2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım yeterli oluyor, sadece fiyatı biraz düşük, lastik gibi olanları alma süt çıkarmadığı bir yana çok kötü yara yapıyor
Daha önceki öneriler üzerine Avente bakmıştım ben de , teşekkür ettim çok . Yavaştan alayım diyorum daha bir iki sevdiğim kıyafet dışında hiç bir şey almadım

Çok iyi dusunmüssun canim aynı yerde olmaları avantaj tabi birde senin plesanta olayın var hiç risk alma ıns çok iyi gecer sorunsuz atlatiriz
Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz inşallah. Rabbim olmayanlara da nasip etsin en kısa zamanda ,Allah’ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.

wintersun bugün ameliyat olacaktı hastanededir kesin zamanı olmamıştır nete girmeye. İnşallah ameliyat iyi geçmiştir herşey yolundadır bende merak ettim

wintersun nasılsın neyaptın cnaım merak ediyorum seni
Öğlen ameliyat oldu dikiş atıldı rahime
Bebeklere bakıldı iyiler cumaya kadar hastanedeyiz galiba
Amaç içerde tutabildiğiniz kadar tutmak dedi dr
Artık wc ye kalkmamda yasak
Bakalım yaşyıp görücez risk hiçbir zaman bitmiyormuş

Rabbim şifa versin canım geçecek inşallah,iki kuzunu da kollarına alınca hepsi geçecek

Gecmis olsun canim hayirli zamanda saglicakla alirsin insallah yavrularini kucagina anne olmak kolay degil her sey bize verilen emanetler icin

gecmis olsun cnm ins sonuna kadar durur bebisler, kontrol altinda olman çok iyi bişey bol bol dinlen herşey yolunda gider ins

Canım benim çok geçmiş olsun 12 hafta daha dayansan Allah’ın izniyle yeter okadar

Geçmiş olsun cnm rabbim sifa versn ins. Senin yukun bizde daha fazla rabbim yardımcın olsun. Sağlıcakla kucağına alacaksn ins. Bu günlerde gececek rabbimin izniyle guzel anne

Geçmiş olsun canım dualarmız seninle Allah korusun bizleri ve bebişlerimizi

Geçmiş olsun canım Allahın izniyle sağlıkla doğsunlar inşallah kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…