2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biraz once otururken sağ göğsümde ıslaklik hissettim diğer gogsum kuruydu bu haftalarda gogusten sıvı geliomu ne geldiginide anlamadim sadece ıslaklık . Kizima hamileyken hiç olmamisti

Cok gecmis olsun canim Allah acil şifalar versin senin durumun nasil enfeksiyon geçti mi

Çok sağol canım enfeksiyonum çok şükür geçti en son yapılan kültürde bakteri uremesi falan olmamış igneler ise yaradi . Senin baban nasıl oldu inş daha iyidir ??
Cok sevindim canım insallah hic bi zaman olmaz enfeksiyon berbat bi sey. Cok sukur canim babam daha iyi teşekkür ederim

Çok sağol canım enfeksiyonum çok şükür geçti en son yapılan kültürde bakteri uremesi falan olmamış igneler ise yaradi . Senin baban nasıl oldu inş daha iyidir ??
Canim sende antibiyotik kullandın değil mi bebiş iyi mi çok tedirginim dün akşam idrar yolu için tek dozluk suda eriyen şase kullandım bisey olmaz ondan değil mi daha fitillerim de var

İnşallah dediğin gibidir. yanlış görmüştür. haber verrim kuzum saol Allah razı olsun

Canim sende antibiyotik kullandın değil mi bebiş iyi mi çok tedirginim dün akşam idrar yolu için tek dozluk suda eriyen şase kullandım bisey olmaz ondan değil mi daha fitillerim de var

Canim benimki biraz ileri safhaydi enfeksiyon çok yüksekti 2 kutu antibiotikle düşmedi en son iğne verildi ve enfeksiyon yok oldu hepsi gebeliğe uygun ilaclardi seninki tek şaselik o yüzden hiç prblm etme asıl prblm enfeksiyonun vücutta kalması ama kesin ilaç yada fiillerin bitince kültür ver en kesin cozum, bitip bitmediği anca orda ortaya cikio . Allah a şükür bebegimde bı prblm olmadı hersey yolundaydı.

Cok sevindim canım insallah hic bi zaman olmaz enfeksiyon berbat bi sey. Cok sukur canim babam daha iyi teşekkür ederim
İnş hicbirimiz yasamayalim hastalık falan sağlıkla doğuralim. Babana çok sevindim cnm Allah çok uzun ömür versin onlara başımızdan hiç eksik olmasınlar

Sagol canim . Çok şükür canim benim hem vajinal hem idrar yolu olunca sıkıntı oldu sanırım bebeklere birşey olmasında

o temiz çıkmıştı ama bunda böyle bi sorun oldu inşallah geçer gider sadece gülerim.
Canim ayrıntılı için erken bence geçer o korkma çünkü bi haftada dahi nasıl gelişiyorlar sorun erken baktıkları içindir bi arkadaşıma önce böbrekleri geniş dediler 2 hafta sonra herşey yolundaydı. Bana da 22. Haftaya randevu verdiler bunun için endişelenme senin ki sadce erken bakilmis

Gecmis olsun diyelim o zmn bnde bikac gun snra gidicem canim..agrin olursa yazar misin bna merak ediyrm agrili oluyo diyor hetkes
Bende bugün olucam aşı koskoca kadın oldum hala şu iğneydi aşıydı duyunca ürperiyorum Allahtan doktorum tek doz yeter dedi.

Bak simdi iyice isindim Aslihan ismine. Bende kizimi mavus gozlum diye seviyorum. Kismet ya belki olur. Kayinvalidemin gok mavisi gozleri var. Belki ceker ona. Ismini de Aslihan koyarsak tam olacak. Abisi de Girayhan uyumlu olur bence
Süper uyumlu olmuş bence.
Canım balla limonu karıştırıp içirebilirsin,elma tarçın karanfil ıhlamur kaynatıp içine bal karıştırıp içirebilirsin elma kabuğu öksürüğede iyi gelir Allah şifa versin,bizimde kreşde isha kusma salgını vardı dünde benim oğlumda başladı.

Nerdeeee canimm mecbur kaliyorum bazen almazsam üzülüyor.. oyle boyle bitecek hamilelikte asil maceram dogumdan sonra baslicak iki çocukla :)

valla kas yaparsın canım kilo milo kalmaz sen şimdi bol bol ye

aynen öyle ama uzatırlarsa çocuğu da çok yakın tutmak istemiyorum madem kız diye üzüldünüz az sevin demek istiyorum

Ya bu kimin kvsi getirin onu bana :) :) ne diye erkek diye tutturuyorlar kiz olunca rahatsiz oluyorlarsa kendileri de kadin sonucta gitsinler pipi taktirsinlar madem oyle tip dunyasi cok gelisti sinir oldum vallahi

sorma sorma, kurban olsunlar prenseslerimizeeee

Bende tek doz olucam canim asi senin ikinci bebek mi

Müstehak tabi ki uzatmazlar ya anası babası bisey demiyor onlara neyse anlamadım Allahın verdiğine karisilir mi hic

Anladım canım oluyor aslında arada bende adet sancıları normal sanıyordum, tabi adet zamanı gibi şiddetli değil ama daha az hali oluyor doktoru bilgilrndirmek lazım demekki. Çok teşekkür ederim açıklama için.
Gozunaydin canim :) erkekler ondeydi ama kizlar sonradan ataga kalkti sanirim:)
Yok yok yinede geçemiyoruz erkek bebek sayısını, eşitlesek iyiydi en azından :) senin de kız dı dimi canım.

Senin oğlana da geçmiş olsun canım senin dediklerinide veriorum her gün ama ağır geciriyo biraz yarında duzelmesse doktor yolu gorunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…