2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kız benim aklımın yarısın almış kızlar yyarım yarım okuyunca 6 ay doldu gibi düşündüm bi an
kusura bakmayın
d,rek orta yerine atlayınca böyle oldu
hahah bende de öyle valla eşim gülüyor bazen böyle suratına bakıp kalınca :) neyseki işe yansımadı şimdilik :)

Insallah canim ben tekrar 16 nisanda gidecegim o yuzden merak ediyorum ne surede kapanir kapanmaz insallah senin kalmamistir bir sorunun
İnşallah canım , sen çok yormamaya çalış kendini bir de içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şeycik kalmaz

P Pikapii sorma yaa
annem gençken noterde çalışmış onlarda girdiği değil dolduğu önemli gibi bir şey vardı
bende ömrüm boyunca kaçtım yaşımı soranlara 90 lıyım deyip geçtim hep

bugün doğum günüm arkadaşım soruyor kaç oldun diye dedim ki 27-28-29 bişiler oluyor sen hangisini istersen biri bitiyor biri doluyor birinden gün alıyorum falan

exixizimm benimde işe çok yansımadı da yakındır beynimin duracağı zaman normadle her işi eksiksiz yapardım şimdi 2-3 kere kontrol ediyorum

İnşallah canım , sen çok yormamaya çalış kendini bir de içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şeycik kalmaz
Dr da zamanla küçülüp kapanacagini soyledi insallah kalmayacak gunluk rutin isleri yapiyorum temizlik haric sonra yatışşşş yeterli bence vabali gibi de yatmamiza gerek yok degil mi

Aaa dogum gunun kutlu olsun canim ne hissediyorsan o yastasin

mutlu yaşlara canım :)

yıl hesabına göre yapmamak lazım sonucta simdi bebeklerimiz 2018 dogumlu olacaklar ama agustos ta sıfır yasında olacaklar 1 yasında dogmuyorlar kı o yuzden yıl degıl yıl+ay hesaplamak lazım özellıkle benım gıbı kasım aralık dogumlu olanlar :)

Canim belli bir aydan sonra bebegin kafasi rahim agzina ayaklari gogse dogru olmali normal dogum icin. Bazi yaramaz bebikler dönmüyor. Ayaklari rahim agzinda oluyor. Buna makattan gelis deniyor. Sezeryan kacinilmaz
Bende ters dogmusum yani makattan gelis sekliyle annemin doktoru iyimis zaten bi ayagim ciktigi icin normal dogmusum

Dr da zamanla küçülüp kapanacagini soyledi insallah kalmayacak gunluk rutin isleri yapiyorum temizlik haric sonra yatışşşş yeterli bence vabali gibi de yatmamiza gerek yok degil mi
Benim son kanamam baya şiddetliydi canım hastaneye bebeğimi kaybettim diye gitmiştim onun için gözüm çok korktu , geçen hafta hastaneden çıkarken hoca istersen hastanede yatırayım ya da buradaki gibi yatacaksın evde haftaya kontrole geleceksin dediği için baya baya yatıyorum ama dayanamayıp yemek hafif temizlik yaptığım da oluyor ara ara. Ben bugüne kadar hep koşturmacayla günde 2 3 yere yetişerek yaşadım yatma süreci baya zorluyor. Eğer doktorun çok ciddi bir şey demediyse bence de bu kadar yatmak çok fazla

Maşallah sizi hepsini gule güle giysin miniğin. ben 9 ay dolana kadar hic bişey almam erken gelirse kızımın eskıleri sağolsun zaten bunu cok şımartdim diğerni şimartmaya niyetim yok sonra şımarık olup cıkıyor. .

Mutlu yıllar mutlu yaşlar canım tüm dileklerin gerçek olsun

Saka mi hormonlu sut cidden her dr her prof alani olmadan konusuyor herkesin duauncesine saygim var ancak benim sutum ki oyle mucize birsey nasil cocuguma zarar verebilir bir cok arastirma emzirin derken ve egitimini almis olan drlar kesinlikle emzirin derken böyle konusanlari anlayamiyorum. Hormonlu sut buna cidden cok guldum :) lafim size degil yanlis anlamayin ben emziriyorum iyikide kesmemisim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…