• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay doğru yaa yurtdışı işini unutmuşum ben. Hayırlısı olsun canım, inşallah yurtdışı olur
Earth mamaları düşününce ınşallah olur:KK45:
Oradaki düşününce :/ onlarla 1-2,ay kasvet basıyo:işsiz:

Sızın Eşler evde olunca h sonu etkılıyo tüm performansınızı benımde sızle enerjım Düşüyor alamıyorum :/
Bugun zaten cok nalet ve kavgacıydım alışverış bıle duzeltmezdı benı :sinirli:
Bebegın odası olacak yerdekı eşyaları bıze gelen yardımcı bayan alıcaktı ıkı haftadır oyalıyo benı
Cuma Akşamı tekrar msj attım yarın akşam gelıp alıyorum dedı kadın hala yok ortada
Duvar kağıdı oda Takımı hersey beklıyo onun yuzunden
banada geldıler Aradım beledıyeyı bağış alıyolarmış gelıp alıcaklar eşyaları:KK12:

olsun yaparsiniz canim ya, stres yapma, bizim duvar kagidi da hep kalkti birlesme yerlerinden..
usta tekrar gelecek, tekrar kagit alinacak buyuk ihtimalle, esyalar cekilip, bu kazinip bi daha yapilacak..
perde bile takilmisti simdi bastan bissuru is :(

daha vakit var, sen sakin ol..
1 haftalik is max.

soyleyim ozelden canim, gizli bi is cevirmiyoz ya burda :)))
ifsa olsak nolcak, kari mi satiyos :))))
Yok böyle gizemli daha iyi :confused::KK70::KK70:
Benim koca da zaten 2016 ocak annelerinde mi takılıyorsun diyor
bi yer keşfetmiş de yılını yanlış bakmış :KK70:
Ona ifşa olmayayım da kime olursam olayım burda kaynana görümce dedim o kadar :)) arkadaşlarına anlattığın yetmedi internetlerde de mi anlatıyorsun Dicek :)))

5000tl de fenaymış, doğum parası resmen. antepte hele iki doğum parası :KK70:

ikisini de alma yawf, gaza gelme, iki bebeyle kaç kere çıkabilcen ankaranın buz havasında ilk bir kaç ayda. onu düşün madem öyle karar ver.
Haftasonu gidince hastanenin fotoğrafçısını sorayım bari kesin o da ucuzdur tabiii varsa :KK70:
Sonra gelir sizin şemsiyelerden bahsederiz gene :KK70:

gule gule kullan canim, cok guzelmis :)
bugun gittim bugaboo donkey twin aradim buldum, denedim..
çok kaba degilmis ya, hatta baya kibar..
sürüşü kontrolu de guzel..
bi tane donkey twin, katlayinca nerdeyse 1 tane mima kadar yer kapliyor...
simdi tek soru isaretim, ikiz araba mi aliym,
tek tek 2 tane mi aliym..
1 donkey twin mi, 2 buffalo mu?
hic tanidiginiz ikiz annesi var mi?
tek tek mi kullanisli olur yoksa ikisi bi yerde mi..
Bi arkadasimin ikizleri var. Basta ikiz arabasi aldi heveslenerek. Ama oglan kizi rahatsiz etmeye basladi biraz hareketlendiklerinde. Kasimda yaslari doluyor. Tekli iki tane aldi sonra. Biri uyurken digeri uyanip agliyor uyuyan da uyaniyor derdi hep. Tekli iki tane kullandi ikiz catida bekliyo.

günaydın kuzular bugün 10.40 da doktor randevum var bana dua edin herşey yolunda çıksın bi aksilik olmasın inşallah güzel güzel fotolar atayım size:KK3:

Günaydın canım..
Hadi bakalım hayırlısıyla gör.
Bakalım ne kadar büyümüş :))
Yüzünü de gösterir inşallah.
Bekliyoruz :)

Kızlar günaydın.
Sinirden çatlıyorum. o_O
Rüyamda eşimi gördüm bir kızla flörleşirken:sopa: Bildiğiniz akşam olsun ben sana göstericem,görüşücez dedim sinirle:sinirli:

Çok etkilenmişim,hormonlar psikolojimi bozdu iyice :KK12:
Bunu ben de yapiyorum .
Cok sacma ama insan engel olamiyor kendine.
Burda bdv okuyali hep ikinci kadin oldugumu ve buna ragmen bosanmadigimi falan goruyorum, esimin bana gelmesini bekliyorum.
Sonra butun gunum kotu geciyor, moralim bozuluyor

Kızlar günaydın.
Sinirden çatlıyorum. o_O
Rüyamda eşimi gördüm bir kızla flörleşirken:sopa: Bildiğiniz akşam olsun ben sana göstericem,görüşücez dedim sinirle:sinirli:

bugun bende oyle bı rüya gordum bıde dıyor kı esım sen bana yuz vermedim bende seda ya gıttım dıyor gece uyandırıp soracaktım kım bu seda dıye sabahta anlatıyorum böyle böyle rüya gördüm dıyorum seda guzelmıydı barı dıyor senın benı aldatan yerlerını uyurken keserım parçalarım parçanı bulamazlar dedım hıncımı alamadım daha

Günaydın kızlar herkese güzel haftalar bişey soracağım size bebek yorganı alacak mısınız bi tane mikrofiber beğendim ama kararsız kaldım

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-24-10-22-36.webp
    Screenshot_2016-10-24-10-22-36.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 58
Bende yarın 29 olmasını bekliyorum sevinçle .ya bide sizin bebeklerde vajina ya vuruyormu korkuyorum resmen çıkacak diye ordan :anneadayı::110:
Birkac hafta once oluyordu canim cok asagilarda hissediyordum.
Simdi biraz daha yukarda. Göbek cevresinde oluyor hareketleri. Yavas yavas cikiyor sanirim yukari.
Ben bu hafta doktora gidecegim bir de ay nasil heyecanliyim:)))

Birkac hafta once oluyordu canim cok asagilarda hissediyordum.
Simdi biraz daha yukarda. Göbek cevresinde oluyor hareketleri. Yavas yavas cikiyor sanirim yukari.
Ben bu hafta doktora gidecegim bir de ay nasil heyecanliyim:)))
Ya nasıl desem iç çamaşırı üstünden bikini bölgeden hissediyorum acayip ya sipa

Kızlar günaydın.
Sinirden çatlıyorum. o_O

Bdv de cok takiliyosun sonra herifin gunahina giriyorsun :KK70:

Günaydın kızlar herkese güzel haftalar bişey soracağım size bebek yorganı alacak mısınız bi tane mikrofiber beğendim ama kararsız kaldım
Gunaydin canim.
Fotografi acamadim ama bebekler yorgan kullanmiyor bunu kendim yasayip gordum.
Kizima besigine göre yorgan yaptirmistim inan hic bir ise yaramadi.
Zaten battaniye icinde duruyorlar, duruma göre uzerine bir battaniye daha ortuyorsun, yorgan cok kalin geliyor.
Biraz daha buyudukce battaniyeyle sıkıştırıyorsun sagdan soldan, yine yorganla bu isler yapilmiyor.buyuyunce de o yorganlar olmuyor zaten.
Ben se heves edip almistim ama kaldi oykece, sen bilirsin kisacasi, ise yarayan bir sey degil.

Ya nasıl desem iç çamaşırı üstünden bikini bölgeden hissediyorum acayip ya sipa
Cok iyi anliyorum yerini :)
Ben de az daha uzan asagi dogru bak cikis orda falan diyordum o derece gidiyordu asagi. Korkuyor insan ama cikiyor yukari dogru merak etme.

Back
X