2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude canim senle aynı hastaneye gidiyorduk sen detaylı için ne naptın randevu falan aldinmi? kizında acibademdemi detayliyi yaptirmistin şimdi Prof Umut Dilek ypiyormus
Benim salı günü kendi doktorumda randevum var canım, o gün bana söyler randevu almam gereken zamanı. Öykü’ ye hamileyken hastanede perinatolog yoktu ,ben başka hastanede yaptırmıştım. Şimdi Umut Bey’de yaptırırım inşallah. İkili taramayı onda yaptırmıştım çok hoş bir doktor ,çok kibar ve ilgili. Memnun kaldım ben.

Kızlar hazırlık alışveriş başladınız mı liste falan yapmaya
Ya ben bir çöp bile almadım şöyleki; 2 arkadasım 3 büyük poşet kıyafet verdi eve geldim baktım. O kadar güzellerki anlatamam birde yepyeni hala. Çok şeker hepsi herşeyi tam valla :) hastane çıkışı alacağım ben birde çok orjinal farklı güzel şeyler bulunca alacağım.

İkili taramayi benim kendi doktorum Mesut Bey yapmistı şimdi oda Umut beye yonlendirdi

Ben aldım canım 22 Martta yapılacak. O tarihte 20+1 oluyorum. Seninki de geç bir tarih değil

Kızlar hazırlık alışveriş başladınız mı liste falan yapmaya
Canim ben genel olarak kiyafet alisverisi yaptim.
1 tane 10 lu hastane cikisi
1 tane 8 li hastane cikisi
7 adet citcitli yarim badi
6 adet patiksiz alt pijama
2 tane patikli tulum.
Bunlari 0-3 ay aldim. Ayrica oglumdan kalma ic zibinliklar var.
6 tane ucgen önlük.
1 tane ayrica organik penye battaniye
1 takim banyo bornoz kese terlik setiBunlarin yanina bir tane anvelop yarim kollu badili ayakli alt pijamasi olan zibin takimi hediye geldi.
Bunlar ilk 3 ay beni idare eder gibi. Diger aylar icin simdilik sadece cok begendiklerimi aldim. 6-9 icin 5 tane uzun kolli citcitli badi aldim bir de.
Bebek arabasi hemen almayacagim. Kendi arabam var. Bebekle tek gidersem diye ablamdan puset alacagim. Arabayi biraz daha bahar aylarina birakiyorum.
Kozmetik ve bakim urunlerini de son 2 ay almayi dusunuyorum. Alacaklarimi belirledim ama. Gogus ucu icin Lansinoh krem ve gogus pedi, bebek icin Uni deterjan islak pamuk alt acma bezleri, muslera dan pisik kremi ve sampuan. Chicco dan sac tarak tirnak seti. Bez icin sleepy ile prima arasinda kararsizim. Avent den yeni dogan 125 ml biberon ve emzik gogus pompasi. Sevi baby den bingildak yastigi banyo filesi. Banyo seti ve besik oglumdan kalma var. Besigi beyaza boyatip icine takim cibinlik falan diktirecem.
Atladigim bir sey var mi simdilik planlarim bunlar

Bende 0 3 ay almak istiyorum ama arkadaslarım o kadar çok sey verdilerki hepsi pek cici yeniler hiç giyilmeyenler bile var. bende alsam dolaplara sığmayacak. Özendim valla şimdi acaba almasaymıydım arkadaşlarımdan

Bende 0 3 ay almak istiyorum ama arkadaslarım o kadar çok sey verdilerki hepsi pek cici yeniler hiç giyilmeyenler bile var. bende alsam dolaplara sığmayacak. Özendim valla şimdi acaba almasaymıydım arkadaşlarımdan
Kac gun giyecekler ki zaten diye fazla alma pahali alma diye cok dendi bana da. Ama benim ilk dogumumun ustunden 10 yil gecmis ustelik cinsiyet farki var. Mecbur almam gerekiyor. Benim daha 2 yil once ablam dogum yapti. Kiz bebek istesem belki herseyini verir. Ama kendi begendiklerimi alma heyecani baska guzel bence. Ablamdan hicbir sey almadim mesela. Sadece puset o da vermezse hadi ver demem. Simdilik cok tutumlu davrandığımi soyleyemem. Hepsini de severek giydiririm insallah. Once saglikla dogsunlar ust baş ne zaman olsa yerini alir. Ben de oyle carsi pazar gezmedim. Netten bildigim markalardan sectim

bakılıyor ama hangi şehirdesin sıra bulabilmek çok zor :) hele ki şanlıurfa gibi doğum şampiyonu bir şehirdeysen :)
Ankara' dayım canım :)
Bakılıyor ama önce doktora muayene olacaksın o seni gönderecek ayrımtılı usg ye
Ben normal muayene için randevu aldım o zaman da 20+0 oluyorum. Ayrıntılı usg için ayrıca hastaneyi arayarak mı randevu alıyoruz?

Bakılıyor canım. Ben randevu aldım
Özel mi devlet mi?

Çok güzel listen canım. Ben de yapsam aynısını yapardım ne eksik ne fazla. Tecrübe belli maşallah bez primadan yanayım. Bir de biberon fırçasını ekleyelim. İlk üç ay 60 mm lik biberon alıcam ben, nasılsa 30la doyuyorlar.

Canım sağolsunlar, üç ayda bir yenilenecekler nasılsa. Banyo gereçlerini alırsın sen de

Çok iyi valla liste ben hiç bişi yapmadım da almadım da annemin hevesle ördükleri dışında mayisdan sonra falan baslarim gibime geliyor

Bence doğduktan sonra hiç yapamicaz o yüzden canınız istedikçe salıverin gitsin Nesrinay86 G Gurmes
Sonra tam moda girmişken uveeeee uveeee sesleriyle kalkmak zorunda kalacağız gibime geliyor

Bende işe yatıyor tahin pekmez yiyince oynuyor benimkisi canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…