• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bir arkadaşım da uykusuzluktan gece çocuğu elinden yere düşürmüş çok üzülmüştü ama Allah o melekleri koruyor :)
Benim uykum çok ağırdır yani canıma tak ettiğinde kimse uyandıramaz her yerde uyurum çok korkuyorum bebeğimi yatakta ezerim ya da onu duymam uyanamam diye :KK17::KK57:
Uyanirsin uyanirsin canim sinyaller aciliyor bebek dogunca :) ben bi aralar bebegi emzirdigimi hatirlamiyordum yani ne ara emzirdim ne ara yatagina koydum hatırlayamıyordum yorgunluktan uykusuzluktan :)

Ben Bugun İbadet ederken ettim kuzum benimde herzaman aklımdalar bende 1 sene bekledim ama o 1 sene bile çok üzücüydü bende çok iyi anlıyorum rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşllah
Amin canim insallah bana hala hayal gibi geliyor nu topicleri okur acaba bende yZarmiyim diye dusunurdum Rabbim her isteyene versin amin

Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Bende ağustos annesiyim ama topiği düzenli takip edemiyorum. Ben bişe soracam size. 2 3 saattir karın ile mide arasında bi sancı var (tarif özürlüyüm)tam kestiremiyorum da. Sırtıma da vuruyor biraz sizce gaz falan olabilir mi? Hiç gaz hareketi gürültü falanda yok fikri olan var mı ?
Genelde gaz sancısı oluyor o bölgelerde yatıp dinlenmeye çalış ılık su içebilirsin. Çok şiddetliyse doktorun ile görüş olmazsa. Gittikçe şiddetlenen sancıları dikkate almak lazımmış

ahhh Nesrinay86 Nesrinay86 gel bana sor
sırt bel ağrılarından mahvoluyorum
küçültmek için gittim doktora doğuracağın kadar çocuk doğur emzir sonra küçültürüz dedi :)
süt kanalları zarar görebiliyormuş
belli bi şeyden büyük olduğu için devlette yapıyor operasyonu

ahhh Nesrinay86 Nesrinay86 gel bana sor
sırt bel ağrılarından mahvoluyorum
küçültmek için gittim doktora doğuracağın kadar çocuk doğur emzir sonra küçültürüz dedi :)
süt kanalları zarar görebiliyormuş
belli bi şeyden büyük olduğu için devlette yapıyor operasyonu
Bana özel dktrum bile yapmadı benimki seninkinden de büyük sırt ağrısı giyimine mecbur dikkat ediyorsun yoksa çok çıkıyor bende bu fasulyeyi doğursam yaptıracağım küçültüp silikon taktırcam

Benimde bigun kasiklar agriyor ozellikle sol agriyor diger kanamadan oncede sol kasigim agrimisti vallahi yine korku basti beni :ruh:

Bana özel dktrum bile yapmadı benimki seninkinden de büyük sırt ağrısı giyimine mecbur dikkat ediyorsun yoksa çok çıkıyor bende bu fasulyeyi doğursam yaptıracağım küçültüp silikon taktırcam

kaç beden kullanıyorsun ki 100 d cup kullanıyorum ben

bi de bulamıyorum tabii ki model falan

Selam tatlış anneler bende ağustos annesiyim.ikili test yaptırdım bariz bir risk çıkmadı ama doktorum 36 yaşında olduğum için ısrarla aminosentez testi istiyorum dedi ben kabul etmedim ozaman kesin olarak nifty test yap gel dedi.Doktorumdan çok memnunun bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum varmı aranızda 35 yaş üstü hamişler. Bu arada ilk bebişim.Nifty test içinde 3000 tl diyorlar kafam çok karışık.

benım de pul pul
dus sonrası suruyorum bebe yagı
ama resmen 1 haftada büyüdü benım göbek
Bir anda buyume hizlaniyor ama ayni hizla devam etmiyor oyle olsa kapidan kapidan bacadan sigamayiz :)
:) :) bende cok uyuyakaldım emzirirken kafam düşerdi de uyanirdim :) ama bebegi hep sıkı sıkı tuttum hic bırakmadım :) yatarak emzirmeye alisirsaniz cok fena olur :) o zaman uyuyakaliyorsunuz bebis done done hop gummm ben de sadece bir kere oldu havada yakaladim 10 aylikti ama aklimi yitirebilirdim o anda oyle korktum ki oglum ağlamayordu ama ben nasil ağladım nasil vicdan azabi tabi şimdi o hallerim komik geliyor :) ama bi yandan da bu bebis testerede ki o tipleme gibi sanki içerden bana are you ready??? I want to play a game!!! Nihahahahaha diyormus gibi geliyor :) oglumda yaşadıklarımın tekrari olacak sanki :) hayirlisi bakalim
Evet otururken uyumak sorun olmuyorda yatarken yogunlukla cok riskli. Ama yinede hep bir tetikte oluyorsun anlik dalmalar falan. @etka31112 sende korkma inan anne olunca uykum agir su bu diyen kimleri gordum dk basi kalkip bebegi bontrol eden mik yapsa uyanan cidden o kuvvet o panterlik dogumla beraber biranda isleyiveriyor icine :)

Bir anda buyume hizlaniyor ama ayni hizla devam etmiyor oyle olsa kapidan kapidan bacadan sigamayiz :)

Evet otururken uyumak sorun olmuyorda yatarken yogunlukla cok riskli. Ama yinede hep bir tetikte oluyorsun anlik dalmalar falan. @etka31112 sende korkma inan anne olunca uykum agir su bu diyen kimleri gordum dk basi kalkip bebegi bontrol eden mik yapsa uyanan cidden o kuvvet o panterlik dogumla beraber biranda isleyiveriyor icine :)
Aynen oyle yatarken istemeden uyuyorsun ama otururken cok cok kafan one dusuyor uyaniyorsun insallah Allah hepimize guc kuvvet verir ki gercekten veriyorda:)

Back
X