2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar. :(

Merhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar. :KK43:
canım geçmiş olsun. Yarrında bizim var . Genel aneztezili olacak. sizinki lokalmi oldu. Ya valla çok korkuyorum umarım atlatırız.

inşallah canım Allah razı olsun..geçen yıl seminerlerde bi arkadşın çocuğu öğretmenler odasını birbirine katmıştı..ah ahh hep bu folik asitlerden diye gülmüştü..onu şimdi daha iyi anlıyorum:) tatile nereye gidiceksiniz canım belli mi? duru ve temiz suyu olan bir deniz istiyorum eğer gidersek..marmarisin denizi güzeldi ama bi gittiğim yere bir daha gitmek istemiyorum..
Marmaris çok güzel evet ben Alanya'yı da çok sevmiştim gitmediyseniz oraya gidebilirsiniz kaş da güzel
Bu sene Fethiye Ölüdeniz civarları düşünüyoruz yada Bodrum olabilir.zaten sakin bi döneme denk gelmeyecek bizim tatil malesef. tam araştırıp karar veremedik canım ben plansız olsun istiyorm bakmadım daha bi yere. eşim bakıp duruyor. ama her şey dahil bi otel şart

Merhaba hanimlar. Sünnet oldu Metecik sonunda. Hala doktorun muayenehanesindeyiz. Çok ağladı perişan oldu yavrum. Popodan verilen sakinleştirici ilacı kaka yapmayan oğlum kaka ile etkisini azalttı. Tam sersemlenedigi için işlem esnasında huysuzluk yaptı ağladı. Sonuna doğru iyice ağladı halsiz kaldı yavrum. Ağzından bitkisel bir sakinleştirici verdiler. Ufak da kanama olunca tampon şeklinde değil sargı şeklinde gazlı bezi koydu. Şiş gibi geldi bana. Öyle mi oluyor? Ilaci atınca erteleseydik keşke diye düşündük eşimle. Doktor çok hassas bi çocuk dedi. Bursada pek bi begenilen doktor ama icimizde kurtlar kurtlar. :KK43:
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Şişkinlik normal ama geçici merak etme. bi kaç gün idare ederseniz ağlamasına,inşallah sonra çok rahat edecek.

canım geçmiş olsun. Yarrında bizim var . Genel aneztezili olacak. sizinki lokalmi oldu. Ya valla çok korkuyorum umarım atlatırız.
Çok sağol canim. Lokal anestezi ile oldu. Umarım yaptıracak kişileri korkutmamisimdir. Ayrıntısıyla yazmak istedim ki yaptıran veya bilen arkadaşlar bir terslik varsa belirtsinler. E ecrinny e hemşire anestezi sonrası aglayabikeceklerini soylemis. Bizim doktor da ilk verilen sakinleştirici madde sonucu bulanık, çift görüyorlar vs dedi. O sarhoşluk halindeyken de agliyorlar dedi. Çoğu bebek işlem sonrası ağlıyormuş oğlum kaka yapınca erken bitti etkisi daha önce ağladı dedi. KokunHuzur KokunHuzur Sizde oldu mu bu durum? Inşallah sizin çok rahat geçer canim. Rabbim başka dert vermesin.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Şişkinlik normal ama geçici merak etme. bi kaç gün idare ederseniz ağlamasına,inşallah sonra çok rahat edecek.
Inşallah ayselcim ya :( güçlü durduk ama o kadar ağlayinca çok uzulduk. Meme istemedi iç çeke çeke ağladı en son annemin kucağında uyuyabildi :( sesi kısıldı

Inşallah ayselcim ya :KK43: güçlü durduk ama o kadar ağlayinca çok uzulduk. Meme istemedi iç çeke çeke ağladı en son annemin kucağında uyuyabildi :KK43: sesi kısıldı
Canım sen söyleyince aklıma geldi bizimki de çiş ve kaka yapmıştı ama etkisi daha uzun sürdü galiba çünkü hem bi müddet doktorun gözetiminde kaldık hem eve geldik ilk çişini yapana kadar aglamamıştı yani 2 saate yakın geçmiştir.
Kıyamam ben Mete'ye ya. o içli ağlamaları Yok mu Zaten insanı çok etkiliyor Allah tan anneanneler var

Çok sağol canim. Lokal anestezi ile oldu. Umarım yaptıracak kişileri korkutmamisimdir. Ayrıntısıyla yazmak istedim ki yaptıran veya bilen arkadaşlar bir terslik varsa belirtsinler. E ecrinny e hemşire anestezi sonrası aglayabikeceklerini soylemis. Bizim doktor da ilk verilen sakinleştirici madde sonucu bulanık, çift görüyorlar vs dedi. O sarhoşluk halindeyken de agliyorlar dedi. Çoğu bebek işlem sonrası ağlıyormuş oğlum kaka yapınca erken bitti etkisi daha önce ağladı dedi. KokunHuzur KokunHuzur Sizde oldu mu bu durum? Inşallah sizin çok rahat geçer canim. Rabbim başka dert vermesin.
yaa valla çok tedirginim . Erkek bebek annesi olmak bu durumda zor . Ne deyim bu olacak bişey sonuçta ertlemenin anlamı yok gibi . inşallah geçer . uyku düzenimiz bozulmadan . Doktor bide belden iğne falan dedi . agrısı olmuo vurunca dedi kafam karıştı acaba varmı böle yaptıran .

Cok geçmiş olsun, hayirli olsun insallah.
Biz henuz yaptirmadigimiz icin bir fikrim yok normal mi bu durumlar.
Ama yaptirip kurtulmussunuz insallah cabuk toparlar darisi bize olsun.

Marmaris çok güzel evet ben Alanya'yı da çok sevmiştim gitmediyseniz oraya gidebilirsiniz kaş da güzel
Bu sene Fethiye Ölüdeniz civarları düşünüyoruz yada Bodrum olabilir.zaten sakin bi döneme denk gelmeyecek bizim tatil malesef. tam araştırıp karar veremedik canım ben plansız olsun istiyorm bakmadım daha bi yere. eşim bakıp duruyor. ama her şey dahil bi otel şart
Alanya ve Kaşa gittik canım zaten Antalyalıyım..Kuşadasına gittik geçen yıl denizini hiç beğenmedim çok bulanık ve yosunluydu bebeği öyle bir denize sokamayız yani..Fethiye ve Bodrumu biz de düşünebiriz..Ayvalık felan da olabilir..biz de henüz bir plan yapmadık bayrama yolculuk durumuna bakıcaz rahat gidebiliyor muyuz diye..ona göre tatili de ayarlıcaz..valla bi gaza geldim bakalım nasıl olcak benim oğlumla:) ama hepimizin kafa dağıtmaya ihtiyacı var gidebilirsek çok güzel olur..

Geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşir..
2 ay oldu içimizde kurtlar hala bizimde duruyor keşke yanında olsaydık yavrumuzun çok mu korktu naptılar acaba diye..
pipisi yönünden bir sıkıntı olmadı bizim çabuk iyileşti ama çıkınca çok kötü ağlamıştı susturamadık..zaten onu içeri aldıklarında ben başladım ağlamaya..çıkınca öğle görünce de daha kötü olmuştum..şuan üzerinde hep bir korku hali var acaba o sünnetten mi kalma diye düşünüyorum..küçükken olsunlar kurtulsunlar diye düşündük ama inşallah kötü bir şey yapmadık..sağlıkla büüyüsün yavrucaklar..

Kızım 2 gündür canimi cikariyor sürekli agliyor kucaktan inmiyor atesi yok görünen bir rahatsizligi yok diş mi acaba diyorum görünürde bisey yok atak haftasinda degiliz ne yapacagimi sasirdim artik ya...

yaa valla çok tedirginim . Erkek bebek annesi olmak bu durumda zor . Ne deyim bu olacak bişey sonuçta ertlemenin anlamı yok gibi . inşallah geçer . uyku düzenimiz bozulmadan . Doktor bide belden iğne falan dedi . agrısı olmuo vurunca dedi kafam karıştı acaba varmı böle yaptıran .
İnşallah çok güzel geçer
İyi yapmışsınız erken olması avantaj olur onun için hem iyileşmesi çabuk oluyor hem de ilerde psikolojik olarak etkilenmez
Sorunsuzca atlatın inşallah

Cok geçmiş olsun, hayirli olsun insallah.
Biz henuz yaptirmadigimiz icin bir fikrim yok normal mi bu durumlar.
Ama yaptirip kurtulmussunuz insallah cabuk toparlar darisi bize olsun.
Esraaa siz de yaptırın artık :)))
Barış da sünnetliler kervanına katılsın dişleri bile çıktı çocuğun :))

Alanya ve Kaşa gittik canım zaten Antalyalıyım..Kuşadasına gittik geçen yıl denizini hiç beğenmedim çok bulanık ve yosunluydu bebeği öyle bir denize sokamayız yani..Fethiye ve Bodrumu biz de düşünebiriz..Ayvalık felan da olabilir..biz de henüz bir plan yapmadık bayrama yolculuk durumuna bakıcaz rahat gidebiliyor muyuz diye..ona göre tatili de ayarlıcaz..valla bi gaza geldim bakalım nasıl olcak benim oğlumla:) ama hepimizin kafa dağıtmaya ihtiyacı var gidebilirsek çok güzel olur..
Yaa ne güzel. Antalya da gidilemeli dediğin bi yer varsa sen bize tavsiye et o zaman :)
Ayvalık suyu daha soğuk olur sanırım Akdeniz'e göre
Kuşadası'nı ben de hiç sevmedim yaa
Gidelim gidelim :)) inşalalh ağzımızın payını alıp dönmeyiz :))) ben daha Deniz tatili dışında başka yerlere de gidelim kafasındayım bakalım yapabilirsek :))

Kızım 2 gündür canimi cikariyor sürekli agliyor kucaktan inmiyor atesi yok görünen bir rahatsizligi yok diş mi acaba diyorum görünürde bisey yok atak haftasinda degiliz ne yapacagimi sasirdim artik ya...
Başka bi sıkıntısı mı var acaba ? Gaz bitmiştir heralde.
Bugün bizimki de çok mızmızlandı hatta bi ara atarlandı bana baya kızdı sert erkek :))

Canım sen söyleyince aklıma geldi bizimki de çiş ve kaka yapmıştı ama etkisi daha uzun sürdü galiba çünkü hem bi müddet doktorun gözetiminde kaldık hem eve geldik ilk çişini yapana kadar aglamamıştı yani 2 saate yakın geçmiştir.
Kıyamam ben Mete'ye ya. o içli ağlamaları Yok mu Zaten insanı çok etkiliyor Allah tan anneanneler var

Çok daha küçükken yaptırmak daha iyi sanki. Ağrı acı algıları tam oluşmadan. Bu arada hala çiş yapmadı. 9 saat oldu :( doktor 12 saate kadar normal yazdı simdi . Yapsın diye bekliyoruz.

Çok daha küçükken yaptırmak daha iyi sanki. Ağrı acı algıları tam oluşmadan. Bu arada hala çiş yapmadı. 9 saat oldu :KK43: doktor 12 saate kadar normal yazdı simdi . Yapsın diye bekliyoruz.
tabi şimdi daha çok farkındalar her şeyin
Bizimki de çok geç yapmıştı evde baya çiş diye beklediğimizi hatırlıyorm saat tutmadık ama korkuyorlar sanırm yanıyor o yüzden çişini tutuyor diye bi yorum yapmıştık biz :) neden yapmıyorlar acaba söyledi mi size doktor ?

Back
X