2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wintersun cok gecmis olsun canim bebisler ve sen saglikli ol yeterki
Iyice istirahat edersin dogumdan sonra ihtiyacını depolarsın guzel kitaplar okursun eglenceli filmler izlersin kalbini ferah tut

Erkek de sanki bilerek mi belli ediyor. Hersey nasip kismet. Once buna inanmasi lazim kv hanimin. Bilimsel tarafi bir kenara birak yani
Kv hanımin, kadını suçlamayı bırakması için, bunu ona söylemek lazım... Nasip kısmet laflarını anlayabilecek kapasitesi olmadığı için bilimsel olarak gerçeği yüzüne çarparsa susar oturur kv hanım.

Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Cinsiyet olarak yüksek ihtimal kız demişti ama bir oğlum daha oluyormuş:) başta erkek istiyordum zaten, ama kız denilince ona alışmıştım, şimdi bu büyük bi sürpriz oldu bana:) çin takvimi fln tutmadı bu arada. Seneler önce gittiğim falcının dediği oldu:)))

Kızlar eşim kızımız için Ada ismini beğeniyo bende yanına isim düşünüyorum fikir var mı adanın yanına ne yakışır

Benim minnoş yegenimin adı Elif Ada. Çok tatlı sıpa :))) Elif ismini beğenirsen neden olmasın :))
Kv adı elif :)eşime söylemiştim elif ada olsun mu ddim beğenmedi sonra ceylin ada düşündük ceylin isminin anlamı yengeç yazıyodu bi yerde onuda eledim :) melis ada ,pelin ada düşünüyoruz fikirlere açığım

İyi geceler annelerafami kurcalayan soru bebek hareketleri 2. Hamileliğim 13 haftadan beri hafif Te olsa biseyler hissediyordum ama sanki bebek büyüdükçe hareketler azaldı gibi. Suan da bir yerde toplanır gibi hissediyorum aslında elimi koyduğumda Avcima top gibi geliyor ama tekme gibi donme gibi hareketler hissetmiyorum henüz
Soruma gelince bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ne Aralıklarda hergun mu ? Tekme atması gibi çok net hissetmeye başladınız mi? Biraz açıklayarak anlatırsanız sevinirim. Birde hakaret ederken mi yoksa yatarken mi daha çok hareket ediyor?

Canim kacinci haftada kiz denmisti

Cevap verecek yokmu annisler

Çok geçmiş olsun canım İyiki gitmişsin. Hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle.
Hadi göZün aydın canım. Kızımız biraz nazlı çıktı sonun da gösterdi demek:)
Çok sağol canım aynen nazlı çıktı ama sonunda pes etti :)

Bendede takvim hep kiz diyordu ama benim sat 27 ekim ben 9nkasimda hamile kaldigimi düşünüyorum ekim kiz kasim erkek sanirim yumurtlamaya gore tutuyor cin sizde nasildi
Canım benimde sat 20 kasım, yumurtlama 2 aralık bende yumurtlamaya göre baktım tutmadı :)

Cevap verecek yokmu annisler
Canim hergun hissediyorum demem 18. Haftami aldi. Ikinci hamileligim olmasina ragmen. Genel olarak kasiklarda pit pit atma seklinde oluyor. Gobek altinda sertlik ve bazen kayma hissediyorum. Gunduz hareketliyken anlamak cok zor. Ozellikle uzandigimda daha net anliyorum. Ben 13 lerde hissettigimi dusunurken birden hayir hic hissetmiyorum sankiye döndüm. Korkmaya baslamistim. 18i beklemen gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…