2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çoğu dktr bebek büyüyene kadar dinletmiyor ayrıca nerdesin İstanbul damı dktrun bir sorun yok diyor endişelenme merak etme
Yok Bursadayım ama telaşlandım işte vitamin bile vermedi sadece Demir ilacı verdi. İlk 3 ay folic asiti ben kendim alıp kullandım. Umursamaz tavrı olunca canım sıkılıyor.
Canim devlet hastanesi de ozel de olsa doktoruna dusmek mesele sanirim degistirme hakkin var buyuk bi sehirdeysen hele ki coktur zaten dr olmadı bi kerelik özele gitme şansın yok mu
Büyük şehirdeyim ama kadın Doğum hastanesi uzak kalıyor 3 vesait değiştirmem lazım. Yakınımdaki devlet hastanesine gidiyorum orda da 1 tane kadın doğumcu var. Vitamin bile vermiyor bir tek dün Demir ilacı verdi. Folik asidi ben kendim akıl edip alıp içtim. Hiçbir şeyi umursamıyor.

Canım senle benim aynı bende 21. Haftaya girmek üzereyim en fazla Bende 1 aya gelicem yetişirim heralde
Canim bence de sikinti olmaz gibi geliyor.gecen buraya geldiginde sen hastanwye gtmistin sanirim burada orayi bi arayip sorsun annenler olmazsa.kacinci aya kadar tek dozun suresi var hastanede oluyor mu falan diye..birde saglik ocagina danışsınlar bakalim

Bi kerede olsa zarları zorla kadın doğum hastanesine veya özele git yada tıp fakültesi hangisi olursa bizim burada en iyi özel muayene ücreti 50 tl ama siz buyuksehirdesiniz 150 den aşağı değildır o şekilde bi çözüm üretmeye çalış ayrıca kendine decavit al o vermiyorsa böylede olmaz yani

Hangi hastaneye gidiyorsun canım Bursanın devlet hastaneleri illallah dedirtti bana. Şuan hastayım gitmek istemiyorum. Sağlık ocağında veriyorlar decaviti.

Kizlar banada doktorum israrla.magnezyum vermiyor 7. Aya girdigimde verecekmis kasilma olmasin diye butun agrilarima normal diyor :) okadar cok tanidigim.onda dogum yaptiki adama kotude diyemem harika bir dr

Kizlar banada doktorum israrla.magnezyum vermiyor 7. Aya girdigimde verecekmis kasilma olmasin diye butun agrilarima normal diyor :) okadar cok tanidigim.onda dogum yaptiki adama kotude diyemem harika bir dr
Bu doktorlar niye hep farklı şeyler yapıyor ben ikinci ayıma girdim magnezyum da bi arkadaşa balık yağı vermişler yemediği için benim ki sormuyor bile ayyy kafayı yicem onu bunu taka taka

Canim kadın doğumun aciline git bi serum takarlar rahatlarsın ilk gebeligimde bende de bu tarz sıkıntılar çok olmustu
Öyle muamele ediyorlar ki En son gittiğimde benden sonra gelen 5-6 suriyeliyi çağırdılar içeri ben hala koridorda bekliyordum bir de kanamalıyım. En son kendim girdim beni atladınız galiba diye. Çok kötü muamele, kaba davranış gördüm sanki yabancı benim. İnan ayağım gitmiyor, eşim gelene kadar bekleyeyim

Canim kadın doğumun aciline git bi serum takarlar rahatlarsın ilk gebeligimde bende de bu tarz sıkıntılar çok olmustu
Buradakı hastanenin defalarca yanlış ilaç,serum verme hikayeleri var bolca. En son iki ay önce arkadaşım doğum yaparken 22 yaşında doğum yapan anneye yanlış kan grubu kan vurulmuş akrabaları hastaneyi yıkıyordu başlarına diye anlattı arkadaşım

Ayyy canim orada mi suriyeli dolu ben burada özelin acilinde k.dogum yok diye gittim bi kaç kere geç saatlerde türk yoktu yani hiç mecburen gidiyorsun oraya normal acillerden de korkuyorum yanlış bir müdahale olur diye en iyisi yine de kadın doğum acili

devlet hastanesi öyle
dinletmiyorlar genelde
ama stres olma zaten detaylıya yönlendirir seni varsa bir sıkıntı orada çıkar rahat ol
cinsiyeti de doktorlar emin olmadan söylemek istemiyorlar
en son ne zaman gittin bilmem ama bebek gösterirse bundan sonra net belli olur

Ayyy ALLAH korusun ama dra git de iyi bir yere git o zaman

her doktoru kıyaslayıp da kendinizi üzmeyin
boşa stres yapmayın zaten güvendiğiniz için o doktorlara gidiyorsunuz
kimi dr bulantıdan ölene bile ilaç vermiyor kimisi daha bulantı olmadan ilaç öneriyor bu tamamen doktorun bakış açısı
ben ilk devlete gittim vitamin kullanıyor musun dedi kullandığım halde hayır dedim folik asit al dedi reçete bile yazmadı

sonrakinde özele gittim o da süper ilgiliydi diyemem
geç döllenme sanırım 2 gün geriden geliyordu ultrasonda daha 11 haftalıktıum sanırım 10 da olabilir
folik asiti kesti
başka hiçbişi sormadı bile

Ben olsam yaparım en güzel hediye olur

Gunde bir yada iki fincan turk kahvesi iciyorum sekersiz. Ayni sekilde kahvaltida cok çok açık 2 bardak sekersiz cay iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…