2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun canım, ama daha bellı olmaz kı . ben 18. haftada detaylı ultrasona gırdım. 22. haftada fetal kalp taraması yapılacak cunku kalp o zaman tam olarak olusuyormus. doktorun kım ızmıtteydın dıme sen
Evet canım nuri bey doktorum 10 gün sonra bakıcaz kalbine yeniden dedi endişelendim baya

KIZLAR bu arada beni sancılı gördü dr evet var dedim kalsiyum verdi bütün ilaclarimi degistirdi beyaz akintim da var dedim bu durum duzelmezse erken dogum riski var dedi hayirlisi olsun rabbimden insallah hepimiz duzeliriz
Canım öncelikle gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti. Boş konuşan kim olursa olsun duymazdan gel bolver herkesi :) nasıl sancın var anlamadım kasık ağrın mı vardı nasıl anladı doktor, şimdi bizde ağrıyı sancı sanmayalım. İlk kez hamile kalanlar için aydınlatırsan çok sevinirim

İyiki gitmişsin canım görüyor musun gripdede varmış bir hayır morelini yüksek tut canım tanıdığım biri 2.hamiliğini öğrendiği andan itibareen rahimi dikilmiş birincidede aynısı olmuştu sağlıkla geldi inşallah senin miniklerde gelir Allaın izniyle dualarımız seninle.

Cok gecmis olsun canim vertigo tehlikeli Allah kousun gebesjnde kendine dikkat et fazla yalniz kalma dengeni falan kaybettiginde yaninda biri olsun esimde de var biliyorum o yuzden Allah sifasini versin bir daha tutmaz insallah
Sağol canım Allah razı olsun çoğu zaman neyazıkki tekim ama alıştım artık kötü olacağı zamanı anlıyorum

Aşırı değil ama surekli olmaya başladı on gündür üşüttüğümü düşündüm ben oğlumda da oluyordu ama mesela bir kaç güne bir mini mini adet sancısı gibi tek taraflidi bunda kasımlarımda çift taraflı ve bacaklarimin vücuduma birleşen kısmi dahi ağrıyordu ayağa kalkınca çoğu zaman keskin bi sanci vardı dr bebeği ilk ölçümde küçük ölçmüş daha ayrıntılı bakmaya başlayınca dr idrar yollarımda sorun farketti senin sanci var dedi ben demeden evet dedim durumu anlattım çeşitli ilaçlarla önlem aldık şuan icin

Evet canım nuri bey doktorum 10 gün sonra bakıcaz kalbine yeniden dedi endişelendim baya
aslında detaylı ultrasonunu perınatolojı uzmanında yaptırsan daha ıyı olur. benım doktorum perınatolog o bıle kalp ıcın 22. hafta dedı, baktı yınede ama kalp rahatsızlıgı var dıye ancak o zaamn soyleyebılırız dedı. ıcını ferah tut bısey cıkmaz ınsallah. ama cok da huzursuz olup doktordan emın degılsen perınatolojı uzmanına gozuk

Canım bende de akıntı ve sancı vardı Akıntı peynirimsi. Flora fazlalığı varmış bir kutu fitil kullandım geçmedi tekrar kullanıyorum idrar yolu temiz çıktı vajinal sürüntü alındı benden. Senden de alındı mı? Vitamin olarak previt positive kullanıyorum

Minik kuzular ben düne kadar hiç sorun yaşamadığım kayınvalidemle yaşadım aynı durumu. Erkek çocuklarını daha çok sevdiğini biliyordum fakat 4 erkek 1 kız torunu var kız torunu da 23 yaşında. ben kız olduğunu söyleyince "olsun" demeye getirdi ve sonra da "değişir belki" dedi.
ben de neden değişsin ki erkek deseler kız olma ihtimalini anlarım da artık 4. ayında kız denen çocuğun aslında erkek olma ihtimali yok bu teknolojide dedim. "belki de değişir" dedi.
resmen erkek çocuk olsun istiyorlarmış. ben 1 ay önce "kız hissediyorum" demiştim. "senin içinden geçen oluyor hep zaten" dedi. ben de "çok şükür" dedim "biz Allah'tan hayırlısını istedik demek ki hayırlısı böyleymiş ben erkek olsa da farklı düşünmeyecektim" dedim.
ama mutsuzlar.
büyük görümcem de kayınvalidem de kızım olacağı için mutsuz.
eşim "keşke söyleseydin bu devirde böyle bir düşünce kaldı mı artık" diye diyor ama sabrettim bilmiyorum. geceden beri aklıma takılıyor. ben kızım da olsa oğlum da olsa mutlu olacaktım.

Kızlar günaydın mutlu günler herkese:) sabah tekrar bakıldı oğluşuma şükür iyiydi kanamam da ilaçlarla durdu çok şükür hafif lekelenmem var ve taburcu oldum şimdi evime geldim evde yatmaya devam, her gün iğne olacak 5 gün zaten istesem de kalkamam toto ağrısından :) ama bebeğim iyi olsun da

Kızlar ben hiç değilim kasıklarım bacaklarım kalçalarım çok ağrıuor ekstra bide başım çok kötü ağrıyor birazdaha bekliycem iyi olmazsam gidicen dktra

İhmal etme dr git
normalde kullandığın ilaç varsa belki ilaç verirler

Aslina akarsan ben Melike istiyorum esim kabul etmiyor. Oglum Defne diyor babamiz Nehir e daha sicak bakiyor. Ben Melike disinda digerlerine isinamadim. Eslem de veto yedi zaten

melike benim kuzenim olmasa bende isterdim melike ya da begüm
Ece de düşünür müsün bilmem ben kendi adımla uyumlu olsun istedim ama hepsi olunca isimlerin koyamadım

20li haftaları devirelim de Bursa buluşması mı ayarlasak ki

hafta sonu olursa gelirim tabii ki çalıştığım ve uzakta olduğum için

kocan arasın annesini
ona da aynı şeyi söylerse cevabını bersin bozsun sen bişi deme yine de olsun

Ayy benim kv dede oyle erkek delisi gecen cinsiyet netlesince oh oh bwnim dedigim oldu diyor kiz onunu sallaiycam dedimki sana ne faydasi olacak erkek yada kiz benim cocugum dedim daha konusmuyor boyleleriyle cok bir araya gelmemk lazim ben 5 yillik evliim toplasan 5 defa gunduzden evine gitmemisimdir aksamlari 1 bucuk saat yeter ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…