2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hem erkek hem de daha şimdiden kıpır kıpır annem bile diyor ki bu paşa hareketli olacağa benziyor , bir de babasına çekerse hiç yerinde durmaz neyse sağlıkla doğsun da şu an en çok isteğim o
Gözünün önünde olsun da yaramaz olsun herkes diyordu karnında daha rahatsın doğunca burnumdan gelecek geldi evet ama hamilelik kadar zorlamadı çişini yapsada bezini değiştirsem diye başını beklerdim çünkü benim yaramaz 4 ay kendi yapamadı çocuğa sürekli biseyler dürtüp uyardık da yaptı ama yinede hamilelikten iyiydi

kızlar bu ikinci hamilelikte hareketler erken hissedilir ve karın erken çıkar tezi bende çürüdü hiç hissetmiyorum ve 8 kilo almama rağmen karnım asla hamiş göbeği gibi değil

Bende bende bende 2. Hamilelik ve hiç bisey hissetmiyorum karnım bazen cok bariz oluyor akşam yemekten sonra ama hiç belli değil diyen de oldu
Kızlar bende sizin gibiyim yeni yeni hissediyorum oda her zaman değil o tez bende de çürüdü bebek sandığın göbek gazdan ibaretmis meğerse

Günaydın güzel annelere ve Totoları ısırılası Bebişlere
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım acaba kanama alanım ne durumda inşallah kaybolup gitmiştir galiba oğluş da heyecanlı sabahtan beri pıtır pıtır
dün göbüş konuşulmuştu benim oğluş da böyle azimle büyüyor o göbek sanki hiç iç karnım yokmuş

Eklentiler

• 8152CCDF-015E-47CD-BF88-FB4133C61C52.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 90
Oy yerim onu ya masallah daha ne olsun fistigim bu haftalarda ancak bu kadar olur. Merakla bekliyorum haberini insallah hepimizin kanama alani yok olmustur

Hadi ha yerim onu tatlışı ben ay inşallah her günümüz öncekinden iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım da nelere katlanılmaz ki

bu kız benim aklımın yarısın almış kızlar yyarım yarım okuyunca 6 ay doldu gibi düşündüm bi an
kusura bakmayın
d,rek orta yerine atlayınca böyle oldu

Hadi ha yerim onu tatlışı ben ay inşallah her günümüz öncekinden iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım da nelere katlanılmaz ki
Insallah canim kacta randevun gelir gelmez hemen yaz malum kesesi kanamali anne olaraktan bekliyorum seni iyi haberlerle insallah

bu kız benim aklımın yarısın almış kızlar yyarım yarım okuyunca 6 ay doldu gibi düşündüm bi an
kusura bakmayın
d,rek orta yerine atlayınca böyle oldu
Ay estağfirullah ben oldum olası yaş hesabından da nefret etmiştim . Hatta küçükken annem bana anlatmaya çalışırken anlamıyorum diye ağlamıştım şimdi de gebeliğin başından beri bu hesapları düşünüp duruyorum çocukluk travması

Gördümmmmmm seninkininde benim oğluşumdan eksik kalır yanı yok bence :)) benimki yakınlaştırmanın kurbanı oldu mikroskopla bakılmış gibi
Bebegim bizim pipi daha netti hatta ama dr duzgun cekmemis oglumun fotojenik pipisini gozumuze soktu zaten buraasi burasi diyerekten benimde bi ihtimal kiz hayallerim suya dustu tabi

Insallah canim kacta randevun gelir gelmez hemen yaz malum kesesi kanamali anne olaraktan bekliyorum seni iyi haberlerle insallah
4 ten sonra canım net belli değil ben gidiyorum hoca müsait olunca aradan alıyor , hemen yazarım :) inşallah hepimiz alırız o güzel haberi

4 ten sonra canım net belli değil ben gidiyorum hoca müsait olunca aradan alıyor , hemen yazarım :) inşallah hepimiz alırız o güzel haberi
Insallah canim ben tekrar 16 nisanda gidecegim o yuzden merak ediyorum ne surede kapanir kapanmaz insallah senin kalmamistir bir sorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…