ah ahh fena mı fena bir kayınvalide de bende var kızlar..evleneli beş sene oldu ben ne kadar sınırlarımı çizmeye araya mesafa koymaya çalışsam da bu kadın anlamadı anlamak istemedi..sizinkiler hadi çocuğu bahane edip odanıza giriyor bizimki evlendik evleneli sormadan danışmadan girer..her geldiğinde bu yüzden tartışmamız olur oğlu anne girme eşimin hoşuna gitmiyor der yine kendi bildiğini okur..ben evde yokken evi köşe bucak didik didik eder..kadın resmen laftan sözden anlamıyor ne desek de utanıp kızarmıyor..biz de öyle bir şey yok biz gelinin odasına gireriz diyor yüzsüzce benim kızımın odasına da kendi kayınvalidesi giriyor diyor..ya sizi bizi mi var ben istemiyorum girmeni ötesi mi var..kadın yani sen ne dersen de gircem diyor yüzsüzce..en son geldiğinde de çok kötü kavga ettik..tartışırdık normalde ama bu sefer karşılıklı çok ağır laflar söyledik..yaktın oğlumun başını yaktın diyor..anne benim başımın yandığı felan yok yansa şuan evli olmazdık dedi siz anlaşamıyorsanız o sizin meseleniz deyince kadın öylece kaldı..daha kalacaktı sabahına evine değil kızına gitmiş beni anlatmaya..siniri geçmemiş annemi babamı aramış sizin kızınız böyle böyle yaptı diye..annem ben ordayken seninde onunda neler yaptığını gördüm kim haklı kim haksız iyi biliyorum sana defalarca istemiyorum yapma dediği şeyleri yapıyorsun demiş..annemden babamdan da destek bulamayınca tamamen çıldırmış..anneme telefonda bir sürü beddua etmiş..kadın sinirlenince kendini iyice kaybediyor..eşimi sevmesem bir gün katlanılcak kadın değil..
işin kötü yanı ise benim çocuğuma mecburu sebeplerden dolayı bu kadın bakıcak..eşim öyle istiyor..napcam bilmiyorum..
Canım ben de hiç sevmiyorum anlaşamıyorum kavga etmiyorum ama her halimle belli ediyorm anlaşamadığını. yine de seneye çalışmaya başlarsan ben gelir bakarım diyor bir ay kayınvalidem bir ay görümcem gelirmiş miş miş
Bakıcıya veririm ama yine de evdeki huzurumu bozmamak için onları istemem kesinlikle Allah da muhtaç etmesin diyorm hep
Eşime de söyledim evde huzur istiyorsan ben onları istemiyorum diye
Zaten o da istemiyor anlaşamıyor ama anne abla sonuçta
Sen de ev işini ertele 5 sene olmasın da 6 sene olsun nolur yani yeter ki huzurlu büyütün yavrunuzu
Eşine de anlatırken bence böyle söyle eğer yavrumuzun mutluluğunu istiyorsan böyle olmalı de.
Ben her seferinde mutlu anne = mutlu Bebek diyorm :)) beni mutlu etmezsen oğlun da mutlu olmaz diyorum :))
Ve bi de diyorum ki ben evlenirken aman eşimin ailesiyle kötü olayım diye evlenmedim sonuçta çok isterdim abla kardeş gibi olalım çok adım attım ama olmadı napalım diyorm hak veriyor bana
Erkekler sinirden degil de üzüntünden anlıyorlar genelde üzüldüğünü görünce hak veriyorlar bence.sinirli konuşunca iletişim bozuluyor malesef. Güzellikle halledersin bence sen bu meseleyi üzme kendini bebeğinle doyasıya vakit geçirmiş olursun hem çok güzel olur ilk 2 sene kritik dönemde seninle olur :)