• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hem de nasil korktu 9 saat boyunca kesintisiz korku filmi yasadi kolay degil tabi.ama ben de oynadim.ins. 2. Cook kolay olur.hastanede hersey sans bence o anki calisanlar vs.ama sen ne kadar nazik olursan onlarda o kadar oluyor gordugum kadariyla.
Valla benden yana sorun yokta eşim bana yalnış birşey yapılırsa yıkar ortalığı

Kızlar ya birşey sorcam dün doktora gittikya dedimki doktora tetenoz aşısı olıyımmı dedim sen evde doğum yapmayı düşünüyomusun yok düşünmüyosun o yüzden gerek yok tetenoza dedi yaptırma dedi ama şeker yüklemesini mutlaka yapalım dedi siz ne diyosunuz

Kızlar ya birşey sorcam dün doktora gittikya dedimki doktora tetenoz aşısı olıyımmı dedim sen evde doğum yapmayı düşünüyomusun yok düşünmüyosun o yüzden gerek yok tetenoza dedi yaptırma dedi ama şeker yüklemesini mutlaka yapalım dedi siz ne diyosunuz
Canim ona saglik ocagi karar versin anlamiyorum ya hastanede bir suru alet edevat kullanacaklar Allah korusun bisey olsa nasil hesap verecekler sen onlemini al canim ne oluo ne olmamak var herkes yaptiriyor sonucta öcü de degil ya bu asi

Bizim burda tetanoz iğneside yok şeker yüklemeside yok anlamadım gitti

Kızlar günaydın nasılsınız bakamıyorum buraya yoğun geçiyor günler tetenozlarinizi oldunuz mu
ben şuan köyde ikamet ediyorum doktor ve hemşire köye geldiklerinde iğnemin birini vurdular diğeri bir ay sonra dedi..o zaman 18. haftadaydım erken sanki ama sonuçta doktor bu adam...keşke beklesemiydim bilmiyorum.neyse oldu biri sonuçta

Peki ben birsey sorayim sana olduda dogumu yolda yaptin arabada veya steril olmayan bir ortamda yetisemedin doktora sonucta buda bir ihtimal dusukte olsa ve bircok örneği var peki ya sonra?

Gunaydin
Bizde cok izledik ilkinden once ben hala izliyorum gerci.ilk doguma girdi bizim ki.simdi yok diyor kesinlikle girmem.sezeryanla alsinlar bitsin.yok ya diyorum ben kesinlikle ikinciyi dogurabiliyorsam sende geliceksin beraber ama kacar o oglana bakcam diye biliyorum. :)
Bir çok doğuma girdim öğrenciliğimde ve mümkün olsa hepsini silerim aklımdan :KK47::KK47: bence kimse izlemesin izletmesin :rolleyes:

Bugünde ben göbiş göndereyim sizlere

Eklentiler

• C5DAE116-A873-41FF-AE0E-13AC8C315196.webp
    C5DAE116-A873-41FF-AE0E-13AC8C315196.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 97
Back
X