2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Bak ne güzel önlem alınmış maşallah. Allahın izniyle herşey güzel olacak

Ama iyi bir doktor görürki zaten o açıklığı. Yani herhangi bir Kd cu görebilir atla deve değil bu orada çıkıyor alet ölçüyor rahim ağzıda belli zaten. Büyük ihtimalle doktoru bakıp kontrol etmiştir o sonraki ay içerisinde olan olmuştur zaten.

Karindan gorunmuyor vajinal bakilmali yazmislardi sanki.

Kesinlikle katılıyorum; güvendiğiniz bir doktora gidiyorsanız gerçekten evham yapmayın bence genelde takip ediyorum düşünceyle gelişen ağrılar yaşıyoruz, bazı sorun yaşayan arkadaşlarımız var allah şifa versin hafifletsin inşallah ama genelde kendimiz yaratıyoruz sanki

ben çok şükür çok rahat hamilelik geçiriyorum ama çevremde bazı şeyler konuşuyorlar hemen etkilendiğimi farkettim sonra kulaklarımı kapattım internetten bişey okuyunca ölüm fermanı gibi zaten döşüyor hemen

biraz relax olmakta fayda var bence hele ilk hamilelikte en mucize günler bugünler bence göbüşünüzü gere gere yürüyün ben öyle yapıyorum :)

Yinede ayrintili icin gidince soralim yolu yariladik cok sukur bi sorun olmasin

Çok geçmiş olsun..

Az once doktor bile olsa bisey batirilmasina musade etmeyin diyen birisi vardi. Kusura bakmayin o zaman yazmis sonra. Dedim in misin cin misin hamile misin degil misin durduk yere ne diye topige yazdi gicik oldum merak ettim profiline baktim. Isim yok ya mesajlarini okudum. 19 Martta uye olmus zaten. O gunden beri yazmadigi topik yok nerdeyse. Elektrik supurgesi tavsiyesinden tut +18 e kadar. Ay guldum azicik... Komedi ya

Benim ilk gebeliğim canım

kaba bi tabir vardır
deveden bi kıl koparsan kar diye
madem alacak iyi günlerde kullan şimdiden

modeli sana mı seçtirecek acaba
O iş eşi de hayatta seçtirmez ona
Ha ama şu olabilir ben 1-2 model seçerim o arasından seçer o seçmiş gibi olur ( ufak taktikler )

Ameliyat sonrası biraz acı okuyor evet seni korlutmamak içşn yazmadım ama benim 5 mm den çıkarttıkları içşn acım çok oldu yaklaşık 1 saat ağldım ve aşırı acıya dayanıklı bir insanımdır
Doktordan sonra tekrar yazarsan çok sevinirim
Tekrar geçmiş olsun
Aynen aynen :)))) Allahtan beboş ağustosta doğacak. Bir eve bir ikizler yeter :)))))
Haha ben oğlanları anaları gibi
İkizler yapmaya çalılıyorum eşim çıldırsınnnn
Karindan gorunmuyor vajinal bakilmali yazmislardi sanki.
Yok yok canım karından bakıyorlar risk görürse vajinal bakarak tam ölçüm alınıyor takma kafana

Araştırmacı gazeteci peşini bırakmamış)) ağzının payını almış zaten

Tamam anladim canim. Simdi rahatladim. Cunku bana hic vajinal bakilmadi. Her seferinde rahim agzi kapali dedi ancak sanki vajinal bakilmasa anlasilmazmis gibi algiladim ben. Sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…