2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım allah yardımcın olsun inşallah. Ama endişelenme okadar çok okudum ki rahim ağzı yetmezliği olanları. Daha hamilelik başında atılanlar bile oluyor. Sen gönlünü ferah tut, şükür ki teknoloji çok ilerledi hiç bi sıkınyı yaşamazsın hayırlısıylA.
P Pikapii sana da geçmiş olsun canım . Yolu yarıladık artık anlamadan geçip gidecek günler endişelenme. Hep yay dizi mizi izle

Kızlar endişelenmeyin oğlumuda götürmüstüm uzun sürdü kusura bakmayın maalesef kv kazandı oğlum oluyor
Kız ne maalesefi eli ayağı , huyu suyu düzgün olsun da ne gelse başımız gözümüz üstüne.
Arel13 canım seni de tebrik ederim.
Bugünkü teorilerim tutmadı :)/

Canım çok geçmiş olsun. Yapılmamasının zararı neymiş ki ? İki arkadaşımda rahim ağzını dikmişlerdi, biri 30 haftaya kadar gitti biri normal zamanına kadar

Canım çoğumuz aileden uzaktayız. Herşeyi de söyleyip üzmek de olmuyor, bemimkiler tr de yaşamıyor. Ben de sizlere sarılıyorum anlatıyorum dertleşiyorum. Bizi bizden iyi kim anlar ki değilmi?!

Canim benim durum daha sacma 8 kg civari aldim(.cok zayiftim oncesinde)ama goren hic hamile gibi degilsin diyor.orami burami gosteriyom nasil olur diye.ikna olmuyolar ama ben cozdum dalga geciyolar galiba hepsi birden
Olsunn canım ne güzel işte belli etmiyor vücudun demek ki. Benim de derdim yok kilo almakla çok normal yani hamileyken almayacağız da ne zaman alacağız değil mi :)

Yok canım 59.7 ile hamile kaldım. Öyle de kaldı valla gram oynamadı ben de anlamadım. Beslenmemi düzene soktuğumdan acaba ben yağlarımdan verdim de bebeğin kilosuyla eşitlenmiş mi oldu diyorum. Çünkü bebeğimin gelişimi gayet iyi gidiyormuş bir sıkıntı yok çok şükür.

Canım çok teşekkür ederim :)

Olabilir canım bebeğin gelişiminde sorun yoksa gerisi boş takma kafana

Canım çoğumuz aileden uzaktayız. Herşeyi de söyleyip üzmek de olmuyor, bemimkiler tr de yaşamıyor. Ben de sizlere sarılıyorum anlatıyorum dertleşiyorum. Bizi bizden iyi kim anlar ki değilmi?!
Aynen öyle senelerdir süzgeçten geçirip öyle söylemek zorunda kalıyoruz , ama bu sefer söylemem gerekti hastanede kaldığım için çünkü burada hiç yakınım yok

KIZLAR HEPINIZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MORAL VERDINIZ ETIKETLEYEMIYORUM HERKESI TEK TEK KUSURA BAKMAYIN. Kv sıkıntı etmiyorum sanki kız dogurmak kadinin suçu gibi konustu o beni deli etti
Kayınvaliden, bebeğin cinsiyetini erkeğin kromozonları belirlediğini bilmiyor heralde bir ara bunu hatırlatıver canım. Cahil cahil konuşup seni incitmesin. Eşine de söyle bunu o da belki sısturur çok bilmiş annesini

Erkek de sanki bilerek mi belli ediyor. Hersey nasip kismet. Once buna inanmasi lazim kv hanimin. Bilimsel tarafi bir kenara birak yani

Aynen valla kiz minnoslarimiz yeter bize isteyen yanimizda olur isteyen karsimizda :)

Bendede takvim hep kiz diyordu ama benim sat 27 ekim ben 9nkasimda hamile kaldigimi düşünüyorum ekim kiz kasim erkek sanirim yumurtlamaya gore tutuyor cin sizde nasildi

Bendede takvim hep kiz diyordu ama benim sat 27 ekim ben 9nkasimda hamile kaldigimi düşünüyorum ekim kiz kasim erkek sanirim yumurtlamaya gore tutuyor cin sizde nasildi
Cin takviminde hem yas hesabi dogru yapilmali hem de bakacagin ayi dogru secmelisin. Yas hesabini otomatik hesaplayicilar yapiyor zaten. Ay olarak da yumurtlama ayi bakilmali. Son adete gore bakilmamali. Benim de yumurtlamaya gore tuttu

Cin takviminde hem yas hesabi dogru yapilmali hem de bakacagin ayi dogru secmelisin. Yas hesabini otomatik hesaplayicilar yapiyor zaten. Ay olarak da yumurtlama ayi bakilmali. Son adete gore bakilmamali. Benim de yumurtlamaya gore tuttu
O zaman tutmuş demekki benim takvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…