2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar endişelenmeyin oğlumuda götürmüstüm uzun sürdü kusura bakmayın maalesef kv kazandı oğlum oluyor
Merhaba Historian.hayirli olsun oglun.seni anliyorum.ben de kiz olsun cok istedim susleyim kanki edeyim kendime diye.ama bu sadece bir heves.Allah bize can tasimayi, dunyayi devame etmek icin bu kutsal gorevi nasip etmis ve binlerce sukur ki saglik vermis bu yoldayken.ben hevesimi dusunmuyorum artik.dr a oglumu goturdum ben de fikre alissin diye.basindan erkek istiyordu.Allah onun gonlunu etti.hayal kuruyor simdi parkta salliycam vs diye.

Saglik sorunu yasayan arkadaslar lutfen guclu ve inancli olun ve bebeklerinize slklca sarilin.

Günaydın canpareler. Benim içim kıpır kıpır çünkü birkaç saat sonra kontrolüm var . En son 7 haftalıktı gitmiştim yarın 19. Haftaya giriyoruz . Cinsiyeti öğrenmek onu görmek detayları duymak nasıl heycanlandırıyor. Uzun süre gitmeyince farklı bi şey oluyor . Eşim ve 3 yaşındaki kızımda gelecekti ama kızım biraz rahatsız iki gündür bu yüzden eşim izin alarak evde kızımla kalacak. Bana dua edin olur mu ? Kötü sağlıklısız birşey duymamayım. Hepinize sağlıklı mutlu hayrlı günler

melis ada daha tatlı sanki canım bide akrabamızın kızı ada deniz o da benim kulağıma çok hoş geliyo

KIZLAR bu arada beni sancılı gördü dr evet var dedim kalsiyum verdi bütün ilaclarimi degistirdi beyaz akintim da var dedim bu durum duzelmezse erken dogum riski var dedi hayirlisi olsun rabbimden insallah hepimiz duzeliriz
İnşallah öyle birşey yaşanmaz canım Allah oğluşunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Sancılar düzeldimi risk geçtimi canım ? Haber ver. Allah acil şifa versin dualarım seninle

Kızlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz leke görüldü 10 gün bekliyelim dedi başka doktora gidersen down teşishi koyuyorlar başka doktora gitme dedi başına böyle bir durum gelen varmı

gecmıs olsun canım, ama daha bellı olmaz kı . ben 18. haftada detaylı ultrasona gırdım. 22. haftada fetal kalp taraması yapılacak cunku kalp o zaman tam olarak olusuyormus. doktorun kım ızmıtteydın dıme sen

İnşallah öyle birşey yaşanmaz canım Allah oğluşunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Sancılar düzeldimi risk geçtimi canım ? Haber ver. Allah acil şifa versin dualarım seninle
Normalde kasıklarda olan sanci benim ki normal değilmiş işte çünkü oğlumda bu kadar olmadım idrar yolu ve vajinal enfeksiyon için ilaçlar verdi diğer aya kadar geçer insallah enfeksiyon olduğu için erken doğum olur sanırım geçecek insallah bende de var biraz ne çorap giyiyorum ne terlik ev sıcak diye atletle yatıyorum ama hamilelerin bir tık daha kendine dikkat etmesi lazım. Size tavsiyem kızlar kendinize siz dikkat edin

Canım naptın nasıl oldun çok fazla yazılmış okuyamadım yazdiysan gormedim

Günaydın Kızlar akşam öyle uyuya kaldım 1 2 saat sonra kalkınca iyiydim biraz mide bulantısı çıkarma dışında benim vertigom var kulaklarımla ilgili olan böyle atak gelince denge kaybı kusma baş dönmesi feci ağrısı oluyor çok şükür iyim şimdi inşllah uzun süre gelmesin

Cok gecmis olsun canim vertigo tehlikeli Allah kousun gebesjnde kendine dikkat et fazla yalniz kalma dengeni falan kaybettiginde yaninda biri olsun esimde de var biliyorum o yuzden Allah sifasini versin bir daha tutmaz insallah

Canlar benim dr butun ilaclari degistirdi vitamin de dahil ve elevit basladi sanirim sıkıntili olan ilac buydu degil mi kulllanmaya devam eden var mu

Bendede tutmadı çin rus rum türk bütün takvimler ters köşe yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…