2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynısını bende yaşıyorum kucagıma atlayıp mırmırlayınca ıcerde de hareket baslıyor :)

Canım bende çok bilmiş gibi her konuya atlıyorum ama kedilerin mırıltısı kalp ritmini düzenliyormuş bunu biliyorum söylemeden edemedim

Şimdiden iletişim kurmuş minnoşlar

Canım bende çok bilmiş gibi her konuya atlıyorum ama kedilerin mırıltısı kalp ritmini düzenliyormuş bunu biliyorum söylemeden edemedim
Estağfirullah burada birbirimizden fikir alıyoruz, ben de duymuştum da hamilelik işte kaygılanacak illa ki bir şey buluyoruz

İndirimdeyse google dan bak hemen diğer sitelerde ne kadarmış diye iyi bir fark varsa kaçırma öyle oldugunda.. ama illaki bi daha indirime girer anneler gunu var, 23 nisan var umutluyum ben o trihlerden:)
Jokerde de 129 tl imiş akşam alicam kartlar bi eve ulaşsın da

Kan testi alıyorlar canim ama sen buna da bakilsin dediğinde suray yapıyorlar. Rutin protokol dedi durdu benimki ben de tartistim sonra hem benle tartismis hem de her istedigimi yazmis gordum. Iyice sinir oldum o zaman. D vitamini Kalsiyum Demir Tsh demistim ben. Ama protokolde bumlar var miydi tartistim diye mi yazdi bilmiyorum

İkinci tozu kaçınçı hafta yaptırılıyor belki Türkiye olurum ozaman da bari bir toz bende yaptırırım

Kızlar maddi imkansızlıklardan ötürü devlet hastanesine gidiyorum 16 haftalık gebe olmama rağmen kalp atışını dinlemedik. Her seferinde bak atıyor diyip ultrasonu kapıyor. Yeğenimin kalbi delik doğmuştu ve doktor bu aylarda ultrasondan dinleyerek anlamıştı. Doktor bazen o kadar yoğun oluyor ki Doğru düzgün konuşmuyor bile insanla her şey yolunda diyip yolluyor. Bende üzülüyorum normal mi bu haftaya kadar kalp atışını dinlememesi? Cinsiyeti sorduk dün gözükmüyor dedi bana normal gelmiyor artık doktorun hareketleri.

Canım çoğu dktr bebek büyüyene kadar dinletmiyor ayrıca nerdesin İstanbul damı dktrun bir sorun yok diyor endişelenme merak etme

Canim devlet hastanesi de ozel de olsa doktoruna dusmek mesele sanirim degistirme hakkin var buyuk bi sehirdeysen hele ki coktur zaten dr olmadı bi kerelik özele gitme şansın yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…