2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım sağlıkla dogsun ınsallah

Bu arada plesenta hala rahim ağzına çok yakınmış ,koca hala yasak bana Adam çok üzgün ,pek ümitliydi izin çıkar diye,üzülme bebeğim dedim hastaneden çıkar balayına gideriz inşallah diyorum 4 çocukla mı diyo Hem de 3 kızla yandım ben yandım diyo Benim kızlar biraz işveli cilveli iş götürüyor babayı maymun ediyorlar adamım çok korktu

ben de pek kılo almadım ama cok genısledım
bana kalsa bebek ıyı olsa ben hıc kılo almasam olur yanı
o derece ıstemıyorum kılo almayı
hatta yürüyüş yaparım dıyodum mıde bulantım azalınca ama plesantanın cok asagıda olmamsı nedenıyle
hareketlerımı minimum seviyeye indirdim

"Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel
terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o
kişi için cennet vardır." (Ebu Davud) hayırlı olsun :) bende burdan güldüm neslim tükenecek tepkisine :)

Insallah canim oyle avantajlari olur insallah:) :)

Olsunlar tabi

Hepimizin evladı hayırlı evlat olsun inşallah arkadaşım ,biz de hayırlı anne babalar olalım inşallah

Cinsiyeti belli olmayan kalmadi sanırım dimi
Evet canim benimde kizim olcak nasipse :)

Aynen bebek iyi olduktab snra problem yok.. anlamıyorum insanlari

Benimde oyle canim hala asagida drbhala dikkat edecegiz diyor iliskiyi kanama oldugunda dogana kadar yasakladi bizde hergun hesap yapiyoruz :)))

Arkadaşlar 3 lu tarama testimin kan sonuçları yorumlayabilecek varmi acaba? Rapor c
Ben de kafaya taktim senin gibi. Hatta ikinci gebelik neden hissetmiyorum hala diye korkmaya baslamistim. Oglanlar daha cabuk hareket ediyor sanki. Benim bu kiz cok tembel. 18 i devirdigin zaman baslayacak canini sıkma
canim benimde ilki oğlandı, şimdi ise kız :) gerçi her bebek farklıdır geç kalmış sayılmayız şimdilik ben kendimi dinledikçe daha cok takıntı haline getiriyorum onu anladım, dinlemeyeceğim artık :)

Hayirli olsun canım kız evlat başkadır inş saglikla kucağına alırsın detaylı için konustunmu doktorunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…