2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz dualarınız için iyiki varsınız.. inşallah bundan sonrası yatarak geçicek olsada bebeğime kavustugumda hepsini unutucam. :)

E Egepam canım sende boşuna stres yapıp bebeğini de yorma. Doktoruna güveniyorsan sıkıntı yapma benim kadın doğum doktorum karından muayene ettiğinde bebeğe bakarken rahim ağzı uzunlugunada bakıyordu herşey normaldi. 4 hafta sonraki detaylı ultrason randevumda ortaya çıktı. Malesef herhangi bir belirtisi yokmuş..şanslıyım ki geç olmadan farkedildi.

wintersun Evet ağrım var ama çok şiddet değil normal dedi artık istirahat ederek geçicek hamilelik öyle fazla gezip dolaşmak yokmuş arada bir çıkabilirsin dedi biraz dikkat gerekiyormuş artık doğuma kadar. Bebek çok hareketli dedi muhtemelen o yaptı. :)

Cnaım çok geçmiş olsun biran evvel ağrıların inşllah geçer

çanta güzel de indirimde ne kadar düşecek acaba
çünkü 100 tl ye burada da bulursun en azından beğenmezsen iade şansın olur

Bir dahaki ay 11 den sonra ama tam hatırlamıyorum asistan biliyor canım Gürcistan’da yaptırcam
Tamam canım benim dr ilk hamileliğimde yaptirmamışdı yaptıranıda burda görmedim bende türkiyede yaptıracağnı düşündüm. Kendi dr mi soyledı gereklı dıye.

bende almadım cnm ıkıncı cocuk olunca bıraz beklemedeyım 7 ay gibi yavas yavas alıcam hayırlı olsun güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…