar yoksa ben sana yine burda güzel bi doktora yönlendir tüm bilgilerini veririm dedi. Aranızda böyle durumu olan olursa onun doktor yorumunu da beklerim.
Sanırım aynı durum bende detaylıda çıktı radyolojı uzmanı takıp edelim kendılıgınden düzelebilir düzelmese bile doğumdan sonra hemen müdahale edebiliriz demişti kendı Dr um da baktı bişey yok dedı çoğu gebelikte oluyor sonra bebek büyüyünce düzeliyor demıştı

Kızlar bu arada o gün yazmayı unuttum. Doktorun hastane değiştirme durumu varmış yönetimle sıkıntı yaşıyormuş.Benim tosunun böbreğinin birinde genişleme varmış. Sınır 5 mm bizim de 4.7 ymiş. Doktor " ben Zaten bu durumu sürekli takip ediyorum şu an korkulacak bir şey Yok,kız bebeklerde 1 görülüyorsa erkek bebeklerde 4 görülen bir durum vE çoğunlukla Doğumda geçen,yda Doğumdan sonra katedral takılarak halledilen bir durumdur. Panik yada stres yapılacak bi durum değil su an,sadece hastaneden ayrılma ihtimalimden dolayı söylüyorum senin de aklımda olsun" dedi. Hastaneden ayrılırsa gittiği hastane sigortamın kapsamındaysa gidebilirim tekrar yoksa ben sana yine burda güzel bi doktora yönlendir tüm bilgilerini veririm dedi. Aranızda böyle durumu olan olursa onun doktor yorumunu da beklerim.
Detaylı daki rapordakı cümle bu hatta uns hadtanedıne de gidiyorum ordaki perınatolojı profu bunu hiç görmemişti bile

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 56
Gunaydın herkese bebeklere kavuşmaya bır gun daha eksilttik ne güzel
Kızlar bişey sorcam size biraz araştırdım kafam karıştı doğum yapacağınız hastane bebeklerı sıze yıkayıpta mı verecek yoksa sadece silecek mi ? Hiç sordunuz mu?

cordeliac cordeliac günaydın birşey soracağım canım sana sen ikea da ki busunge model yatağı beğenmiştim dimi hatta beyazı yoktu bende o modele karar verdim sen arastırmıştın beyazı gelecek miymiş? Bende mümkünse beyaz istiyorum ama stoklarda hala yok görünüyorda. Gidip bakalım dedimde ikea baya uzak yoksaa boşa gideceğiz.

cordeliac cordeliac günaydın birşey soracağım canım sana sen ikea da ki busunge model yatağı beğenmiştim dimi hatta beyazı yoktu bende o modele karar verdim sen arastırmıştın beyazı gelecek miymiş? Bende mümkünse beyaz istiyorum ama stoklarda hala yok görünüyorda. Gidip bakalım dedimde ikea baya uzak yoksaa boşa gideceğiz.

Kuzum bir ara geldi onun beyazı ama tükendi. Bazı mağazaların stoğunda var hâlen. Hattâ sen söyleyince ne zaman gelmiş diye mailime baktım. 4 ekim. Bunun ertesi günü almaya kalktığım zaman tükenmişti.
Sıkı takip etmek gerekiyor o yüzden.

Busunge'den ikea'nin sitesinde mağaza stok durumu kısmına gir. Gelmesini istediğin mağazayı ve internet mağazasını seçip stoğu gelince uyar diye mail adresini bırak.
Gelince hemen bildirim geliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20161023-112741_1.webp
    Screenshot_20161023-112741_1.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Detaylı daki rapordakı cümle bu hatta uns hadtanedıne de gidiyorum ordaki perınatolojı profu bunu hiç görmemişti bile
Valla benim de detaylıda hiç bişey çıkmamıştı. Ama bu sefer 4.7 çıkınca sanırım 5 mm ye yaklaştı diye bilgi vermek istedi sanırım doktor. Doktor sıradan bişey gibi söyleyince pek üstünde durmadım açıkcası ama bi yanımda endişelendi tabii

:))) tamam gelelim ya, burda dogurulcak gibi degil :))
oyle tabi yogunluktan da oluyodur, ama artik eskisi gibi degil ki, devlet hastanelerinin cogu randevulu bakiyor..
bicok ozel hastane sgk anlasmali ve gercekten cok uygun fiyatlarla ozelde muayene olabiliyorsun..

bence yogunlugu bahane ediyolar :)
Randevulu bakıyor da artı üstüne bi sürü hasta daha alıyor aman bende suratsız bi doktormuşum gibi savunuyorum onları :))
Dediğin gibi bazı özeller çok uygun onlar da devlet gibi çok yoğun ama doktorlar daha ilgili oralarda
Benim hastanede normal Doğum 750 sezeryan 1000
ama benim doktor 1500 alıyor ikisine de. bide oda ücreti ödeyeceğiz taş patlsa 2500 olur heralde o da Antep için pahalı bi rakam sayılıyor
Sen gelirsen kesin fiyatları güncelledik fln derler olan bize olur :KK70::KK70:

Valla benim de detaylıda hiç bişey çıkmamıştı. Ama bu sefer 4.7 çıkınca sanırım 5 mm ye yaklaştı diye bilgi vermek istedi sanırım doktor. Doktor sıradan bişey gibi söyleyince pek üstünde durmadım açıkcası ama bi yanımda endişelendi tabii

bisey olmaz canim insallah, korkma, bize beyinde aciklik var dediklerinde de sinirdaydi deger..
sen yine de kendi doktorunu takip et, o nereye sen oraya :)

Benim kuzenime de doktoru 7.ayda böbrekte büyüme görüyorum detaylıda bakalım demişti ama detaylı çıkmamıştı meğer kan pıhtılaşmasının göstergelerinden biriymiş bu sonradan öğrendik aklında bulunsun
dediğin gibi Doğumdan sonra geçen bi durummuş onunki de erkek bebekti

Gunaydın herkese bebeklere kavuşmaya bır gun daha eksilttik ne güzel
Kızlar bişey sorcam size biraz araştırdım kafam karıştı doğum yapacağınız hastane bebeklerı sıze yıkayıpta mı verecek yoksa sadece silecek mi ? Hiç sordunuz mu?
Sormadım ama haftaya gidince sorayım iyi hatırlattın
ben silinsin istiyorum

Randevulu bakıyor da artı üstüne bi sürü hasta daha alıyor aman bende suratsız bi doktormuşum gibi savunuyorum onları :))
Dediğin gibi bazı özeller çok uygun onlar da devlet gibi çok yoğun ama doktorlar daha ilgili oralarda
Benim hastanede normal Doğum 750 sezeryan 1000
ama benim doktor 1500 alıyor ikisine de. bide oda ücreti ödeyeceğiz taş patlsa 2500 olur heralde o da Antep için pahalı bi rakam sayılıyor
Sen gelirsen kesin fiyatları güncelledik fln derler olan bize olur :KK70::KK70:

yok aman sizi de yakmiym o zmn :)))
benim kordon kani haric, 8bin tutacak..
dun doktora sordum, napiym kordon kani saklatiym mi diye..
suan bi ise yaramiyor, ama 10yil sonra nolur bilemiyorum dedi..
Allah korusun cocukta losemi olsa zaten kendi kok hucresini kullanamiyorlar, baska birinden nakil gerekiyor dedi..
paraniz varsa saklatin yoksa kasmayin dedi..
bilmiyorum yani..

Uygulamada var kuzum. Uygulamayı indir. Web sitesinde yok. Herhalde uygulama indirilsin diye falan yapmışlar. Gerçi o fiyatlara onlar gelir mi meçhul ama yine şansımızı denedik. :)
Yani bence de meçhul çünkü çok uygun insan bu kadar ucuz olunca şüpheleniyor :))
Bu aralar sürekli uygulama indirir oldum zaten bi de onu indireyim :))
Bide eşimin kredi kartı bilgileri var uygulama indirdikten onda gözüküyor gene ne indirdin acaba diyor :))

yok aman sizi de yakmiym o zmn :)))
benim kordon kani haric, 8bin tutacak..
dun doktora sordum, napiym kordon kani saklatiym mi diye..
suan bi ise yaramiyor, ama 10yil sonra nolur bilemiyorum dedi..
Allah korusun cocukta losemi olsa zaten kendi kok hucresini kullanamiyorlar, baska birinden nakil gerekiyor dedi..
paraniz varsa saklatin yoksa kasmayin dedi..
bilmiyorum yani..
Durumun varsa ve genetik rahatsızlıklar varsa ailede evet saklatmak lazım bence de ama biraz daha araştır olmazsa sonradan pişman olmamak lazım o paraları bazen boş yere harcıyoruz sonuçta ben de gidince doktora sorayım

Yani bence de meçhul çünkü çok uygun insan bu kadar ucuz olunca şüpheleniyor :))
Bu aralar sürekli uygulama indirir oldum zaten bi de onu indireyim :))
Bide eşimin kredi kartı bilgileri var uygulama indirdikten onda gözüküyor gene ne indirdin acaba diyor :))

Yani kendi sitesinde 24.5 dolar olan krem 15 tl olunca inceden bir acaba demiyor değil insan. Kumar oynadık farz ediyorum. En fazla gelmez, paramı iade ederler. Sitenin feyk ürün satacak kadar ciğer yemiş olduğunu düşünmüyorum.

Zavallı adamlar. "Bize yine ne girecek?" diye düşünüyorlardır hep. :)

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz CaNım benimki zaten baya çürüktü 1.5 yıl önce dolgu yaptı ama ağrıdan duramamıştım 1 hafta sonra dolguyu temizleyip kanal tedavisi uyguladı boylamasına dolgu var tam ortada dişin yanlarını da arkada küçük bir nokta beraber tutuyordu akşam ceviz yerken çıt diye bir ses duydum aynaya baktım dişin sağ ve sol yanını tutan o küçük noktadan kırılmış ve diş sağ sol diye ikiye ayrılmış sağ taraf yanaktaki kısım sert oynamıyor ama dile bakan iç taraf oynıyor yana yatıyor öyle kalıyor kaldırmazsam kökü duruyor kendim çektim gelmedi ağrı yok oynamazsam sıkıntı yok ama iltihaplanırsa diye korkuyorum sağ taraf gibi sabit dursa dert etmeyeceğim de işte oynayınca sıkıntı hassasiyet var birazcık yemeği de hep o tarafla yiyordum...

IMG_20161023_001659.webp

İşte oğlumun ilk oyuncağı :) organik iple orulmus,anne sevgisi katılmış,yuzde yüz dogal uyku arkadaşı. yüzünü işlemedim henüz. Pembe gibi mi yoksa daha mutlu mu yapayım karar vermedim.
IMG-20161020-WA0004.webp

Bu da becerebilr miyim diye deneme amaçlı yaptığım ilk amigurumi çalışmam. Çok kolaymış :) evde pembe ip varmış o yüzden ilki pembe oldu :) ilk torun kız olunca :))) pattern tinyminidesign (ig ve blogspot hesapları var)

Back
X