- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #21.061
Önemli olan senin mutluluğun bebeğin sağlığı öyle şeylerde altta kalma lafını söyle o üzülsün kırılsın patlasın insanlar kötü kalpli kendini hiçkimse için üzme karnındaki prenseste etkileniyor onu düşün yazık@_Historian_ ben düne kadar hiç sorun yaşamadığım kayınvalidemle yaşadım aynı durumu. Erkek çocuklarını daha çok sevdiğini biliyordum fakat 4 erkek 1 kız torunu var kız torunu da 23 yaşında. ben kız olduğunu söyleyince "olsun" demeye getirdi ve sonra da "değişir belki" dedi.
ben de neden değişsin ki erkek deseler kız olma ihtimalini anlarım da artık 4. ayında kız denen çocuğun aslında erkek olma ihtimali yok bu teknolojide dedim. "belki de değişir" dedi.
resmen erkek çocuk olsun istiyorlarmış. ben 1 ay önce "kız hissediyorum" demiştim. "senin içinden geçen oluyor hep zaten" dedi. ben de "çok şükür" dedim "biz Allah'tan hayırlısını istedik demek ki hayırlısı böyleymiş ben erkek olsa da farklı düşünmeyecektim" dedim.
ama mutsuzlar.
büyük görümcem de kayınvalidem de kızım olacağı için mutsuz.
eşim "keşke söyleseydin bu devirde böyle bir düşünce kaldı mı artık" diye diyor ama sabrettim bilmiyorum. geceden beri aklıma takılıyor. ben kızım da olsa oğlum da olsa mutlu olacaktım.
Çokkk geçmiş olsun canım Allah birdaha göstermesin inşallahKızlar günaydın mutlu günler herkese:) sabah tekrar bakıldı oğluşuma şükür iyiydi kanamam da ilaçlarla durdu çok şükür hafif lekelenmem var ve taburcu oldum şimdi evime geldim evde yatmaya devam, her gün iğne olacak 5 gün zaten istesem de kalkamam toto ağrısından :) ama bebeğim iyi olsun da
GEÇMİŞ OLSUN cnm korkma morelını yüksek tut bızım komsu nun kızı her hamılelıkde bu durummu yaşar hatta bildiği için önceden gider bellı ayda bu işlemi gerçekleştirir üç tane evladı var su an inşallah sende sağ salım kucagına alırsın duam senınleDr a geldim kızlar
Evde yatmamı 30 mm değer ile istenişlerdi rahim uzunluğu 5 mm e düşmüş panikle yatırdılr beni
Sabah ameliyatım var rahmim dikilecek ne olur dua edin bu ameliyatın yapılması da yapılmaması da çok tehlikeliymiş ikiz ve bu haftada
Yalnız bugün gelmeseymişim 2-3 güne suyum gelirmiş çok moralim bozuldu
Desene sen kaynananı anlatıyon nefret ediyonda bizim aramızda pek farklı değil:)) bakalım ne dicekAynen ya yasinin kadini olsun herseye karismasin hayir birde kendisi bu yasta kaynanasini anlatiyor nefret ediyor kadindan bana da karisiyor
cnm bende de beyaz akınrtı var ıkı aydır ben idrar tahlılı verdım bir şey demediler doktorada demedim gittiğimde söylesem mi sadece bel ağrısı var bendeKIZLAR bu arada beni sancılı gördü dr evet var dedim kalsiyum verdi bütün ilaclarimi degistirdi beyaz akintim da var dedim bu durum duzelmezse erken dogum riski var dedi hayirlisi olsun rabbimden insallah hepimiz duzeliriz
Suan iki isme sicak bakiyor esim. Aslıhan ve Nehir. Ben isinmaya calisiyorum. Melike istemiyor. Ece falan da kabul etmez. Uyuz ediyor beni
Canım şöyle düşünmek gerekiyor arada jenerasyon farkı olduğu İçin böyle gelin kaynana çekişmesi olacak mesala bizim çocuklarımız büyütüğünde onlar evlenince bizimde bu zamanımıza göre beklentilerimiz olacak mesala çoğumuz belli görüşemeyceğiz çünkü evli olacaklar çalışıyor olacaklar karı koca biz mesala diyeceğiz ki bari bayramda özel günlerde torunlarımızı getirseler biz götürüyorduk kaynanalarımıza diyeceğiz ama onlarda diyecek ki biz çalışıyoruz bir tatilimiz imdada ailece tatile gitmek yalnız kalmak istiyoruz ne anlayışız kaynanamlar diyebilecekler onlar şimdi düşünüyorki bize kaynanalarımız neler yapıyordu biz öyle değiliz yani olabildiğince anlayışlı olmak pozitif bakmak lazım hem bizlerde üzülmeyiz ozamanhepimiz için hayırlısı yine ne olursa olsun bir annedir ben elimden geldiğince susmaya çalışıyorum ama üzülmek de istemiyorum bakalım inşaallah onlar da bu düşüncelerinden vazgeçerler.
Canım şöyle düşünmek gerekiyor arada jenerasyon farkı olduğu İçin böyle gelin kaynana çekişmesi olacak mesala bizim çocuklarımız büyütüğünde onlar evlenince bizimde bu zamanımıza göre beklentilerimiz olacak mesala çoğumuz belli görüşemeyceğiz çünkü evli olacaklar çalışıyor olacaklar karı koca biz mesala diyeceğiz ki bari bayramda özel günlerde torunlarımızı getirseler biz götürüyorduk kaynanalarımıza diyeceğiz ama onlarda diyecek ki biz çalışıyoruz bir tatilimiz imdada ailece tatile gitmek yalnız kalmak istiyoruz ne anlayışız kaynanamlar diyebilecekler onlar şimdi düşünüyorki bize kaynanalarımız neler yapıyordu biz öyle değiliz yani olabildiğince anlayışlı olmak pozitif bakmak lazım hem bizlerde üzülmeyiz ozaman
doğunca ayrımcılık yapmazlar için rahat olsun
benim kv de erkek istiyor
4 kız 1 erkek torunu var
ve kızları erkekten çok daha fazla seviyor
herhalde ağızlarında oluyor
bir de soy devam edecek falan diye saçma bi düşünce oluyor ama
doğup da gördükleri anda akan sular duruyor
Önemli olan senin mutluluğun bebeğin sağlığı öyle şeylerde altta kalma lafını söyle o üzülsün kırılsın patlasın insanlar kötü kalpli kendini hiçkimse için üzme karnındaki prenseste etkileniyor onu düşün yazık
Canım şöyle düşünmek gerekiyor arada jenerasyon farkı olduğu İçin böyle gelin kaynana çekişmesi olacak mesala bizim çocuklarımız büyütüğünde onlar evlenince bizimde bu zamanımıza göre beklentilerimiz olacak mesala çoğumuz belli görüşemeyceğiz çünkü evli olacaklar çalışıyor olacaklar karı koca biz mesala diyeceğiz ki bari bayramda özel günlerde torunlarımızı getirseler biz götürüyorduk kaynanalarımıza diyeceğiz ama onlarda diyecek ki biz çalışıyoruz bir tatilimiz imdada ailece tatile gitmek yalnız kalmak istiyoruz ne anlayışız kaynanamlar diyebilecekler onlar şimdi düşünüyorki bize kaynanalarımız neler yapıyordu biz öyle değiliz yani olabildiğince anlayışlı olmak pozitif bakmak lazım hem bizlerde üzülmeyiz ozaman
Haklısın tabi böyle insanlarda var bende genel olarak çok Polyana bir insan olduğum İçin belki böyle düşünüyorum sen elinden geleni yapmışsın iyiliğini göstermişsin eğer zaten karşı taraf anlamıyorsa oğlunun iyiliğini düşünmüyorsa artık onun İçin yapacak birşey Yok eşin için saygı duyarsın okadar sevmene izin vermiyorlar bu durumdaya jenerasyon farkına katılıyorum ama
mesela benim kayınpederimin annesi de babası da o çok küçükken vefat etmiş
benim kaynanam kaynanasının adını bile bilmemiş o kadar
kendisi hiç bir şey görmemiş çekmemiş
hatta kendi annesi gelinlerine yaparken bir dünya laf söylüyormuş ama yine de zorluyor
bence bu tamamen kişilikle alakalı
anlayışlı davranmaya çalıştıkça başka yerden açık veriyorlar ne yazık ki
ben aynı apartmanda oturuyorum eşim kendi kesti samimiyetini babası annesiyle kavga ettiler
konuşmadı
bayramda ben gittim kaynanamların elini öpmeye
sonra kıyamadım onlara eşime ağlayarak git gör annenleri dedim
yalvar yakar götürdüm
ve karşılığında 3-5 gün sonra kaynanam bana sen neden karışıyorsun dedi
ayy maşallah maşallah annesıIste teyzeleri oglum.
Canım aslında akıntı normal benimde sürekli beyaz akıntım var kokuz bebeğin koruyan bir tabakadan dolayı Gebelikte akıntı olmadı normal ama zaten kokulu akıntı enfeksiyon demekbende de akıntı oluyor ama normal diye düşünüyordum şimdi okudukça acaba dedim farklı bir durum olabilir mi diye
http://www.mavikadin.com/hamilelikte-akinti-olurmu-normal-mi-hamilelik-belirtisi-midir
yeşil sarı keskin kötü kokuluysa enfeksiyon olabilirmiş
beyaz kokusuz günlük pedi aşmayan akıntılar normalmiş
Bnde elevit kullanıyorum içinde bı çok vitamini barindiriyor ve hiçbi yan etkisini görmedim hiç rahatsız etmiyor doktorumda ilaç hakkındakilere karalama çalışması öyle birşey yok turkiyede çıkıyor böyle şeyler dedi.Normalde decavit kullanıyordum oğlumda da aynı dra gittim 3 yıl öncede decavit veriyordu bende sorun çıkınca değiştirdi acaba fark var mi anlamadım ama sadece bunu değil magnezyum için kullandığımı da degistirdi
Üzme artık kendini düşünme geçmişi canım. Geçmiş bitmiş. Allah hayırlısını versin inşallah sana kız olsun erkek olsun mutlu mesut bir ömrünüz olsun yuvanızdaBide Kızlar bu kız erkek ayrımı maalesef ki bizim toplumunuzda var ama doğduktan sonra kız çocuğunda nekadar sevildiğini nekadar hayırlı olduğu görülüyor bende mesala hiç kız çoçuğum olsun istemedim hayırlısını istedim tabi ama benim bilinç altında başka bir sebeb yatıyor ilk evliliğimde şiddet hakaret işkence gördüğüm İçin çok korktum kızım olmasına çünkü babamın tek kızım çok güzel baktı büyüttü beni korudu incitmedi sonra adamın bir aldı beni ve eziyet etti oyuzden hep korktum benimde kızım olur bende böyle güzel büyütürüm hakaret uğrar birşey olur söyleyemez işte yani böyle değişik bir korku inşllah zamanla bu kötü düşünceden kurtulurum benimde bir kızım olur
Gecmis olsun diyelim o zmn bnde bikac gun snra gidicem canim..agrin olursa yazar misin bna merak ediyrm agrili oluyo diyor hetkesaz önce tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında tansiyon kilo kontrolü yapıldı, bebekimin kalp atışını dinledik, kan tahlili aldılar yine
aşı ağrıtıyormus biraz ben şimdiye kadar hiç ağrı kesici kullanmadım gebelikten önce de ilaç kullanmadığım için ihtiyaç duymadım açıkcası plus olmayan parol kullanabilirsin ağrın olursa dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?