- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #23.381
İnşallah canım. Çok tuzlu şeyler yememek lazımmış. Ödem olmaması için. Birazda dikkat etmek gerekiyor sanırımİnşallah çok şişmeden tamamlarız hamileliği
Kimisi çok rahat hamilelik geçirip sonu kötü olabiliyor önemli olan sonu güzel olsun... herşeyin bir bedeli oluyor senin de en zoru bu olsun. Kucağında ıkı toramanla geçecek güzel günlerin olacak inşallah... üzme kendini hayller kur senAhhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işte
Eşimde başta olmak üzere (onun ki beni motive etmek ama) herkes ohh ne güzel bebekler gelince çok yorulacaksın dinlen şşmdiden deniliyor ama işin iç yüzü öyle değil kesinlikle
Dün wc ye klktım günde bir kere hakkım var arka bahçemiz park
Bir baktım ağaçlar yeşillenmiş beni bir ağlama aldı sorma oturamamak bile acı geliyor bana
Elbet mükafatım var sonunda ama bende 11 yıl üstüne güzel bir gebelik geçirmek isterdim ŞANS
Ayy 2 şarkı oldu mu ya maşşallah aferin sanaaaa
Walla canım ilk hedefimiz 27-28 hafta dedi doktorum
O da mayıs sonu aslında ben en az 2-3 hafta daha başarırırz gibi hissediyorum inşallah yani
Şu siralar normal olmamasi canim bi kac haftaya daha cok hissettireceklr simdilik cok guclu degiller her hareketi hissedilmez hemde uyuyorlar daha cok miniklerBenimde bir gün çok hareketli bir gün tık yok.. Ama genelde öyle oluyormuş
Moralini yuksek tut canim erkek cocuklar yaramazda senin ki 2x fazla yaramazlar insallah duramayip erken gelmezler cidden yatip dinlemmeye bak bildigin gibi aramayacaksin yatip dinlem,eyiAhhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işte
Eşimde başta olmak üzere (onun ki beni motive etmek ama) herkes ohh ne güzel bebekler gelince çok yorulacaksın dinlen şşmdiden deniliyor ama işin iç yüzü öyle değil kesinlikle
Bir baktım ağaçlar yeşillenmiş beni bir ağlama aldı sorma oturamamak bile acı geliyor bana
Elbet mükafatım var sonunda ama bende 11 yıl üstüne güzel bir gebelik geçirmek isterdim ŞANS
O da mayıs sonu aslında ben en az 2-3 hafta daha başarırırz gibi hissediyorum inşallah yani
Aynen ya yatmam gerek gunde 1-2 saat yatabliyorum insallah bisey olmazBenim kizim ben birseyler yiyince kipir kipir oluyor :) ya da bi tek ben bi seyler yemek icin oturdugumda hissediyor da olabilirim :) yemek disinda oturma firsati bulamıyorum evde çocuğu olan anneler sizde benim gibi misinizkendimi hipodromda kosan at gibi hissediyorum :)
Hiç düşünme canım ben de üzüldüm biraz ama şükür bebeklerimiz iyi hatta 40 gr fazlası var dedi güldü hoca, bir de anne baba uzun bebeğin de bacak boyu önden gidiyor dedibilmiyordum onun baglanti yerinde mi oldu acaba ki kanama gulecez insallah bu hallere uzulme gecer bebisler iyi cok sukur
Insallah canim bebeklerin iyi olmasi moral veriyor zaten cok sukur onlar iyiHiç düşünme canım ben de üzüldüm biraz ama şükür bebeklerimiz iyi hatta 40 gr fazlası var dedi güldü hoca, bir de anne baba uzun bebeğin de bacak boyu önden gidiyor dediben de düşünmemeye çalışcam Allah yardımcımız olsun inşallah
Ay canım inşallah sağlıkla doğup büyüsünler , aynen eşim dahil herkes keşke ben de yatsam diyor , tabiki senin halin daha zor Allah yardımcın olsun ama insan da istiyor ki biraz çıkıp yürüyeyim. Annelik daha minicikken başlıyormuş gerçekten benim ilk tecrübemAhhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işte
Benim bir arkadaşım gebelik başından beri tamamen tuzu kesti hiç ödemsiz çok az kilo alarak bitirdi son aylarında bile rahattı hareketleri falan. hatta hep bana da diyor dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da başaramıyorum , sürekli tansiyonum düşüyor yine de ekstra tuz ekmemeye çalışıyorum ah bir de şu domates sevdam olmasaİnşallah canım. Çok tuzlu şeyler yememek lazımmış. Ödem olmaması için. Birazda dikkat etmek gerekiyor sanırım
Aynen canim iyiki yok ama iste insan maasini alinca hersey unutuyor :) valla ben cok sallamiyorumda bu kotu insanlara sasiyorum dunyada neyi paylasamiyoruzayyy çok şükür öyle streslerim yok salla ya bebeğim onu canını sıkmana değmez
Insallah canim Allah'a emanet olsun yavrucugun insallah birseycik olmaz. Evde cocuk varken dinlenmek cok zor otursan bile onla oynuyorsun bazen soyle bir 10 dk zamani durdurasim geliyor :)Aynen ya yatmam gerek gunde 1-2 saat yatabliyorum insallah bisey olmaz
Ya bende tuzu azaltmaya calisiyorum insallah faydasini gorurum yürüyüşü de bi duzene bindirsek super olacak :)Benim bir arkadaşım gebelik başından beri tamamen tuzu kesti hiç ödemsiz çok az kilo alarak bitirdi son aylarında bile rahattı hareketleri falan. hatta hep bana da diyor dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da başaramıyorum , sürekli tansiyonum düşüyor yine de ekstra tuz ekmemeye çalışıyorum ah bir de şu domates sevdam olmasa
Bazı günler az hareket ediyor, doktora gideyim mi acaba bir sorun varmı diyorum, sonrakı gün çok hoplayıp zıplıyor acaba bir sorunmu var suyummu az falan filan diye doktora gitmek istiyorum, en son kendime kızıyorum,öyle de böyle de rahatlamıyorsun diyeselam kızlar, bebişleriniz hergun aynı oranda mı hareket edıyor , ben 10 gundur hıssedıyorum dun cok heraket ettı, bugun de cok cok az hıssettımsızde nasıl ben abartıyorum acaba yada doktora mı gıtsem
Ben uzman bir doktora sordum farklı bir dr görüşü olsun diye. Senin gibi dedi.20. Haftadan sonra daha net hissedersin dediŞu siralar normal olmamasi canim bi kac haftaya daha cok hissettireceklr simdilik cok guclu degiller her hareketi hissedilmez hemde uyuyorlar daha cok minikler
Bende tursu yemiyorum yemeklere gram tuz atıyorum o kadar. Domateste mi zararlıymış bilmiyordumBenim bir arkadaşım gebelik başından beri tamamen tuzu kesti hiç ödemsiz çok az kilo alarak bitirdi son aylarında bile rahattı hareketleri falan. hatta hep bana da diyor dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da başaramıyorum , sürekli tansiyonum düşüyor yine de ekstra tuz ekmemeye çalışıyorum ah bir de şu domates sevdam olmasa
Hareketi az olunca suyumu az olurmuşBazı günler az hareket ediyor, doktora gideyim mi acaba bir sorun varmı diyorum, sonrakı gün çok hoplayıp zıplıyor acaba bir sorunmu var suyummu az falan filan diye doktora gitmek istiyorum, en son kendime kızıyorum,öyle de böyle de rahatlamıyorsun diye
Bir iki defa oldu az yiyip bakliyat yemeyerek cozmustum aslinda iki gündür gecmediSürekli oluyor mu canım
Aha ayni benBende çok seviyorum kahveyi çay hiç aramam ama kahvesiz durmuyorum
Diyosuunnnn.... Bizim en evhamlılarımız ikinci anneler hayatım :) kendim dahil )))bende 19. haftaya kadar hıc bısey hıssetmedım gecen hafta pazartesı hıssetmeye basladım, hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alsak 2. de hıc boyle yapmıycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?