2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer kanaman ve düşük tehliken yoksa doktorlar ilişkiyi tavsiye de ediyor. Benim koca askerde maalesef

Bnimkide geç dollenme canim ama 8 gun önde doktor ultrason olcümunu baz aliyor notlarinada dikkat ettim ultrasonda gorunen haftayı yazıyor bnde randevu için o haftayı baz aliyorum. Bnde acibadem é gidiorum Atakenté Prof umut dilek var orda perinatolog doktorumda onu önerdi fiyat biraz yüksek gibi 680 lira ama sanırım genelde fiyat Aralığı böyle daha yüksek fiyaylarda gordum detayli önemli oyuzden doktorun iyi olması lazım

Akabilir bu seni korkutmasin kolostrum doguma kadar artik goguslerde. Hatta benimki kizimin midesine gitmeye basladi :) hani akmasi endiselendirmesin cok fazla bilgi kirliligi var dogumu tetikler su bu ama ben aktif olarak kizimi emzirmeye devam ediyorum doktorumunda destegi ile. Kasilmalar agrilar normal zaten buyuyor iceride iyice icini ferah tut.

Evet detaylı çok önemli bence de. Fiyatlar biraz yüksek özellikle Istanbul'da ama insaallah guzelce bakılır ve bir şey çıkmaz yavrularimizda

Hanımlar herkese mutlu hafta sonları diliyorum :) 18+4 günlüğüz ama bi türlü bacaklarını açıpta ne olduğunu göstermiyor dr usg ile sarsıyor açsın diye ama o da geri karnıma vuruyor göstermesi için bir öneriniz var mı?

Bizede gostermedi 12+0 da yaklasik 5 dk surdu usg muayenesinde cançaba sarsmaya tepki vermeyince doktorum uc üç dort kez ust uste sertce oksurmemi istedi oksurme sesi rahatsiz ediyormuş iceride yankilanmasi doktorumun aciklamasi bu şekilde ve gosterdi acip bacaklarini :)

Druma çikolata yiyip geleyim mi dedim şeker hastası olmak istiyorsan ye dedi :) öyle olunca ben de çareler arıyorum gittiğimde öksüreyim

Eğer kanaman ve düşük tehliken yoksa doktorlar ilişkiyi tavsiye de ediyor. Benim koca askerde maalesef
G Gurmes aynen tehliken yoksa 32.haftaya kadar normal diye biliyorum. Nesrinay86 anne orgazminin bebegin kalp ritmini duzene soktugu ve zeka gelişimi icin iyi oldugunu okumustum.ne kadar dogru bilemiyorum..ama nazik ve sakin olmakta mumkunse cok sık yapmamakta fayda var diye dusunuyorum nacizane fikrim.

Druma çikolata yiyip geleyim mi dedim şeker hastası olmak istiyorsan ye dedi :) öyle olunca ben de çareler arıyorum gittiğimde öksüreyim
Sutlu tatlida yiyebilirsin hatta sut bile icmen kafi yani cikolata yemekten kastin kiloyla degilse onu bile yemende bir mahsur yok bir cikolata ile seker hastasi olunuyorsa hepimiz seker hastasiyiz :)

C
Canim bende 20 +6 da gidiyorum randevumu alali 1 ay oldu..20 martta gidicem yani detayliya

Sutlu tatlida yiyebilirsin hatta sut bile icmen kafi yani cikolata yemekten kastin kiloyla degilse onu bile yemende bir mahsur yok bir cikolata ile seker hastasi olunuyorsa hepimiz seker hastasiyiz :)
Dr beslenme konusunda biraz katı davranıyor :) kuru kayısı falan yesem hareketlendirir mi acaba?

Dr beslenme konusunda biraz katı davranıyor :) kuru kayısı falan yesem hareketlendirir mi acaba?
Böyle doktorlari anlayamiyorum nacizane fikrim kilo aliniyor evet ama veriliyorda onu yeme bunu yeme cok aldin az aldın bence hamileleri rahat birakmalilar :) bu kesinlikle birde bunye meselesi yani yiyip almayanda var yemeden sisende. Kayisida enerji verir ama ne kadar etkili olur bilemedim. Tek bildigim acken bebek hareketsiz kaliyor tok olmami istiyor doktorum her zaman ama cinsiyet için gidecegimde ekstradanda tatlı birsey yememi istemişti.

cok sagol cnm. Bnde araştırdm normalmiş rahim genişlemesi oluyormuş. Bu akintida bazılarında oluyormuş bn de o bazılarındanim

Evet detaylı çok önemli bence de. Fiyatlar biraz yüksek özellikle Istanbul'da ama insaallah guzelce bakılır ve bir şey çıkmaz yavrularimizda
Cnm doktor bana bi kağıt verdi detaylı ultrasonu ücretsiz yapan yerler varmis o kâğıtta yazıyor. Sende bi arastir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…