2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başarırsınız Allahın izniyle canım. Sabır zorlayacak sadece, her beklenen yıla bir hafta yatmak sayarız onu da

Benimkide sabahları hopluyor zıplıyor acıkıyor heralde :) sen kilo aldın mı canım

Ben 2.5 kilo aldım canım dikkat etmeye çalışıyorum çünkü fazlam vardı zaten hamile kalmadan önce de, bizim genetik olarak iç karnımız hiç yok annem, teyzem son aylarda yusyuvarlak gobekle dolaşıyordu:)
Benim gobegim çok gaz olmadıkça belli olmuyor şimdilik bakalım:) onlar erken hissetmiş hamileyken belki ic karnin olmayışı etkiliyordur ben şu an çok net hissediyorum çünkü.
Sende durumlar nasıl canım sen kaç kilo aldın ya da aldın mı :)

Benimki acıkınca kızıyor sanırım tekme kafa birbirine giriyor. Yedimmi uslanıyor, özellikle kemik suyu ve s.ağır etli gıdalarda rahat 1-1,5 saat uyuyor ardından. Kilomu alıyor acaba tombilim

selam kızlar, bebişleriniz hergun aynı oranda mı hareket edıyor , ben 10 gundur hıssedıyorum dun cok heraket ettı, bugun de cok cok az hıssettım sızde nasıl ben abartıyorum acaba yada doktora mı gıtsem

Her gün aynı şekilde oynamıyor canım dün tepiniyordu 10-15 kez hissettim vuruşunu bugün ancak 2-3 kez hissettim. Canını sıkma 25. Haftadan sonra her gün hissediyor olman gerekiyor şu an süreklilik beklememek gerekiyormuş

İnşallah bebeğini sağlıklı, büyümüş göreceksin annesi. Güzel haberlerini bekliyoruz
Guzel.dusunelim.guzel olsun canim :)
Çok teşekkürler kızlar bebeğim iyiymiş18 haftalik tam haftasiyla uyumlu az miktarda enfeksiyon varmış doktorum bol bol su iç geçer dedi.Bebeğe bulaşmaması lazım yoksa allah korusun kaybederiz dedi çok korktum ilaclik bi durum değil su iç dedi.Bide tetenozun tam haftasindasin aşını yaptir dedi çok şükür bugünde bi terslik olmadı rabbim cumlemizin meleklerini korusun sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah.

Ya bende tuzu azaltmaya calisiyorum insallah faydasini gorurum yürüyüşü de bi duzene bindirsek super olacak :)
İnşallah canım farkı olur bence , havalar da güzelleşiyor ama bu gidişle bana yürüyüş haram yürüyebilenler benim yerime de yürüsün

Haha kendimi gördüm sürekli bir endişe evham hali , sonumuz hayır olsun

İnşallah canım farkı olur bence , havalar da güzelleşiyor ama bu gidişle bana yürüyüş haram yürüyebilenler benim yerime de yürüsün
Insallah canim odem korkunc geliyor bana oglumda son 2 ay beni cok rahatsiz etmisti.. Kiyamam sana yaa insallah duzelir bu durum ve ilerleyen zamanlari cok rahat gecirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…