2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elektrikli kullanmadım canım, bir kaç tane el pompam oldu, avent çok başarılı geldi. 10 dakikaya 120ml sağıp bırakıyordum çalışırken.
Çok teşekkür ederim , aradaki fiyat farkına değecek bir fark var mı diye merak etmiştim ama el pompası da yeterli oluyor anladığım kadarıyla , yavaş yavaş bakayım demiştim de hiç bir şey ifade etmemişti :)

Aynen öyle ya şimdi de aklıma takıldı erken doğum derken düşüğümü kastetti diyorum hanş belli bimaydan sonra düşük denmiyor erken doğum deniyor ya kafamda deli sorular
Yok daha neler. Bana da demişti erken olacak.
Allah korusun canim hic oyle dusunme bol bol ayetel kursi oku insirah oku insallah bisey olmaz kiz benim plesenta asagida bildigin risk yani :) ayy bunlari benim soylemem de ne enteresan ONTK gorse aglardi :)))
Bir an benim de gözlerim doldu ))))
Açıkcası ben bir süre hareket hissetmeyince dua okuyorum inanırmısın o an başlıyor sanki anne iyiyim ben der gibi

Tecrübeli anneler bir sorum olacak göğüs pompası elektrikli mi yoksa manuel mi önerirsiniz ? Kullanımda çok önemli fark var mı
Çalışanlar için elektrikli şart, hatta şimdiki aklım olsa çift başlıklı alırdım. Onun dışındakiler için manuel yeterli olabilir.

Yok daha neler. Bana da demişti erken olacak.

Bir an benim de gözlerim doldu ))))
Açıkcası ben bir süre hareket hissetmeyince dua okuyorum inanırmısın o an başlıyor sanki anne iyiyim ben der gibi
Aynen canim.bende oyle oglum anneni uzme haydi bir tekme at gol olsun diyorum :) hemen agri oluyor

Aynen canım yeterli oluyor, sadece fiyatı biraz düşük, lastik gibi olanları alma süt çıkarmadığı bir yana çok kötü yara yapıyor

bizde yarın 18+1 oluyoruz inşallah :) aslında pıt pıt hissediyorum ama bazen günde beş altı saat sessiz kalıyor minik cadı :) tedirgin oluyorum o zaman..neyse ki sana yazarken burdayım anne dedi :)
çoğu arkadaşta böle bu konuda yazarken hareket hissetti canım biliyo musun belki de düşünerek çağırıyoruz hadi kıpırda biraz diye

17 Nisan için gün aldım Umut Bey’den. Tam 20. Hafta dolmuş olacak o tarihte. 680 lira fiyat verdiler.
Bnde daha Umut beyden randevu almadım kizimda gittiğim doktorada gidebilirim diye diğer yerdende fiyat aldım orasıda 400 lira ama hala karar veremedim ama Umut bey Prof kadam karisti biraz

Bnde daha Umut beyden randevu almadım kizimda gittiğim doktorada gidebilirim diye diğer yerdende fiyat aldım orasıda 400 lira ama hala karar veremedim ama Umut bey Prof kadam karisti biraz
Benim plesentadan dolayı riskli olduğu için profesör olmasını tercih ettim ,bir de iki doktorun da aynı hastanede olmalarını avantaj olarak görüyorum. Allah korusun aksi bir durumda ikisi de aynı yerde ortak çözüm noktası olurlar. Rabbim esirgesin kötü birşey olmaz inşallah ama plesenta olayı riskli olduğu için başka bir yer düşünmedim ben canım.

Çok iyi dusunmüssun canim aynı yerde olmaları avantaj tabi birde senin plesanta olayın var hiç risk alma ıns çok iyi gecer sorunsuz atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…