2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önemli olan senin mutluluğun bebeğin sağlığı öyle şeylerde altta kalma lafını söyle o üzülsün kırılsın patlasın insanlar kötü kalpli kendini hiçkimse için üzme karnındaki prenseste etkileniyor onu düşün yazık

Çokkk geçmiş olsun canım Allah birdaha göstermesin inşallah

GEÇMİŞ OLSUN cnm korkma morelını yüksek tut bızım komsu nun kızı her hamılelıkde bu durummu yaşar hatta bildiği için önceden gider bellı ayda bu işlemi gerçekleştirir üç tane evladı var su an inşallah sende sağ salım kucagına alırsın duam senınle

KIZLAR bu arada beni sancılı gördü dr evet var dedim kalsiyum verdi bütün ilaclarimi degistirdi beyaz akintim da var dedim bu durum duzelmezse erken dogum riski var dedi hayirlisi olsun rabbimden insallah hepimiz duzeliriz
cnm bende de beyaz akınrtı var ıkı aydır ben idrar tahlılı verdım bir şey demediler doktorada demedim gittiğimde söylesem mi sadece bel ağrısı var bende

Suan iki isme sicak bakiyor esim. Aslıhan ve Nehir. Ben isinmaya calisiyorum. Melike istemiyor. Ece falan da kabul etmez. Uyuz ediyor beni

nehir çok güzel

aslıhan diye bir arkadaşım vardı 4. sınıfta
kız bir güzeldi bir güzeldi anlatamam sana
esmer kıvırcık saçlı lacivert mavi gözlü
sonrasında tandığım tüm aslıhanlar da güzeldi

hepimiz için hayırlısı yine ne olursa olsun bir annedir ben elimden geldiğince susmaya çalışıyorum ama üzülmek de istemiyorum bakalım inşaallah onlar da bu düşüncelerinden vazgeçerler.
Canım şöyle düşünmek gerekiyor arada jenerasyon farkı olduğu İçin böyle gelin kaynana çekişmesi olacak mesala bizim çocuklarımız büyütüğünde onlar evlenince bizimde bu zamanımıza göre beklentilerimiz olacak mesala çoğumuz belli görüşemeyceğiz çünkü evli olacaklar çalışıyor olacaklar karı koca biz mesala diyeceğiz ki bari bayramda özel günlerde torunlarımızı getirseler biz götürüyorduk kaynanalarımıza diyeceğiz ama onlarda diyecek ki biz çalışıyoruz bir tatilimiz imdada ailece tatile gitmek yalnız kalmak istiyoruz ne anlayışız kaynanamlar diyebilecekler onlar şimdi düşünüyorki bize kaynanalarımız neler yapıyordu biz öyle değiliz yani olabildiğince anlayışlı olmak pozitif bakmak lazım hem bizlerde üzülmeyiz ozaman

ya jenerasyon farkına katılıyorum ama
mesela benim kayınpederimin annesi de babası da o çok küçükken vefat etmiş
benim kaynanam kaynanasının adını bile bilmemiş o kadar
kendisi hiç bir şey görmemiş çekmemiş
hatta kendi annesi gelinlerine yaparken bir dünya laf söylüyormuş ama yine de zorluyor
bence bu tamamen kişilikle alakalı
anlayışlı davranmaya çalıştıkça başka yerden açık veriyorlar ne yazık ki

ben aynı apartmanda oturuyorum eşim kendi kesti samimiyetini babası annesiyle kavga ettiler
konuşmadı
bayramda ben gittim kaynanamların elini öpmeye
sonra kıyamadım onlara eşime ağlayarak git gör annenleri dedim
yalvar yakar götürdüm
ve karşılığında 3-5 gün sonra kaynanam bana sen neden karışıyorsun dedi

hadi hayırlısı inşaallah :) beni üzsünler de çocuğumu üzerlerse dayanamam.

haklısın ama kayınvalidemi normalde çok severim o yüzden bende kredisi var, bu sebeple sustum ama devam ederse devam etmemesi adına belirteceğim kötü hissettiğimi.

çok haklısın ama bayramda torunlarımı getirmezlerse yakarım onları
Allah razı olsun bu tarafından bakmak da iyi oldu haklısın. ama dediğim gibi torunlarım mühim.

Haklısın tabi böyle insanlarda var bende genel olarak çok Polyana bir insan olduğum İçin belki böyle düşünüyorum sen elinden geleni yapmışsın iyiliğini göstermişsin eğer zaten karşı taraf anlamıyorsa oğlunun iyiliğini düşünmüyorsa artık onun İçin yapacak birşey Yok eşin için saygı duyarsın okadar sevmene izin vermiyorlar bu durumda

az önce tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında tansiyon kilo kontrolü yapıldı, bebekimin kalp atışını dinledik, kan tahlili aldılar yine
aşı ağrıtıyormus biraz ben şimdiye kadar hiç ağrı kesici kullanmadım gebelikten önce de ilaç kullanmadığım için ihtiyaç duymadım açıkcası plus olmayan parol kullanabilirsin ağrın olursa dedi :)

Canım aslında akıntı normal benimde sürekli beyaz akıntım var kokuz bebeğin koruyan bir tabakadan dolayı Gebelikte akıntı olmadı normal ama zaten kokulu akıntı enfeksiyon demek

Bide Kızlar bu kız erkek ayrımı maalesef ki bizim toplumunuzda var ama doğduktan sonra kız çocuğunda nekadar sevildiğini nekadar hayırlı olduğu görülüyor bende mesala hiç kız çoçuğum olsun istemedim hayırlısını istedim tabi ama benim bilinç altında başka bir sebeb yatıyor ilk evliliğimde şiddet hakaret işkence gördüğüm İçin çok korktum kızım olmasına çünkü babamın tek kızım çok güzel baktı büyüttü beni korudu incitmedi sonra adamın bir aldı beni ve eziyet etti oyuzden hep korktum benimde kızım olur bende böyle güzel büyütürüm hakaret uğrar birşey olur söyleyemez işte yani böyle değişik bir korku inşllah zamanla bu kötü düşünceden kurtulurum benimde bir kızım olur

Bnde elevit kullanıyorum içinde bı çok vitamini barindiriyor ve hiçbi yan etkisini görmedim hiç rahatsız etmiyor doktorumda ilaç hakkındakilere karalama çalışması öyle birşey yok turkiyede çıkıyor böyle şeyler dedi.

Üzme artık kendini düşünme geçmişi canım. Geçmiş bitmiş. Allah hayırlısını versin inşallah sana kız olsun erkek olsun mutlu mesut bir ömrünüz olsun yuvanızda

Gecmis olsun diyelim o zmn bnde bikac gun snra gidicem canim..agrin olursa yazar misin bna merak ediyrm agrili oluyo diyor hetkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…