2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Teşekkürler canım. Evet ankaradayız havalar gerćekten dengesiz. Şimdi evlerde ısındı kombiyi iyice kıstım kapatmak istemedim erken diye ama dereceye bakıyorum 24 25 oluyor öncesind 22 23te tutuyorduk sıcaklığı ama şmdi ayarlayamıyorum. Çok kalında giydirmiyorum ama bazen kafası terliyor sanırim o yüzden oldu.
Aynen öyleyiz biz de bi kapatıyoruz bi açıyoruz ne yapacağımızı şaşırdık :) ama soğuklar için son haftadır diye tahmin ediyorm artık mayıs girince daha güzel olur umarım

asli2434 asli2434 duyuyorsun degil mi :) aslidan Allah razi olsun bende ona cok dua etmistim. Bu sekilde devam et bir kac gun sonra sorunsuzca normal pozisyonda almaya basladigimi goreceksin iyice alissin ama once.
Kızzz ben de söylemiştim sana bana da dua et :)))
Benimki ilk doğduğunda yapmıştı bir hafta ancak sürmüştür ters emzirince kandırdık :) ilk sağı verdiğim için solu almamıştı benimki iki büklüm oluyorduk alıştırcaz diye :))

Kızzz ben de söylemiştim sana bana da dua et :)))
Benimki ilk doğduğunda yapmıştı bir hafta ancak sürmüştür ters emzirince kandırdık :) ilk sağı verdiğim için solu almamıştı benimki iki büklüm oluyorduk alıştırcaz diye :))
Hafizam cok zayif o donem kim dediyse fazlasiyla ettim dua rahat ol :) ama yinede soyleyeyim Allah razi olsun sendende:)

Sag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Iki gundur asiri aciyordu cok artmisti yara. Aksam ustu balon gibi sismis.
ninocin ninocin sen miydin canim bu durumu yasayan sanki?
Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye :(
Allahim ne zormus emzirmek böyle:(

Sag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye :KK43:
Allahim ne zormus emzirmek böyle:KK43:
Cok cok gecmis olsun nedir bu cektigin seninde keske elimden birsey gelse ama hicbir fikrim yok

Arkadaşlar, D vitamini değerim düşük çıktı. Doktor Devit 3 ampul verdi, kırıp içecekmişim. 300.000 IU yazıyo üzerinde.
Hiç mamasız, sırf emziriyorum 3 aylık Mügemi. Sağlık ocağının verdiği bebek D vitamini damlasını da Mügeye damlatıyorum düzenli.
Sorum şu: ben kendime D vitamini yüklersem bu kadar yüksek miktarda, emzirince çocuğa geçmez mi? Fikri ya da bilgisi olan varsa, sevinirim.

Cok cok gecmis olsun nedir bu cektigin seninde keske elimden birsey gelse ama hicbir fikrim yok
Sagol canim Allah razi olsun.
Sikayet etmeyim halime sukredeyim diyorum, oyle yapmaya calisiyorum ama sanki katlanıp duruyor artik bazi seyler.
Baris bugun hic emmek istemedi sag gogsumu, ben de yara cok aciyor diye iyice zorlamadim. Meger tikanmis sut gelmiyorlmus adam gibi. Aksama doğru yarim saat uyuyakalmisim bir baktimntas gibi olmus. Zorla emzirdim sagdim ama nafile iyice sisti. Bakalim yarim saattir emiyor uykuda farkinda olmadan. Insallah açılır.

Iyiyim canim sagol. Deniz'i buyutmeye calisiyorum hepimizin yaptigi gibi. Sagligi iyi gelisimi yerinde cok sukur. Arada bakiyorum ama bebekle zor oluyor takip etmek.

Anladım canım ama arada bari yaz bende fazla yazamıyorum ama ihmalde etmemeye calışıyorum buradaki arkadsları çok seviyorum çünkü

Bu arada kızim hasta oldu bugün dünde biraz hırıltısı vardı ama arada oluyor geciyordu bu sefer burnu baya tıkalı ve fena ağlıyor sürekli mızlanıyor şimdi uyuttum inşallah uyur. Burnu tıkandıkça boğuluyor ve uyuyamıyor gündüz öyle oldu dün gecede uyumadık inşallah bu gece uyur. İlk hastalığımız bu baya zormuş Allah beterinden korusun. Bazen terliyordu ondan oldu sanırım havalar ısınınca evin ısısı arttı.
Bende soguktan değilde sıcaktan korkuyorum. Hafta sonu dışarı cıkcaz diye sardıkca sardık terledi. Üstünde kurudu resmen bidahakine ince giydircem. Sizede cok cok cook geçmiş olsun

Arkadaşlar, D vitamini değerim düşük çıktı. Doktor Devit 3 ampul verdi, kırıp içecekmişim. 300.000 IU yazıyo üzerinde.
Hiç mamasız, sırf emziriyorum 3 aylık Mügemi. Sağlık ocağının verdiği bebek D vitamini damlasını da Mügeye damlatıyorum düzenli.
Sorum şu: ben kendime D vitamini yüklersem bu kadar yüksek miktarda, emzirince çocuğa geçmez mi? Fikri ya da bilgisi olan varsa, sevinirim.
Hayir canim anne sutunde olmayan ve sutle gecmeyen tek vitamin d vitamini. Havalar acinca gunese cikin. Cam arkasindan olmuyor direkt almaniz lazim. Gunde 5 10dk da olsa gerekirse giydir sar battaniyeye yuzu kollari acikta kalsin cama cik yada balkona. Cok faydasini gorursunuz. Ben saglik ocaginin verdiginde paraben oldugu icin kullanmiyorum. Wellcare aldim gunde bir fis onu kullaniyorum.

asli2434 asli2434 duyuyorsun degil mi :) aslidan Allah razi olsun bende ona cok dua etmistim. Bu sekilde devam et bir kac gun sonra sorunsuzca normal pozisyonda almaya basladigimi goreceksin iyice alissin ama once.
duyuyorum canım Allah hepinizden razı olsun.inşallah hepimiz sağlıkla huzurlu yuvalarımızda ağzımızın tadıyla büyütelim yavrularımızı

Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye :KK43:
:( geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun canım ya bi düzelemedi gitti senin şu memelerin.neymiş ki bu böyle gümüş tedaviside mi işe yaramadı şimdi.dualarımdasın tez zamanda iyileşir inş ağzının tasıyla emzirirsin

Geçmiş olsun canım
Mastit için ne iyi gelir hiç bilmiyorm
İnşallah en kısa sürede geçer tüm yaşadığım zorluklar
Bu kadar acıyla 4 ay dolmak üzere bak inş daha iyi olur bundan sonrası

Hayir canim anne sutunde olmayan ve sutle gecmeyen tek vitamin d vitamini. Havalar acinca gunese cikin. Cam arkasindan olmuyor direkt almaniz lazim. Gunde 5 10dk da olsa gerekirse giydir sar battaniyeye yuzu kollari acikta kalsin cama cik yada balkona. Cok faydasini gorursunuz. Ben saglik ocaginin verdiginde paraben oldugu icin kullanmiyorum. Wellcare aldim gunde bir fis onu kullaniyorum.
Benim eczacı içindeki parabenin çok az olduğunu söylemişti. oyuncaklarını kemirirken aldığı parabenden daha az hatta demişti.
Ama benimki damla şeklinde ve kaşıkla verince boşa gidiyor ya bi bakıyorum çıkarmış ağzından.
en iyisi fısfıslamak sanırım ve bunu düşünmek için de çok geç kaldım galiba 4 ay bitiyor daha yeni düşüyorum değiştireyim diye :(

Esra Esra çok geçmiş olsun canım yaaa oglunun emmesi eminimki işe yarayacak bende de arada öyle oluyo sagıp oglanı emzirince bişeyim kalmıyo rahatlıyorum inşallah sende rahatlarsın kuzumm

Burnu tikaliysa uyuyamazda serum fizyolojik sık ama burnunda bakinca görünen de pislik yoksa cekme genzinden akip gitsin rahatlar kuzucuk. Miray dogdu dogali burnu tikali bunda evimizin cok sicak olmasida etkili malesef merkezi sistem olmasinin zararini bu anlamda yasadik ama 15 gundur yakmiyorlar sabahlari burnu tikali diye aglamasi kesildi sukur nefes alamiyordu nerdeyse.
Evet uyuyamıyor şuan uyuyor ama uyanması yakındır nefes almaya ćalısiyor hırıl hırıl sesler geliyor. Serum fizyolojik damlatıyorum arada bugün bir iki defada çektim çekmek işkence cok ağlıyor.

Bizede doktorumuz wellcare verdi bizde onu kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla anne sütünde varmıs ama çok azmıs yetersizmiş d vitamini ondan kullanmak gerekiyormuş.

Evet uyuyamıyor şuan uyuyor ama uyanması yakındır nefes almaya ćalısiyor hırıl hırıl sesler geliyor. Serum fizyolojik damlatıyorum arada bugün bir iki defada çektim çekmek işkence cok ağlıyor.

Bizede doktorumuz wellcare verdi bizde onu kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla anne sütünde varmıs ama çok azmıs yetersizmiş d vitamini ondan kullanmak gerekiyormuş.
Damlatma sık ben bir tanenin yarisini iki tarafa sikiyorum yani 2 kerede kullanmis oluyorum genzinden aksin nefes alamıyor diye çekmeye calisirsan odem olur kanar falan gerek yok aksin balgamla yada diskiyla atar. Yada yumusayinca hapsiripta atiyorlar ben cekmiyorum ucunda gormedigim surece.

Back
X