2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geldim kontrolden . Bi oğlumuz oluyormuş doktor damarları kontrol etti ve kan akışını düzgün bulmadı ve coraspirin verdi . Vitaminler yazdı hala düzgün beslenme olmadığı için . Çok kilo almaman lazım dedi . Doğum hakkında biraz konuştuk . Testleri yaptırmana gerek yok gayet normal görünüyor istersen detaylı usg yaptırabilirsin dedi. Kızımdan sonra bi oğlumun olacak olması sevindirdi tabi beni

Doktor bize yasak koymadi hicbirsey de demedi ay utandim smdi ya.. hatta geçen göğsümden bir sıvı akti noluyoz dedm. Yataga kadar akmis.

Tepkisine bayildimm :)) oglum Charlie nin meleklerini cekcez biz seninle deseydin :) hadi gozunaydin canim saglikla buyusun kuzuların

Gozunaydin canim saglikla kucagina al insallah:)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ben geldim ben geldimmm :) Benim bir sorum olacak size datluş anneler Biliyorum çok çok soruldu bu soru ama ben de sormak istiyorum
Hani beboşunuzun hareketlerini hissettiğinizde o hissi tanımlamak için pıt pıt ikilemesini kullanıyorsunuz ya :) işte o pıt pıtlar göbek deliğinin azcık aşağısında sağda ya da solda mı oluyor? Sanki ben de pıt pıt gibi bişeyler hissediyorum ama beynimin bana bir oyunu mu bu diye düşünmeden de duramıyorum :)))) Bir kez de benim için anlatabilir misiniz o güzel hislerinizi :)))

Ay yazık kız valla balayı şart olmuş size çocukları kaynanaya bırakıp kaçın :))

Ben sormustum canım sagolasın bende oda kokusu dusunuyorum da hastane ıcın

Tecrübeli anneler bir sorum olacak göğüs pompası elektrikli mi yoksa manuel mi önerirsiniz ? Kullanımda çok önemli fark var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…