2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3. gün bugun azaldı 1 haftada senın kesin gecmıs olur zaten :) çok göbüş atıp sarsma çocugu annesi :)
Ayh çok oynayan göbek atan bi tip değilim ama abla düğünü olunca biraz oynamak gerek heraldi benim korktuğum tüm gün o kosturma ayakta durma vs çünkü kuaforde yanında olcam nilahları önceden nikah sarayında kyilacak aksam yemekli dugun olucak ben gün sonunda heraldi perte cikarim

Benim.plesentanin yukari cikmasi lazim onuda sanmiyorum ara ara kahve lekelerim geliyor yuksri ciksa gelmez bence
Çıkar çıkar inşallah bana da önce plasenta biraz aşağıda demişti hoca sonra kanama falan derken bir daha yorum yapmadı ama iyi düşünelim iyi olsun , gezerek alışveriş yapmayı çok severim normalde inşallah herşey yoluna girer de hevesle yaparız alışverişimizi olmazsa da bebişler iyi olsun yeter

Ay bizim ev de öyle eşime hiç sormam içer misin diye demlik biter biz bırakırız çay içmeyi bana doktor ilk baştan beri günde 2 fincan Türk kahvesi 4 bardak çaya kadar serbest diye ama hamileliğim başladığımdan beri ikisini de canım hiç istemiyor arada aklıma gelirse içiyorum

Merhaba ben az once oldum aşımı canim ni sikinti yok suan 1 ay sonra yine yapilacak. O otekivenus canim asi isi tamam hatta kalp atislarini da dinlettirdiler bebegimin.istedigin zmn gel dinleriz dediler..suan bir sikinti yok mutlaka yaz dedin ya haber vereyim dedim

Son düzenleme:
Bu arada kızlar midem hala düzelmedi,üstüne istifra da eklendi. Akşama kadar geçmezse acile gideceğim artık.
Hadi ya çok geçmiş olsun ihmal etme ishal kusma birleşince bünyeyi baya etkiliyor hele ki hamilelikte

Yandın mı yoksa bayram mı emin olamadım şu an

Haşlama patates de dener misin mide rahatsızlıklarında birebir inşallah hemen geçer

yanında mutlka tuzlu kraker fındık fısık cıkolata vs bıseyler bulundur cunku o kadar ayakta olunca mutlaka halsızlık yasarsın aman dıkkat :)

Benim doktorum kabul etmiyor gereğinden fazla girmeyi. Riskli gebelik uzmanları gereksiz yere ultrasonu girmeyi otizm ile ilişkili oldugunu söylüyorlar. Bence sizde fazla girmeyin şayet bir sıkıntınız yoksa.
Benim kanamam tekrarladığı için her hafta girdim bir aydır hatta hastanede yatarken sabah akşam girdim ultrasona hayırlısı bakalım Allah bebeklerimize sağlık versin

Dün akşam babymall da bir puset 100 liraydı indirimli şimdi alayım dedim 429 tl olmuş eşim de al demişti ne olur ne olmaz korkudan almadimmpisman oldum

Insallah canim ya birde benimki 5 yil.bekledik onunda plesentasi asagida kaldi :))) napayim demekki gitip bakarak alamiycam

Dün akşam babymall da bir puset 100 liraydı indirimli şimdi alayım dedim 429 tl olmuş eşim de al demişti ne olur ne olmaz korkudan almadimmpisman oldum
İndirimdeyse google dan bak hemen diğer sitelerde ne kadarmış diye iyi bir fark varsa kaçırma öyle oldugunda.. ama illaki bi daha indirime girer anneler gunu var, 23 nisan var umutluyum ben o trihlerden:)

Aman ayakkabı rahat olsun yoksa daha da zor olur, hayırlı olsun şimdiden bol eğlenceler

Insallah canim ya birde benimki 5 yil.bekledik onunda plesentasi asagida kaldi :))) napayim demekki gitip bakarak alamiycam
Olsun canım Sağlıkla bebeğini kucağına al da sonra gezip dolaşamadığının acısını bol bol çıkaracak vaktin olacak inşallah

Kızlar kedi sürekli göbeğimin üzerine kafasını koyup mırmır yapıyor ve o mırıldadıkça içerdeki ufaklık da abisine pıt pıt yapıyor ben birbirlerini hissediyorlar diye düşünüyorum ama mırmırdan rahatsız olmuyordur değil mi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…