2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede yasak yok ama eşimi ikna edemiyorum :) sarhoş mu etsem acaba [/QUOTE]
Ben diyorummmmm ki bak benle daha ilgilenemSb çocuk glince ona göre :) kandırmaya çalışıyorum neyse ki cogu zmn ben başarıyorum

Cnm bnde her zmn belli bir yerde olmuyor bazen sagda bazen solda bazen gobek altında.. bişey kaymasi gibi oluyor ama bn elimi koydmmu hissediyorum

Ayyy galiba benim hastanemde disardan ben susleyemiyorum hastanenin suslemesi gerekiyormus tabi konusucam insallah 25. Haftalara geleyim gidip konusucam

Tecrübeli anneler bir sorum olacak göğüs pompası elektrikli mi yoksa manuel mi önerirsiniz ? Kullanımda çok önemli fark var mı
Bence kesinlikle elektrikli pompa. Manuelde aynı randıman sağlanmıyor haliyle elin yoruluyor sıkarken. Elektriklide pıst pıst kendi sağıyor

Hosgeldin canım ne guzel geldin..aynen oyle damar atiyor gibi oluyor tam dedigin yerde pit pit oluyor.bazen elini koy onu bile kaldiriyor

Aynen pıt pıt canım onu başka bir şeyle karıştıramazsın. Sağmı solmu onu bilemeyeceğim, şimdilik alanları geniş nasılsa sağa da tekmeler sola da )))

Tecrübeli anneler bir sorum olacak göğüs pompası elektrikli mi yoksa manuel mi önerirsiniz ? Kullanımda çok önemli fark var mı
Elektrikli kullanmadım canım, bir kaç tane el pompam oldu, avent çok başarılı geldi. 10 dakikaya 120ml sağıp bırakıyordum çalışırken.

Ben o pit piti kasigimdada hissettigim oluyor korkuyorum yanlislikla yagi cikacak diye :) napiyorsa icerde artik bal oglusumm :)

Kanaması olan kızlar , nine tavsiyemi unutmayın, kemik suyu bütün yaraları iyileştirir (kesemizde kopuk sıyrık onun için hiçbirşey), bebiş de güzel besin alır. Biliyorlardı da zamanında yarası,kırığı çıkığı olana kemik suyu içiriyorlardı.

Haklisin ve ben seni anliyorum yat bosver dinlen insallah gececek her hamilenin basina birsey geliyor kolay degil can tasiyoruz rabbim korusun Allaha emanetler
Aynen öyle ya şimdi de aklıma takıldı erken doğum derken düşüğümü kastetti diyorum hanş belli bimaydan sonra düşük denmiyor erken doğum deniyor ya kafamda deli sorular

Aynen öyle ya şimdi de aklıma takıldı erken doğum derken düşüğümü kastetti diyorum hanş belli bimaydan sonra düşük denmiyor erken doğum deniyor ya kafamda deli sorular
Allah korusun canim hic oyle dusunme bol bol ayetel kursi oku insirah oku insallah bisey olmaz kiz benim plesenta asagida bildigin risk yani :) ayy bunlari benim soylemem de ne enteresan ONTK gorse aglardi :)))

Allah korusun canim hic oyle dusunme bol bol ayetel kursi oku insirah oku insallah bisey olmaz kiz benim plesenta asagida bildigin risk yani :) ayy bunlari benim soylemem de ne enteresan ONTK gorse aglardi :)))
Bencede gülmekten ağlardı herhalde. Çok dikkat etmeye başladım inşallah iyi oluruz

Bence kesinlikle elektrikli pompa. Manuelde aynı randıman sağlanmıyor haliyle elin yoruluyor sıkarken. Elektriklide pıst pıst kendi sağıyor
Teşekkür ederim canım hiç görmediğim için bile tereddütte kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…