2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da baküdeki doktor söylemişti senin ağrın var diye. Magnezyum 650 ve günde bir soda 90% işe yaradı bende cnm

bebeğinin hareketlerini hisseden annişler hangi aralıklarla hissediyorsunuz? mesela benim gibi günde bir iki kez hisseden oluyor mu? uzun süre sessiz kalınca kendi kendime endişeleniyorum

P Pikapii , çok geçmiş olsun canım. Benden sana bir nine ilacı tavsiyesi: kemik suyu bol bol. Çorba şeklinemi getirirsin, sarımsaklı yoğurtlamı sirkeylemi, pilavmı yaparsın artık canın nasıl isterse. Kemik kırıklarını bile iyi eder onun için kanama alanı ne ki. Ben de yapıyorum, karton bardaklarda dondurucuya koyuyorum. Pratik oluyor .Her gün bir bardak tencereye atıp nane kekik ekliyorum ya da işte bir şekilde yemeğe dahil ediyorum kanamam olmuyor kaç zamandır biliyormusun

On sayfa geriden geliyorum yavaş yavaş kızlar.
@etka31112 , her zaman diyorum keşke doğurabilsem Allah nasip etse ,bana kızım gibi on tane daha verse. Sırtım yere gelmez bu dünyada desem yeri var. Öyle bir can dostu ki anlatmakla bitiremem. Yemişim oğlanını. Ne oğullar var ailesine bu dünyada cehennemi tattıran. Ah ah anlatsam bitiremeyecem şu sayfaları okuyam ben

ben de kızım olduğu için çok mutluyum keşke herkes mutlu olsaydı ya da mutsuz olduklarını ben bilmeseydim.

Kıyamamm canım inşallah bahtı güzel olsun tüm yavrularımızın

İnşallah öyledir canım çok saol içimi rahatlattın

bebeğinin hareketlerini hisseden annişler hangi aralıklarla hissediyorsunuz? mesela benim gibi günde bir iki kez hisseden oluyor mu? uzun süre sessiz kalınca kendi kendime endişeleniyorum

Canim ben her gün hissediyorum uzandigımda ve artık oturdugumdada pıt pıt tekmeleri hissediliyor, gece uyurken kizim kalkarsa uyandığımda bakıyorum yine ufak tekmeler geliyo daha önceki haftalarda bu kadar degildi hafta ilerledikçe hareketler çoğaldı canim ben suan 19+4 um burdaki takvimle aynı gitmiyo oğlan, oyuzden biraz daha ilerle cogalicaktir hareketler

Evet yoksa oğlumda da decavit kullandım bu aya kadarda onu veriyordu sorun olunca bunu yazmış onu anladım daha iyiyse tabi ki kullanalım somut birşey görmedim nette baktım zaten
Bende sorun olmamasına rağmen doktor elevit verdi ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu çocuğa gerekli olan herseyi karşılar başka birseye gerek yok hepsi içinde dedi çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bebişte iyi geriside boş benim için

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen evine hoşgeldin

Kızlar yoğunum bu aralar mesajlari okuyamadm... Bnm yavrumda erkek iyiki erkek annesinw düşkün Bocugum paşam olck ins.. Kizda olsa bnm icin fark eden birswy olmuckti. 4 yıldır bkliyorum bu zmni ailelerimiz bişey demedi haa derseler eğer cok konuşmasnlar pabucumun uçları . Ben bunu yasamak icin kac yıl beklemisim keyfimin icine ettirmem arkadas .. kizsa kiz sen kurban ol kiza. Sevme o zmn arkadas... Sorsan derler ki hyrlsi neyse o olsun demekki hyrlsi buymus bu olmus. Bu zmnlaramj musmutlu gecirmk istiyorum zehir edemm. Konussun konuşacj varsa cokta tinnnn. Takamm bı yerlerime dun birileri diyo sen neden kilo almadn çocuğun glisimi iyi mi sa na ne demkki iyi doktor bisey demedi... Rabbimin izniyle de kucağıma alicm ins. Sevdirirsem örgütlucem kucukkken bunh sevme yavrum die

bizde yarın 18+1 oluyoruz inşallah :) aslında pıt pıt hissediyorum ama bazen günde beş altı saat sessiz kalıyor minik cadı :) tedirgin oluyorum o zaman..neyse ki sana yazarken burdayım anne dedi :)

Ben de doktordan geldim. Bir kızçem daha geliyor inşallah teyzeleri.. 3 kız anası olacağım inşallah Ali okuldan geldi belli oldu mu anne dedi cinsiyeti , küçük kızım da evet kııızzz benim kardeşim dedi. Ali’nin ilk tepkisi of ya yine mi neslim tükenecek benim Çok güldüm valla..
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Gözün aydin cnm rabbim sağlıcakla kucağına kucağımiza almayi nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…