- 2 Mayıs 2017
- 566
- 665
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #23.761
Genelde gaz sancısı oluyor o bölgelerde yatıp dinlenmeye çalış ılık su içebilirsin. Çok şiddetliyse doktorun ile görüş olmazsa. Gittikçe şiddetlenen sancıları dikkate almak lazımmış
Battaniyeye sarıldım uzanıyorum geçer inşallah kızlarCanim organlar yukari dogru çıkıyor rahim buyudugu icin o yuzden kaburgalarinda agriyor olabilir ki ben oglumda bu haftalarda cok cekmistim simdi de hafif var
Sende kendimi gördüm doğum sonrasi 110 beden emzirme sutyeni taktim :))) malum dogum sonrasi iyice cosuyorlar ilk hastane odasinda emzirinen gorumcem resim cekmis gorunce dedimki cocuk iyikiyiki bogulmamis memenin altinda kalipahhhNesrinay86 gel bana sor
sırt bel ağrılarından mahvoluyorum
küçültmek için gittim doktora doğuracağın kadar çocuk doğur emzir sonra küçültürüz dedi :)
süt kanalları zarar görebiliyormuş
belli bi şeyden büyük olduğu için devlette yapıyor operasyonu
Allah iyiliğini versn yaa ne guldummmSende kendimi gördüm doğum sonrasi 110 beden emzirme sutyeni taktim :))) malum dogum sonrasi iyice cosuyorlar ilk hastane odasinda emzirinen gorumcem resim cekmis gorunce dedimki cocuk iyikiyiki bogulmamis memenin altinda kaliphe iyi tarafi yokmu suan sirt ustu yatarken saga sola sarkabiliyorlar ve kizim yattigi yerden emebiliyor
35 yasindayim ikilide risk cikmayinca doktorum 3 luyu bile istemedi bence cok gereksiz bu içiniz rahat olsun. Hani bir ufakta olsa risk olsada istede anlarimda ne bileyim tabiki yinede karar sizin sonucta zorla size test yaptıracak degil doktorunuz.Selam tatlış anneler bende ağustos annesiyim.ikili test yaptırdım bariz bir risk çıkmadı ama doktorum 36 yaşında olduğum için ısrarla aminosentez testi istiyorum dedi ben kabul etmedim ozaman kesin olarak nifty test yap gel dedi.Doktorumdan çok memnunun bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum varmı aranızda 35 yaş üstü hamişler. Bu arada ilk bebişim.Nifty test içinde 3000 tl diyorlar kafam çok karışık.
Pentiden cozuyorum ben o isi bir modeli var aynisindan rengarenk aliyorum :) her sutyen olmuyor malesef.kaç beden kullanıyorsun ki 100 d cup kullanıyorum ben
bi de bulamıyorum tabii ki model falan
Bende guluyorum aglanacak halime. Gecen esim guya bana duyurarak 15 aylik kiziyla dertlesiyor kizim anani aldigimda göğüsleri yukari bakiyordu bide parmagiyla isaret ediyor yukari dogru ama senden sonra ucunu goremiyorum sanirim dizine degiyor kardesin gelince annen yururken uzerine basip dusmese bariAllah iyiliğini versn yaa ne guldummm
Ayyy cok guldum benim oglanda birini emfi birini emmedi bi gogsum dik bi gogsum sünük az once bide baktim kj birinjn yhvarlagi el icim kadar olmus digerj hala kucucuk neden ki acabz esimde benim bi gogsume montofon inegi birine de keci memesi diyip dalga gdciyor ♡♡♡♡♡♡♡ baytar ya kendileri bisey bulamadi baskaBende guluyorum aglanacak halime. Gecen esim guya bana duyurarak 15 aylik kiziyla dertlesiyor kizim anani aldigimda göğüsleri yukari bakiyordu bide parmagiyla isaret ediyor yukari dogru ama senden sonra ucunu goremiyorum sanirim dizine degiyor kardesin gelince annen yururken uzerine basip dusmese bari
Esas elti ne dedi onu yazmamissin. Pis bozulmusturHahaaaa.... Ayyyyy gecenlerde beni de bi teyze bu halimle eltimin kizi sandi yooo dedi o benim eltim dedi ama felaket bozildu daha aramizda 6 yas var cunku kadi benim pglanida gorunce kendine bak cocuga bak dedi gitti ne diyecegini de bilemedi
Selam canim. Agustos annesi isen nifty zamanin gecmis olmali. Nifty her zaman yapilabilen bir test mi bilmiyorum gerci. Ben 36 yasindayim ikilim temiz cikti ama yasa bagli risk digerlerine gore yuksek cikti. Doktor yasdan dolayi bu cikiyor bunu dikkate almiyoruz. Bizim icin onemli olan kombine risk dedi. O da temizdi baska tetkik istemedi. Ayrica amniyosentez riskleri beraberinde olan bir test. Kar zarar iyi dusunulmeli bence. Ucunda enfeksiyon ya da erken dogum olabilir.Selam tatlış anneler bende ağustos annesiyim.ikili test yaptırdım bariz bir risk çıkmadı ama doktorum 36 yaşında olduğum için ısrarla aminosentez testi istiyorum dedi ben kabul etmedim ozaman kesin olarak nifty test yap gel dedi.Doktorumdan çok memnunun bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum varmı aranızda 35 yaş üstü hamişler. Bu arada ilk bebişim.Nifty test içinde 3000 tl diyorlar kafam çok karışık.
Ben 39 yaşında hamile kaldım. Benim doktorumda önerdi ama biz sonuca göre aldırmayacagımıza göre yaptırma gereği duymadık. Siz sonuc olumsuz çıkarsa aldırmayı düşünürseniz tabi yaptırın. Yok her ne şekilde olırsa olsun devam derseniz doktorunuzdaki bu ısrarı anlamadımSelam tatlış anneler bende ağustos annesiyim.ikili test yaptırdım bariz bir risk çıkmadı ama doktorum 36 yaşında olduğum için ısrarla aminosentez testi istiyorum dedi ben kabul etmedim ozaman kesin olarak nifty test yap gel dedi.Doktorumdan çok memnunun bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum varmı aranızda 35 yaş üstü hamişler. Bu arada ilk bebişim.Nifty test içinde 3000 tl diyorlar kafam çok karışık.
Ayy koptumm size yaaSende kendimi gördüm doğum sonrasi 110 beden emzirme sutyeni taktim :))) malum dogum sonrasi iyice cosuyorlar ilk hastane odasinda emzirinen gorumcem resim cekmis gorunce dedimki cocuk iyikiyiki bogulmamis memenin altinda kaliphe iyi tarafi yokmu suan sirt ustu yatarken saga sola sarkabiliyorlar ve kizim yattigi yerden emebiliyor
Ayyyy kadinin sesi cikmadi. yaz tatilinde alanya da da otelin kat görevlisi hanim efendi sizin kv de baya gencmis dedi yine eltime eltim yine mosmor oldu sesini cikarmiyor ama kesin icten ice sayiyordur banaEsas elti ne dedi onu yazmamissin. Pis bozulmustur
Selam canim. Agustos annesi isen nifty zamanin gecmis olmali. Nifty her zaman yapilabilen bir test mi bilmiyorum gerci. Ben 36 yasindayim ikilim temiz cikti ama yasa bagli risk digerlerine gore yuksek cikti. Doktor yasdan dolayi bu cikiyor bunu dikkate almiyoruz. Bizim icin onemli olan kombine risk dedi. O da temizdi baska tetkik istemedi. Ayrica amniyosentez riskleri beraberinde olan bir test. Kar zarar iyi dusunulmeli bence. Ucunda enfeksiyon ya da erken dogum olabilir.
Suna karar ver bence diyelim ki Allah korusun nifty yaptin kotu cikti. Ben boyle bir bebege bakamam diyip aldirmayi dusunur musun. Eger hayir diyorsan o kadar parayi testlere harcamaya gerek yok bana gore. Allaha tevekkul edip duadan baska yapacagimiz bir sey yok. Kimse karninda ne tasidigini bilmiyor ayrica. Hepimize soylenen sadece oran. Dogum tamamen muamma. Tek caremiz dua. Bence kafaya takma
Mööö diye gezicem yakinda evde benjm koca ancak o dilden anliyor
En minik benimki bence giyinince kayboluyorseninle göbüşlerimiz aynı boyutta canım en minik bizimkiler heralde
Maşallah güzel hamişş... Belli olmuş sende debuda bizim göbüşümüz yakın yüklemiyor boyuttan dolayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?