- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.741
TAMDA AYnı böyleyim bir göbüş var 1 kğ ya almısım ya almamıs terazı sasıyormu ne ama sana maşallah maşallah cok yakısmıs hamılelıkBu da benim sabah göbüşüm annişler... Gazsız hali ))))Eki Görüntüle 2127072

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAMDA AYnı böyleyim bir göbüş var 1 kğ ya almısım ya almamıs terazı sasıyormu ne ama sana maşallah maşallah cok yakısmıs hamılelıkBu da benim sabah göbüşüm annişler... Gazsız hali ))))Eki Görüntüle 2127072
Sendende canimAllah razı olsun cnm. Şimdi söylediklerini yapacam . sağol
Uyanirsin uyanirsin canim sinyaller aciliyor bebek dogunca :) ben bi aralar bebegi emzirdigimi hatirlamiyordum yani ne ara emzirdim ne ara yatagina koydum hatırlayamıyordum yorgunluktan uykusuzluktan :)Benim bir arkadaşım da uykusuzluktan gece çocuğu elinden yere düşürmüş çok üzülmüştü ama Allah o melekleri koruyor :)
Benim uykum çok ağırdır yani canıma tak ettiğinde kimse uyandıramaz her yerde uyurum çok korkuyorum bebeğimi yatakta ezerim ya da onu duymam uyanamam diye![]()
Son ayda bak sen bir de su an herkesin ki farkli olabilir tosbaga gibi olurum ben oglumda cok komik olmustumUtandım çıtırları görünce ben şişkolamışım
Evet ya tasimasi zor oluuor ama ben simdiden pert oldum kiiiiolsun canım karın büyüdükçe insan çok ağırlaşıyo ne kadar geç olsa o kadar iyi
bakiyorum da annisler hep gobislerini atmış.bende de sadece gobus var göğüs kalca fln ayni duruyor sanki.Oh maşallah... Göğüslere de ayrı maşallah![]()
![]()
Amin canim insallah bana hala hayal gibi geliyor nu topicleri okur acaba bende yZarmiyim diye dusunurdum Rabbim her isteyene versin aminBen Bugun İbadet ederken ettim kuzum benimde herzaman aklımdalar bende 1 sene bekledim ama o 1 sene bile çok üzücüydü bende çok iyi anlıyorum rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşllah
Genelde gaz sancısı oluyor o bölgelerde yatıp dinlenmeye çalış ılık su içebilirsin. Çok şiddetliyse doktorun ile görüş olmazsa. Gittikçe şiddetlenen sancıları dikkate almak lazımmışArkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Bende ağustos annesiyim ama topiği düzenli takip edemiyorum. Ben bişe soracam size. 2 3 saattir karın ile mide arasında bi sancı var (tarif özürlüyüm)tam kestiremiyorum da. Sırtıma da vuruyor biraz sizce gaz falan olabilir mi? Hiç gaz hareketi gürültü falanda yok fikri olan var mı ?
Canim organlar yukari dogru çıkıyor rahim buyudugu icin o yuzden kaburgalarinda agriyor olabilir ki ben oglumda bu haftalarda cok cekmistim simdi de hafif varEvet cnm sırtıma vuruyor ağrısı. Aman mide olsun da .
Bana özel dktrum bile yapmadı benimki seninkinden de büyük sırt ağrısı giyimine mecbur dikkat ediyorsun yoksa çok çıkıyor bende bu fasulyeyi doğursam yaptıracağım küçültüp silikon taktırcamahhhNesrinay86 gel bana sor
sırt bel ağrılarından mahvoluyorum
küçültmek için gittim doktora doğuracağın kadar çocuk doğur emzir sonra küçültürüz dedi :)
süt kanalları zarar görebiliyormuş
belli bi şeyden büyük olduğu için devlette yapıyor operasyonu
Sağol canım. Bu sabah tartıldım 55,3 kiloyum. 53,5 le de hamile kaldım.maşallah canım
zayıf hamıleler kalp ben:)
kaç kılosun?
Bana özel dktrum bile yapmadı benimki seninkinden de büyük sırt ağrısı giyimine mecbur dikkat ediyorsun yoksa çok çıkıyor bende bu fasulyeyi doğursam yaptıracağım küçültüp silikon taktırcam
Çok sevindim canım küçülmüşmü kanama alanı? Çok şükürler olsun.canım sen dediğinden beri kemik suyu içiyorum her gün
çok işe yaradı doktor büyük bölümü iyileşmiş dedi bugün
çok teşekkürler![]()
aynen canım bence onun faydası oldu diye düşünüyorum çünkü taa 8. haftalardan beri progestan kullanıyorum bişey olduğu yoktuÇok sevindim canım küçülmüşmü kanama alanı? Çok şükürler olsun.
Bende pentiden aldığım var onların kalıpı güzel bende 100 aldım en son pentiyi tavsiye ederim çok rahat ben birçok çeşit denedim bunda rahat ediyorum 3 yıldırkaç beden kullanıyorsun ki 100 d cup kullanıyorum ben
bi de bulamıyorum tabii ki model falan
Bir anda buyume hizlaniyor ama ayni hizla devam etmiyor oyle olsa kapidan kapidan bacadan sigamayiz :)benım de pul pul
dus sonrası suruyorum bebe yagı
ama resmen 1 haftada büyüdü benım göbek
Evet otururken uyumak sorun olmuyorda yatarken yogunlukla cok riskli. Ama yinede hep bir tetikte oluyorsun anlik dalmalar falan. @etka31112 sende korkma inan anne olunca uykum agir su bu diyen kimleri gordum dk basi kalkip bebegi bontrol eden mik yapsa uyanan cidden o kuvvet o panterlik dogumla beraber biranda isleyiveriyor icine :):) :) bende cok uyuyakaldım emzirirken kafam düşerdi de uyanirdim :) ama bebegi hep sıkı sıkı tuttum hic bırakmadım :) yatarak emzirmeye alisirsaniz cok fena olur :) o zaman uyuyakaliyorsunuz bebis done done hop gummm ben de sadece bir kere oldu havada yakaladim 10 aylikti ama aklimi yitirebilirdim o anda oyle korktum ki oglum ağlamayordu ama ben nasil ağladım nasil vicdan azabi tabi şimdi o hallerim komik geliyor :) ama bi yandan da bu bebis testerede ki o tipleme gibi sanki içerden bana are you ready??? I want to play a game!!! Nihahahahaha diyormus gibi geliyor :) oglumda yaşadıklarımın tekrari olacak sanki :) hayirlisi bakalim
Aynen oyle yatarken istemeden uyuyorsun ama otururken cok cok kafan one dusuyor uyaniyorsun insallah Allah hepimize guc kuvvet verir ki gercekten veriyorda:)Bir anda buyume hizlaniyor ama ayni hizla devam etmiyor oyle olsa kapidan kapidan bacadan sigamayiz :)
Evet otururken uyumak sorun olmuyorda yatarken yogunlukla cok riskli. Ama yinede hep bir tetikte oluyorsun anlik dalmalar falan. @etka31112 sende korkma inan anne olunca uykum agir su bu diyen kimleri gordum dk basi kalkip bebegi bontrol eden mik yapsa uyanan cidden o kuvvet o panterlik dogumla beraber biranda isleyiveriyor icine :)