2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun iyiymişsiniz ya dualarımız sizinle.. sağlıkla zamanında kucağına alıcaksın inşallah..

Canım çok çok geçmiş olsun allah bebeklerinede sanada sağlık versin,bundan sonraki haftaların sağlıkla geçsin inşallah

Çok geçmiş olsun. Sürekli birşeyler yaşadın ama sonu çok güzel olacak inşallah, mükafatını alacaksın mutlaka canım. Dinlen kalkma hiç senin oğluşlar doğunca seni hiç oturtmayacaklar zaten :)

wintersun çok geçmiş olsun iyi olacaksınız inşallah birgün o bebişlerle çıkacaksın girdiğin hastaneden 2+2=4 olarak cefasını cekmeyen sefasını süremez derler bunlar bir sınavdır inşallah sizde eşinle kolay atlatırsınıZ. Rabbim acil şifalar versin

Canım geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşlarını. Anneyiz biz nelere dayanırız onlar için. İkiz arabasıyla bol bol gezersiniz inşallah.

Bugün kafamın içinde inşaat var sanırım. Çekiçle çivi çakanmı desem, testereyle çalışanmı desem..bir tornavida da ben alıp dalasım geliyor. Sabaha kadar geçmezse parol içerim artık, sabaha kadar dayanabilirim bence

Herkese selamlar. Ben de baslarda bi yazdim sonra hep sessiz takip ediyordum. Insallah herkes iyidir, saglikla bebeklerini kucagina alir. Biz de kizlar grubuna kaydimizi yaptiralim
AleykumSelam iyi çok şükür sen nasılsın? Allah cimcimeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Neden yazmayı bırakıp takip etmeye başladınki bişeymi oldu birinemi kırıldın

Canim cok gecmis olsun.. Bebislerin kapisi kilitlendi artik mecbur duracaklar annesi sen tatli canini sıkma bol bol dinlen canim kuzucuklarinla konus.. Ikiz hamilelikler gercekten zor Rabbım mukafati olarak saglikla ikisinide kucagina almayi nasip etsin..

Canlarım çok teşekkürler destek ve dualarınız için
Şu an için tek sıkıntım öksürük jaldı öksürdükçe rahim kasılıyor elbet gece uyuyamayacak kadar çok öksürdüm onu da halledersek için rahatlayacak biraz daha
Öksürme ile birlikte açık tenk kan da geliyor çünkü korkuyorum

Doktorum günde 3 taneye kadar içebilirsin demişti bende hiç bi zaman 3 tane içmedim ama o kadar çekeceğine 1 tane bari içsene.

Allah yardımcın olsun hastanedeysen söylesen bişey vermzler mi öksürük için?

Olsun kuzum buna sukur minnoslar iyi ya Allahin izniyle icerde kalacaklar ben inaniyorum bol bol dua edelim insallah iyi olur

Çok geçmiş olsun , bebişleri kucağınıza alıp kokladığınızda inşallah her şey geçecek . Allah acil şifa versin sizin ve bebişlerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…