2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de geçen gün denedim,son damlasına kadar kusmadan rahatlamadım olmadı

Evet hatta derlerki karindaki ve emenin cinsiyeti farkliysa sutun tadi bozulur benim ikiside farkli kizim meme aşığı hicbur sorun yasamadik.
Ne kadar d9gru bilmiyorum ama ben de kiz kizi.erkek erkegi koruyormuş sütte..kiza hamileysen kizi emzirebiliyormssun bu durumda.

Sen cok agir gecirdin canim benim sadece usg de goruldu dr zamanla kapanacak dedi evde cocukta var agir bisey yapmiyorum sadece yemek bulasik vs onlar sadece kendimi kotu hisetmeme bagli bu arada sancin da oldu mu bu surecte

Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Her şey normaldi şükür ama cinsiyete %80 kız diyen doktorum bu kez benim böcük yine bacak bacak üstüne attığı için net bir şey söyleyemedi Radyolojiye yönlendirdi ayrıntılı ultrason için. 16.30 da böcüğü tekrar göreceğim.
Ayrıcaaaa diyetisyen kontrolüm de vardı 900 gr vermişim oysaki haftasonu neler neler yemiştim

Bebegin kilosu gelisimi iyiyse alma iste ne guzel

Sen cok agir gecirdin canim benim sadece usg de goruldu dr zamanla kapanacak dedi evde cocukta var agir bisey yapmiyorum sadece yemek bulasik vs onlar sadece kendimi kotu hisetmeme bagli bu arada sancin da oldu mu bu surecte
Canım öncesinde hiçbir şey hissetmedim birden oldu ama kanama başladıktan sonra kasıklarım çok ağrıdı sonra kanamayla birlikte o da azaldı şimdi de her zamanki gibi ara ara kaşıklarım ağrıyor

Kizlar herkese gunaydin bu yatma tarzini bir turlu duzene sokamadim yuz ustu yatmayi cok seviyorum gece bir uyaniyorum yuz ustu sonra tekrar duzel uyumaya calis sabahi ediyorum napicam ben boyle

Canım öncesinde hiçbir şey hissetmedim birden oldu ama kanama başladıktan sonra kasıklarım çok ağrıdı sonra kanamayla birlikte o da azaldı şimdi de her zamanki gibi ara ara kaşıklarım ağrıyor
Himmm benim ara ara var hala kasikta ama batma gibi normal olan bu galiba

Kizlar herkese gunaydin bu yatma tarzini bir turlu duzene sokamadim yuz ustu yatmayi cok seviyorum gece bir uyaniyorum yuz ustu sonra tekrar duzel uyumaya calis sabahi ediyorum napicam ben boyle
Ah canim o dert bende de var ve ilk cocukta fitik oldum o yuzden cunku dogurur dogurmaz 10 gun sonra yuz ustu yatayim dedim kalkamadim omurlar oynuyor hamileyken yerine yerlesmeden uzun zamandan sonra yuz ustu yatma ozlemini gidereyim dedim sonuc husran. Sol yanina yastik al ona dayanip sarilip yat ben oyle olunca dönmuyorum hemde sol tarafima yatabilmis oluyorum

ben şöyle bir çözüm buldum;
yastıgım ortopedik benim sırıtma tam arkasına baska bir yastık koydum alcak ve hafıf sırtustu yatmama engel olsun dıye
birde ön tarafa yatık koydum bacagımın karnımın altına dogru koyuyoum
tamamen sırt üstü ve yüzüstü yatmamı engellıyorum
sırtüstü yatıyorum kısa bır sure o zamanda aramdakı yastıgın üstüne yatıyorum tam sırtüstü olmadan eğik gibi oluyor
ayy anlatabıldım ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…