2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

varmı bildiğin doktor canım eğer 10 gün sonra gene aynı şeye derse birde ona gösteriyim

Güzel haberlerle gel inşallah

kocan arasın annesini
ona da aynı şeyi söylerse cevabını bersin bozsun sen bişi deme yine de olsun

cumartesi günü ziyarete gideceğim normalde başka şehirde yaşıyorlar da şimdi görümcemin sağlık durumlarından dolayı geldiler.
cumartesi günü de böyle bir şey yaşarsam kendimi ve çocuğumu üzmemek adına daha ciddi konuşmayı düşünüyorum. çocuğum doğduğunda ayrımcılığa uğramasını istemiyorum.

Haha aynenn bende artık çata pata lafı tıkayacam ağzına. Kimse için kendimi üzmicem üzmeye çalışanı üzecem

bir kadının böyle düşünmesi beni üzüyor, kayınvalidelerimiz de kadın biz erkeklerden eksik miyiz?
gerçekten oğlum da olsa kızım da olsa benim için hiç farkı yoktu. bundan sonra 5 çocuğum olsa 5i de kız olsa yine sıkıntı değil. bunu Allah nasip ediyor ben hayırlısını diliyorum.

Annem bana hep der ayağını sıcak tut hamilelikten öncede ayaktan baslıyormuş hersey

Canlar benim dr butun ilaclari degistirdi vitamin de dahil ve elevit basladi sanirim sıkıntili olan ilac buydu degil mi kulllanmaya devam eden var mu
Domuz jelatini varmış diye söylediler canım ama ben doktoruma söyledim yok dedi ayrıca çocuk için en iyisi bu dedi geriside pek umrumda değil açıkçası bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum. 13. Haftasından beridir kullanıyorum halada kullanıyorum burda sordum tüp bebek yapan risk taşıyan herkess kullanıyo

doğunca ayrımcılık yapmazlar için rahat olsun
benim kv de erkek istiyor
4 kız 1 erkek torunu var
ve kızları erkekten çok daha fazla seviyor
herhalde ağızlarında oluyor
bir de soy devam edecek falan diye saçma bi düşünce oluyor ama
doğup da gördükleri anda akan sular duruyor

Cevap verecek yokmu annisler
Ben ilk hamileliğimde daha erken hissetmiştim seyirme gibi bu sefer nerdeyse 16-17 de başladım ilk zamanlar içimde kelebek var gibi oldu şimdilerde kasıklarımda dokunma gibi bişey hissediyorum tekme falan çok nadir duyuyorum

Ayy sacmalik kuzum ya ne fark eder ikiside evlat onlarin akli eksik bence his ogullarinida tam yapamamislar ya neyse :) benimkine yuz versem her seye burnunu sokar da itekliyorum kadini gecen wunnetini nasil yapacagini konusuyordu ben sunnet dugunlerine karsiyim bu arda yapmiycam dedim bana hesap soruyor dedim sen kendi cocuklarinla ilgilen bu senin degil.dedim

hepimiz için hayırlısı yine ne olursa olsun bir annedir ben elimden geldiğince susmaya çalışıyorum ama üzülmek de istemiyorum bakalım inşaallah onlar da bu düşüncelerinden vazgeçerler.

Suan iki isme sicak bakiyor esim. Aslıhan ve Nehir. Ben isinmaya calisiyorum. Melike istemiyor. Ece falan da kabul etmez. Uyuz ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…