2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm doktor bana bi kağıt verdi detaylı ultrasonu ücretsiz yapan yerler varmis o kâğıtta yazıyor. Sende bi arastir istersen
benim gittiğim hastane muayene ücreti dışında detaylı ultrason için ayrıca ücret almıyoruz dedi anormal bir durum mu bu ya anlayamadım heryerde yüksek uçuk ücretler duyuyorum

CAnım ben 27 si verdiler. 22. Hafta en uygun dönem dedi telefondaki bayan. Bende usg sonucuna göre verdim.sordum çok farketmez dedi. Seninde uygundur takma hiç kafana. Benim çol var daha yanlız en son 12 subatta gitmiştim doktoruma. Bu arada gerek görmedi detaylı usg somrası bende muayene ederim 2 göz görmüş olur dedi.

benim gittiğim hastane muayene ücreti dışında detaylı ultrason için ayrıca ücret almıyoruz dedi anormal bir durum mu bu ya anlayamadım heryerde yüksek uçuk ücretler duyuyorum
Doktor banda dediki herkes yaptırabilsn die bazi yerler ücretsiz yapıyor. Devlet karşılıyor gibisinden biseu dedi. Kocaeli'de oturuyom ücretsiz yapan 4 yer var sadecw

Benim randevu hep sabah ilk randevu hep ac gidiyorum ama hic sakin halinr denk gelemedik hep full hareketli dr bile bir dur cocugum artik diyo ger seferinde

Dun yari oturur pozisyonda uyuyorum nasil bir aci alt karnimda kedim karnima yatti sandim elimi salladım kizim kalk diye baktim kimse yok uyandım agri devam ediyor icerden bastırıyormus meger oglusum artik ya sirti ya poposuydu ama uyandirdi beni uykumdan

Doktor banda dediki herkes yaptırabilsn die bazi yerler ücretsiz yapıyor. Devlet karşılıyor gibisinden biseu dedi. Kocaeli'de oturuyom ücretsiz yapan 4 yer var sadecw
doktorum tercih edilen yoğun birisi yarım saati hatta fazlasını bana ayırması gerekiyorsa nasıl yapacak merak ediyorum.. bu şehirde devlet hastanelerinden randevu bulmak imkansız olmuş hele ki kadın doğum bölümü..umarım herşey istediğim gibi ilerler :)

Benımde konustugum kız 20 den sonraki gunler organların daha net görülmesi açısından daha iyi dedi prblm yok sanırım . Prof bakınca fiyatlar daha yukseliyor sanırım

Benımde konustugum kız 20 den sonraki gunler organların daha net görülmesi açısından daha iyi dedi prblm yok sanırım . Prof bakınca fiyatlar daha yukseliyor sanırım
Ya aslında o da usg kontrolü bu da kontrol. Mecburi hassas kontrol olunca fiyat artıyor tabı.

Canim bnde ilk defa duydum çünkü detaylı fiyatları normalde uçuk eğer oyleyse ve bakan perinatolog hekimse çok iyimis.

Canim bnde ilk defa duydum çünkü detaylı fiyatları normalde uçuk eğer oyleyse ve bakan perinatolog hekimse çok iyimis.
hastaneyi aradım sordum muayeneli gelecekseniz ekstra ücret alınmıyor dedi doktorum kadın hastalıkları ve doğum uzmanı..içime şüphe düştü açıkçası sonuçta bu ultrasonun zaman aralığı var geçince olmaz..oy bide hastane yakın değil neyse bakalım

T TubaSude canim senle aynı hastaneye gidiyorduk sen detaylı için ne naptın randevu falan aldinmi? kizında acibademdemi detayliyi yaptirmistin şimdi Prof Umut Dilek ypiyormus

Detaylı ultrasonu da kendi doktorun mu yapacak canım?

Sorarsin cnm doğum uzmanı perinatoloji eğitimimi almış diye, ztn ya perinatolog uzmanı yada Prof yapar yada radyolog birde kadın doğum uzmanı ama perinatoloji egitimi alanlar ypabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…