2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende yara vardı o enfeksiyon kapmis

cnm bende de beyaz akınrtı var ıkı aydır ben idrar tahlılı verdım bir şey demediler doktorada demedim gittiğimde söylesem mi sadece bel ağrısı var bende
Neyin varsa söyle canim önlem alınır hiç olmazsa bana kalsiyum da başladı vitamin ve magnezyumlu değiştirdi fitil verdi bilmeden bi sorunla karşılaşmaktansa şöyle ben diyecektim zaten ama dr benden önce anladi

Çok sağol canim öyle dayanılmaz ağrılar değil çok şükür ağır adet sancısı gibi oda geçer insallah
Adet sancisina benzer kasik agrisi ya da ayaga kalkarken keskin sanci bende de oluyor eminim hepimizde vardir. Seninki neden farkli acaba. Ben de rahim buyuyot diye onemsemiyordum. Sende baska belirti oldu mu. Doktor usg den sanciyi nasil anladi hala hayretler icindeyim. Benimki rahim agzina bakiyor kapali diyor suyuna plasentaya bakiyor tamam diyor. Sende baska neye bakildi

Onu bende anlamadım nasıl anladı önce bebek haftaya göre küçük dedi ayrıntılı incelemeye başlayınca söyledi akıntı sordu bende diyecektim normal mi diye ama benim bacaklarıma kadar ağrıyor ve idrar yolu enfeksiyonu rahim yarası vardı gebelik öncesi oda enfeksiyon kapmış sanırım hepsi birleşti enfeksiyon olduğu için dedi

Rahatladım yaaa çünkü dr hep decavit veriyordu fix ilacı oydu sıkıntım olduğu için verdi sanırım daha iyiyse tabi ki kullanırım versin daha iyi

ayy yüzünü ben göremedim bizimki ezan okur gibi duruyordu
dikkat et kendine oğlunu çok fazla kucağa falan alma aman biraz prenseslik yap canım
Nerdeeee canimm mecbur kaliyorum bazen almazsam üzülüyor.. oyle boyle bitecek hamilelikte asil maceram dogumdan sonra baslicak iki çocukla :)

Insallah ilerde problem yasamazsin canim. Cok gecmis olsun. Vitaminlerini duzgun aliyordun degil mi. Gec dollenme mi vardi sende

Evet yoksa oğlumda da decavit kullandım bu aya kadarda onu veriyordu sorun olunca bunu yazmış onu anladım daha iyiyse tabi ki kullanalım somut birşey görmedim nette baktım zaten

Bu kvler hep ayni sanirim takmamak lazim @etka31112 sakin kafana takma bebis dogunca deli olurlar onun icin kendi evladının parçası sonuçta. Benim kv diye diye kızına 3 kız dogurttu erkek diye öldüler ama herşey nasip rabbim ne yazdıysa o

Ya bu kimin kvsi getirin onu bana :) :) ne diye erkek diye tutturuyorlar kiz olunca rahatsiz oluyorlarsa kendileri de kadin sonucta gitsinler pipi taktirsinlar madem oyle tip dunyasi cok gelisti sinir oldum vallahi

Bende hissediyorum diyodum Seyirmeler oluyordu birden bire onlar azaldı şimdi anlattığın gibi sertlik hissediyorum elimi koyduğumdan sanki orada toplanıyor gibi hissediyorum hiç hissetmiyorum değil. Ama hareketler az az.. pit pit ediyor. Sanirim sabırsızlık yapıyorum tekmeleri dört gözle bekliyorum :) 18 e 2 hafta var gerçi beklicez bakalim

Dün benim kız ateşlendi gripten, bütün gece uyumadım sonra atesi surupla düştü . 1 ay öncede grip olmustu antibiotik falan kullandik şimdi alerji şurubu ates düşürücü dışında çok kötü olmassa antibiotiksiz atlatmasini istiorum. grip ve öksürük için onerebileceginiz bişiler varmı zencefil zerdacal bal veriroum ayrıca ihlamur Portakal suyu vs.zorla içiyo

Ben de kafaya taktim senin gibi. Hatta ikinci gebelik neden hissetmiyorum hala diye korkmaya baslamistim. Oglanlar daha cabuk hareket ediyor sanki. Benim bu kiz cok tembel. 18 i devirdigin zaman baslayacak canini sıkma

Halis zeytinyaginda sarimsak pisir. O yagi gece yatarken ver. Bogazi rahatlatiyor ve iyi geliyor canim

Ben de kafaya taktim senin gibi. Hatta ikinci gebelik neden hissetmiyorum hala diye korkmaya baslamistim. Oglanlar daha cabuk hareket ediyor sanki. Benim bu kiz cok tembel. 18 i devirdigin zaman baslayacak canini sıkma
Yemeklerden sonra sırt üstü uzan elini karnına koy daha net hissedersin canim bende öyle aman aman hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…