Merhaba güzel anneler nasılsınız? Uzun zamandır takip edemiyordum. Son birkaç günü okuyabildim sadece. Alıntı yapamadım kimseye bende okuduklarımla ilgili fikirlerimi ve sorularımı belirtmek istiyorum

Benim kızda 2 aylıktan beri aşırı salyalı,iki elde yumruk şeklinde ağzında şap şup bi hırsla kemirip emiyor arada da kızıyor bağırıyor. Bugün diş kaşıyıcı aldım eczaneden. Henüz birşeyleri tutup ağzına götüremiyor ama olsun ben dişletirim olmadı

prima benimde bir paketim öyle çıktı ben kullandım bitirdim bir sorun yaşamadım. Sadece uzun kalınca poposu ıslak oluyordu erken erken aldım oyüsden. Gündüzleri 3 4 saatte bir alıyorum. Gece kaka yapmadığı sürece almıyorum uykusu kaçmasın diye emmeden açtırmıyor kesinlikle çünkü. Benimde minnakımında saçlarımız baya dökülüyor. Burda okumasam herkeste olduğunu doktora gidicektim. Her banyoda avuç avuç korkuyorum kel kalıcam diyee ;-) bizim sıpa okadar hareketliki maşallah sürekli koşuyor,emerken bile hareket halinde bide konuşma çabaları sesler alıp içime sokasım geliyor. Yalnız gündüz uykumuz hiç yok. Bir iki kez 20 dakika filan uyuyor. Oyusden 1 saat emmenin ardından akşam 8 gibi gece uykusuna dalıyor. Gece 12 1 de uyanıyor sonra sabaha kadar 1 1,5 saatte bir uyanıyor. Sabah 7 7:30 gibi kalkıyor. Sonra yine akşam 8e kadar ayakta. Az değilmi sizce. Gündüz uyumadığı için akşamda erken uyuyor mecburen. Gece 2 3 kez uyanıyor oyusden. Doktor sorun yok her bebeğin yapısı farklı dedi ama sizin bebişlerin gündüz uykusu nasıl, nasıl uyutuyorsunuz. Acaba benmi uyutamıyorum diye düşünüyorum bazen. Bizimki memede uyuyor çünkü gündüzde gecede. Çok uzun oldu sabırla okuyanada cevap verenede şimdiden teşekkürler