• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde gaz sancısı oluyor o bölgelerde yatıp dinlenmeye çalış ılık su içebilirsin. Çok şiddetliyse doktorun ile görüş olmazsa. Gittikçe şiddetlenen sancıları dikkate almak lazımmış

Canim organlar yukari dogru çıkıyor rahim buyudugu icin o yuzden kaburgalarinda agriyor olabilir ki ben oglumda bu haftalarda cok cekmistim simdi de hafif var
Battaniyeye sarıldım uzanıyorum geçer inşallah kızlar

ahhh Nesrinay86 Nesrinay86 gel bana sor
sırt bel ağrılarından mahvoluyorum
küçültmek için gittim doktora doğuracağın kadar çocuk doğur emzir sonra küçültürüz dedi :)
süt kanalları zarar görebiliyormuş
belli bi şeyden büyük olduğu için devlette yapıyor operasyonu
Sende kendimi gördüm doğum sonrasi 110 beden emzirme sutyeni taktim :))) malum dogum sonrasi iyice cosuyorlar ilk hastane odasinda emzirinen gorumcem resim cekmis gorunce dedimki cocuk iyikiyiki bogulmamis memenin altinda kalip:KK70: he iyi tarafi yokmu suan sirt ustu yatarken saga sola sarkabiliyorlar ve kizim yattigi yerden emebiliyor:KK70:

Sende kendimi gördüm doğum sonrasi 110 beden emzirme sutyeni taktim :))) malum dogum sonrasi iyice cosuyorlar ilk hastane odasinda emzirinen gorumcem resim cekmis gorunce dedimki cocuk iyikiyiki bogulmamis memenin altinda kalip:KK70: he iyi tarafi yokmu suan sirt ustu yatarken saga sola sarkabiliyorlar ve kizim yattigi yerden emebiliyor:KK70:
Allah iyiliğini versn yaa ne guldummm:rolleyes::-)

Selam tatlış anneler bende ağustos annesiyim.ikili test yaptırdım bariz bir risk çıkmadı ama doktorum 36 yaşında olduğum için ısrarla aminosentez testi istiyorum dedi ben kabul etmedim ozaman kesin olarak nifty test yap gel dedi.Doktorumdan çok memnunun bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum varmı aranızda 35 yaş üstü hamişler. Bu arada ilk bebişim.Nifty test içinde 3000 tl diyorlar kafam çok karışık.
35 yasindayim ikilide risk cikmayinca doktorum 3 luyu bile istemedi bence cok gereksiz bu içiniz rahat olsun. Hani bir ufakta olsa risk olsada istede anlarimda ne bileyim tabiki yinede karar sizin sonucta zorla size test yaptıracak degil doktorunuz.

Allah iyiliğini versn yaa ne guldummm:rolleyes::-)
Bende guluyorum aglanacak halime. Gecen esim guya bana duyurarak 15 aylik kiziyla dertlesiyor kizim anani aldigimda göğüsleri yukari bakiyordu bide parmagiyla isaret ediyor yukari dogru ama senden sonra ucunu goremiyorum sanirim dizine degiyor kardesin gelince annen yururken uzerine basip dusmese bari :işsiz:

Bende guluyorum aglanacak halime. Gecen esim guya bana duyurarak 15 aylik kiziyla dertlesiyor kizim anani aldigimda göğüsleri yukari bakiyordu bide parmagiyla isaret ediyor yukari dogru ama senden sonra ucunu goremiyorum sanirim dizine degiyor kardesin gelince annen yururken uzerine basip dusmese bari :işsiz:
Ayyy cok guldum benim oglanda birini emfi birini emmedi bi gogsum dik bi gogsum sünük az once bide baktim kj birinjn yhvarlagi el icim kadar olmus digerj hala kucucuk neden ki acabz esimde benim bi gogsume montofon inegi birine de keci memesi diyip dalga gdciyor ♡♡♡♡♡♡♡ baytar ya kendileri bisey bulamadi baska

Kizlar bu ikili test sonucum burun ve ense kalınlığı normal çıkmıştı.Sizce yaptırıyım mı nifty testin?

7iiiDU.jpg

Benim goguslerimde cok buyudu ne olacak bilmiyorum valla dahada buyur bence :) ben yagimimi aldirayim mememimi cozemiyorum hahahaj :)

Hahaaaa.... Ayyyyy gecenlerde beni de bi teyze bu halimle eltimin kizi sandi yooo dedi o benim eltim dedi ama felaket bozildu daha aramizda 6 yas var cunku kadi benim pglanida gorunce kendine bak cocuga bak dedi gitti ne diyecegini de bilemedi :KK48:
Esas elti ne dedi onu yazmamissin. Pis bozulmustur :D

Selam tatlış anneler bende ağustos annesiyim.ikili test yaptırdım bariz bir risk çıkmadı ama doktorum 36 yaşında olduğum için ısrarla aminosentez testi istiyorum dedi ben kabul etmedim ozaman kesin olarak nifty test yap gel dedi.Doktorumdan çok memnunun bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum varmı aranızda 35 yaş üstü hamişler. Bu arada ilk bebişim.Nifty test içinde 3000 tl diyorlar kafam çok karışık.
Selam canim. Agustos annesi isen nifty zamanin gecmis olmali. Nifty her zaman yapilabilen bir test mi bilmiyorum gerci. Ben 36 yasindayim ikilim temiz cikti ama yasa bagli risk digerlerine gore yuksek cikti. Doktor yasdan dolayi bu cikiyor bunu dikkate almiyoruz. Bizim icin onemli olan kombine risk dedi. O da temizdi baska tetkik istemedi. Ayrica amniyosentez riskleri beraberinde olan bir test. Kar zarar iyi dusunulmeli bence. Ucunda enfeksiyon ya da erken dogum olabilir.
Suna karar ver bence diyelim ki Allah korusun nifty yaptin kotu cikti. Ben boyle bir bebege bakamam diyip aldirmayi dusunur musun. Eger hayir diyorsan o kadar parayi testlere harcamaya gerek yok bana gore. Allaha tevekkul edip duadan baska yapacagimiz bir sey yok. Kimse karninda ne tasidigini bilmiyor ayrica. Hepimize soylenen sadece oran. Dogum tamamen muamma. Tek caremiz dua. Bence kafaya takma

Ben 39 yaşında hamile kaldım. Benim doktorumda önerdi ama biz sonuca göre aldırmayacagımıza göre yaptırma gereği duymadık. Siz sonuc olumsuz çıkarsa aldırmayı düşünürseniz tabi yaptırın. Yok her ne şekilde olırsa olsun devam derseniz doktorunuzdaki bu ısrarı anlamadım

Ayy koptumm size yaa:KK70:

Esas elti ne dedi onu yazmamissin. Pis bozulmustur :KK70:

Selam canim. Agustos annesi isen nifty zamanin gecmis olmali. Nifty her zaman yapilabilen bir test mi bilmiyorum gerci. Ben 36 yasindayim ikilim temiz cikti ama yasa bagli risk digerlerine gore yuksek cikti. Doktor yasdan dolayi bu cikiyor bunu dikkate almiyoruz. Bizim icin onemli olan kombine risk dedi. O da temizdi baska tetkik istemedi. Ayrica amniyosentez riskleri beraberinde olan bir test. Kar zarar iyi dusunulmeli bence. Ucunda enfeksiyon ya da erken dogum olabilir.
Suna karar ver bence diyelim ki Allah korusun nifty yaptin kotu cikti. Ben boyle bir bebege bakamam diyip aldirmayi dusunur musun. Eger hayir diyorsan o kadar parayi testlere harcamaya gerek yok bana gore. Allaha tevekkul edip duadan baska yapacagimiz bir sey yok. Kimse karninda ne tasidigini bilmiyor ayrica. Hepimize soylenen sadece oran. Dogum tamamen muamma. Tek caremiz dua. Bence kafaya takma
Ayyyy kadinin sesi cikmadi. yaz tatilinde alanya da da otelin kat görevlisi hanim efendi sizin kv de baya gencmis dedi yine eltime eltim yine mosmor oldu sesini cikarmiyor ama kesin icten ice sayiyordur bana :KK70::KK70:

Meraba anneler nasılsınız.Nasipse bende eylül annesi olacağım inşallah.Sizin cinsiyetler bellli olmuştur çoğunlukla.Birşey öğrenmek istiyorum.Erkek denip kız olan var mı sonradan acaba ?

Sabirsiz61 Sabirsiz61 E Egepam D _Depply_ cevaplar için çok teşekkür ederim güzel anneler....Ben çocuğu asla aldırmayı düşünmüyorum eşimde kesinlikle karşı aldırmaya... Rabbimizin emaneti kabulumüz.Doktor sadece çok korkutuyor.Sizler sadece ikili testmi yaptırdınız.Sonuçlarınız benim degerler gibimiydi yoksa dahamı iyiydi...

Back
X