2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepimiz için hayırlısı yine ne olursa olsun bir annedir ben elimden geldiğince susmaya çalışıyorum ama üzülmek de istemiyorum bakalım inşaallah onlar da bu düşüncelerinden vazgeçerler.
Valla herkes kendi evladina anne gitsin ogluyla konussun benim yanimda sscmalamasin :)

Desene sen kaynananı anlatıyon nefret ediyonda bizim aramızda pek farklı değil:)) bakalım ne dicek
Hhahaha demedim ama biliyor yani hoslanmadigimi soyle annemde dahil benimle ilgili seylere cok yorum yapilamsini sevmoyorum.kocam bile karismaz cunku bilir ben ne istiyorsam onu yaparim :)

ikili test yaptırmısmıydın canım ? orada bıse dendı mı?

Ne jenerasyonu ya ozaman benim annemde kocama bos konussun kisilik ayri bir olaydir hangi jenerasyon farki bos konusmayi onaylar herseye burun sokmayi seviyorlar sadece

azcık cahil olmayan insanın tek duası Sağlıklı olsun olur
kız varken erkek ıstemeyi, erkek varken kız istmeyı anlıyorum da
kız olunca eee olsun napalım bılmem ne demelerıne cıldırıyorum

benım esımın aılesınde de hep kız var
ıkıncı kızım geldıgını ögrendıklerınde kayınvalıdem bız zaten kızları daha cok sevıyoruz dedı:)
emınım gönullerınden erkek gecıyodu ama saglık en basta duamız.

Hayir sanki kiz cocuk dogurmak bir beceriksizlikmis gibi algilatiyorlar ona deli oluyorum. Bir erkek dogurmayi beceremedin demeye getiriyorlar ne kadar sacma. Benim kv cocuklarin farkli olmasini istedi. Eltide kiz vardi oglu olsun bende oglan var kizin olsun dedi. Kiz olmasin oglan olsun ne demek.

oda kokusu şişelerim geldi daha önce soran arkadaş olmuştu ama kimdi hatırlamıyorum tam ben kapakları bekledim gümrükten gelmesini
söz verdikleri tarihte geldi yetişti ama
2,59 tl ye geldi tanesi ama kargo kazığına uğradım çok fena
normalde şirket anlaşmamız vardı ama nedense kargo cinslik yapıp şirket indirimine sokmamış bunu o yüzden bayağı bi kargo parası ödedim
onun haricinde hepsi sağlam

Benimde annemlerde kız doğuramadım diye kızıyor bana bitmiyor bu iş yani insanoğlu nankörüz 2 tane erkek olduğu zaman niye kız olmadı deniyor 2 kız olunca niye erkek olmadı deniyor rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllah

Bak simdi iyice isindim Aslihan ismine. Bende kizimi mavus gozlum diye seviyorum. Kismet ya belki olur. Kayinvalidemin gok mavisi gozleri var. Belki ceker ona. Ismini de Aslihan koyarsak tam olacak. Abisi de Girayhan uyumlu olur bence

Benim eşim tek erkek ailede bizimde kızımız olacak eşimin ailesi kız olacağına sevindi eşimde kız hissediyodu ama böyle okuyunca erkek olsaydı daha çok mu sevinirlerdi acaba diyorum

Ogullarini kiskaniyorlar sekerim. Kendi kocalarından ilgi sevgi görmemisler ogullari eslerini sevip ilgilenince catliyorlar. Tamamen kadinsal duygular yani. Esim bana sevgililer gununde yuzuk almisti bizimki de cingoz hemen farketti. Sevgililer gununde aldi dedigimde walla ne guzel biz hic boyle seyler gormedik dedi. Simdi de her yere bizle gel desek hic yok demez. Yemeyi icmeyi gezmeyi cok seviyor biz yapinca da walla ne guzel oluyor. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar o kadinsal kıskançlık hep var. Ozellikle genc kayinvalidelerde

Aynen saygi duyarsin geldiklerinde agirlarsin o kadar. Sevmek zorunda degiliz ama esimizin hatri icin saygi duymak zorundayiz

Bak simdi iyice isindim Aslihan ismine. Bende kizimi mavus gozlum diye seviyorum. Kismet ya belki olur. Kayinvalidemin gok mavisi gozleri var. Belki ceker ona. Ismini de Aslihan koyarsak tam olacak. Abisi de Girayhan uyumlu olur bence
Bence de uygun olmus canim abisine.ben hala bir isim bulamadim ya çok kararsizim ısınamiyorum bulduklarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…